Forums » Nekategorizováno

Profesionální dominy a vaše osobní zkušenosti

• 5 posts
    16. decembra 2009 21:52:50 CET
    ..je zbytocne sa nad nim rozculovat, on si ani sam neuvedomuje, co drista. ....ukaze sa po novom roku - staci si precitat co napisal korsinhovi "vyckaj casu ako husa klasu" - v preklade - v zivote sa nic takove neuskutecni. ...Pozvali ste ho vy, neozval sa, pozyvam ho ja na stretnutie, ani nereagoval ....v nicku ma kontakt na sebe na azet - nenajdes ho medzi uzivatelmi, ibaze by azet haproval a nechcel ho ukazat ....jeho prvy prispevok je o 15 D a jednom subikovi, potom uz cestoval po japonsku, bol u "najlepsej" dominy v anglii ...proste ked to citas, vidis, ze jeho fantazia nema konca, ..uvidis, ze sa dockame este vela perliciek, ktore z neho vypadnu. ...treba sa na nom len zabavat a nechat ho nech odpadne sam.
  • 16. decembra 2009 21:40:33 CET
    vynechaj z tejto debaty invalidov, ti za svoju indispoziciu nemozu
  • 16. decembra 2009 21:20:47 CET
    nemám slov, idioti a navrátilci z cudziny si myslia, že požrali všetku múdrosť sveta!

navážať sa do našej komunity, je maličkosť! prečo nevystrčí svoj rypák na verejnosti? je to krypeľ?
  • 16. decembra 2009 21:10:55 CET
    ja ta za to slovo teda chytim a som zvedavy na tu akciu...a zabezpec nejake tmave parkovisko nech sa nemusim za skodovicu hanbit...

len ma mrzi tvoje hodnotenie ludi, ktorych nepoznas...nechaj si usudky na lacne predavacky hraciek a pod. pre seba...

tiez si myslim ze si skor otrokom lampy ako ozajstej dominy a nevykricim to do fora....jaj, uz sa stalo...
  • 16. decembra 2009 21:08:23 CET
    nedá mi..., čo je toto za idiota!

slaweworik! s kým sa to a akým spôsobom bavíš! pál do prdele... tam kde si bol doteraz a neotravuj, už mi pripadáš ako vred na zadku! howg!
  • 16. decembra 2009 20:16:56 CET
    Už by si sa mohol skľudniť a prestať sa v kuse navážať do weny...
  • 16. decembra 2009 20:15:01 CET
    " nevyzujem" sa z toho tomu ver! Tam nestretneš lacnú predavačku hračiek typu "madam" VENA,ani šlapky,čo idú na izbu hned,keď to chceč. Vyčkaj času ako husa klasu... Pekné nie?
    • 5 posts
    16. decembra 2009 20:06:57 CET
    ..nepovedal po akom Novom roku .....
  • 16. decembra 2009 19:57:24 CET
    dohodnute

nalestim 120tku, rozbijem prasiatko a dojdem..

a som zvedavy ako sa z toho vyzujes
  • 16. decembra 2009 19:47:41 CET
    Radšej by som sa s tebou porozprával o BDSM ale dávať si po papuli???? to nieee. radšej si spolu vypime a preberme aktuálne témy:-)))
  • 16. decembra 2009 19:41:06 CET
    Po novom roku Ťa pozývam na párty BDSM Môžeš prísť so škodovkov a 60 eurami v peňaženke. Všetko platím ja a uvidíš,ako má BDSM akcia vyzerať. Nechcem Ťa uraziť,ale týchto "akože" dominantov a dominy .... hračky ma už prestali baviť.
    Prajem pekné sviatky a ozvi sa.
  • 16. decembra 2009 19:13:20 CET
    fakt zasnem ako sa z kdenictunic vytiahne niekto, ktory pojedol vsetku mudrost tohto sveta...poznas aspon niekoho tu osobne ze si dovolis navazat sa do kazdeho tu? a pozvanky na "ukazky" dominancie na fotkach a videach? ved toho je plny net...

chod s5 do anglicka, tam je vsetko lepsie a krajsie a nechaj nas chudakov na slovensku tesit sa z toho co tu mame...

milujem ludi co v anglickiu porcuju mäso na 16tkach a potom pridu struhat na slovensku frajerov aku dobru karieru spravili...

takze skus nam teda ukazat realne ako ma vyzerat profi domina alebo zorganizovat stretko ako by podla teba malo vyzerat. myslim ze sa rad dojdem na to pozriet a poucit sa. rad sa ucim od mudrejsich...ak nimi naozaj su...
  • 16. decembra 2009 19:08:45 CET
    doplnok: keď máš adekvátnu príčinu,postavím sa pred teba ako chlap a tú popapuli znesiem.
  • 16. decembra 2009 19:05:37 CET
    Nie nikomu po papuli nedávam aj keď na to "mám" som jemný člpvek a ak sa vyskytnú problémy riešim ich rád "podobrom".
  • 16. decembra 2009 18:52:44 CET
    Plne s tebou súhlasím,aj keď si myslím,že po tej papuli by si chcel dať mne aj keď neviem prečo za pravdu?
    • 9 posts
    16. decembra 2009 18:43:33 CET
    Niektorý ľudia evidentne využívajú to ze na nete nemôžu dostať po papuli :-)
  • 16. decembra 2009 18:42:21 CET
    slová vyjadria veľa .prečo si ku mne negatívne "naklonená"?
  • 16. decembra 2009 18:37:40 CET
    Naozaj som Ťa nechcel uraziť ale nevidím nič zlé,keď predávaš v tescu-čo to nemienim preberať. Každá práca ctí človeka. Prajem Ti ešte raz veľa úspechov v Tvojom obchode.
  • 16. decembra 2009 18:32:16 CET
    tak to sa na vela nezmôžeš. slová........hmmm niekedy nevyjadria to pravé. ak chápeš.
  • 16. decembra 2009 18:29:18 CET
    ak niekto predava silonky - je to footfetishista? - nie, je to predajca siloniek (napr tesco?)
    ak niekto predava kondomy - je to "slapka"? - nie, je to predajca kondomov (napr tesco?)
    ak pre teba niekto, kto predava bdsm-pomocky je automaticky profidomina...

a btw...stretnutie ktore si opisoval v nizsom prispevku nebolo organizovane mnou ale bdsamom...takze podnety na jeho zvladnutie/nezvladnutie adresuj tam

nemienim sa tu s tebou o tom uz natahovat!
  • 16. decembra 2009 18:26:34 CET
    skoda slov na toto..
  • 16. decembra 2009 18:03:01 CET
    Tak asi tomu fakt nerozumieš. Veď keby si to čítala ,tak vieš že som na "strane" priaznivcov BDSM len je rozpor v tom kde je hranica v profi a v amat. Môj názor je,že veľká nie je viď "MADAM" WENU.
    Preferujem názor,že BDSM chápe malé percento populácie ale sú to max.intelektuálovia.
    Prajem Ti pekné sviatky a rád by som prebral tieto témy s Tebou niekedy osobne.
  • 16. decembra 2009 17:57:43 CET
    Aha jasne to ma nenapadlo
    • 5 posts
    16. decembra 2009 17:55:22 CET
    ..nie, on mal na mysli, ze to bolo mooooc lacne, tak to predsa nemoze byt kvalitna akcia
  • 16. decembra 2009 17:46:58 CET
    nemusis mat obavy, citam ho od zaciatku..
    ..a dokonca aj rozumiem, co sa ti ti ludia snazia povedat, ale to by sme chceli od teba asi moc..