Forums » Nekategorizováno

Profesionální dominy a vaše osobní zkušenosti

• 16. decembra 2009 17:39:21 CET
    Zaujimave ze na Dominu v GB mas peniaze ale na slovensku akciu nedas, a podla mna to nebola ziadna horibilna suma.
    • 5 posts
    16. decembra 2009 17:29:46 CET
    ...tak na takovy drist co si vypotil ohladom vstupneho na akciu, to sa opravdu nevidi .....ale zacinam sa tesit na dalsie bludy co tu na forach opat vypotis, aspon sa ma clovek na com bavit .....v januari budem opat poriadat verejne stretko v Bratislave, tak ked si tak silny v kramflekoch, ako tu dristas, dojdi. ...Inak si zatial najvacsi kandidat na IH roku 2009.
  • 16. decembra 2009 16:36:45 CET
    Asi nečítaš toto fórum od začiatku. Skús si ho prečítať celé. Potom súď a kritizuj.
  • 16. decembra 2009 16:33:33 CET
    Absolútne s Tebou súhlasím no sú tu ľudia s ktorými to ináč nejde. Ale prestáva ma to baviť komunikovať s ľuďmi,ktorí si myslia,že o BDSM niečo vedia a sú to len kecálkovia. Mám video a foto s naj Madam v Anglicku a tieto naše akože "dominy"... no čo k tomu dodať. Keď chceš môžeme sa osobne spoznať a ukážem ti čo je dominancia. Aj keď len na videu a fotkách,ale aspoň uviš,ako sa má chovať Domina alebo ak chceš tak PANI.
  • 16. decembra 2009 16:19:01 CET
    neviem ci to navrhnut v tomto fore,CO organizujete stretavky pozvyte kazdu dominu co tu bola prihlasena posledny tyzden a subikov tam sa mozu porozpravat, sub povedia ktora je naj pani, jasne chcem ist na take stretko a ked pride len 10domin a 5sub budem rad ked sa 2panicky somnou pohraju ale asi je to blbost ze nech si ulavia takto na fore
  • 16. decembra 2009 14:46:55 CET
    Ja len celkom nerozumiem, prečo sa tu ľudia zvyknú hádať, čo, alebo ako je niečo správne - prečo sa radšej nepodeliť o príjemnejšie slová, ako o takéto handrkovanie? Napríklad skúsenosti, nápady...
    Keď niekomu vyhovuje brať za svoje služby peniaze - nech sa páči, ak nie, takisto. Kto môže tvrdiť, že má patent na "správny spôsob" v tomto prípade? Profi - neprofi, zbytočné slovíčkarenie, pokiaľ je spokojnosť na oboch stranaách...
  • 16. decembra 2009 14:31:36 CET
    ..neveriacky krutim hlavou.. slaveworik, ty naozaj nemas ani sajn, o com je rec, ze jo..
  • 16. decembra 2009 13:22:41 CET
    Dúfam,že sa Ťa môj príspevok corwinovi nejako nedotkol. Ja si vysoko vážim ľudí ktorí sa živia erotickým byznisom.
    Možno si aj ja od Teba niečo v budúcnosti kúpim.Máš aj IO? A čo sa týka tých uvodzoviek ani Ty si ich vo svojom citáte nepoužila.
    Prajem Ti veľa úspechov v Tvojej "práci".
  • 16. decembra 2009 13:05:16 CET
    Áno, pozvanie som dostal.Keď som si prečítal vstupné tak som radšej ani nereagoval.Na dva dni tá suma? Tak to je asi stretnutie pár skrachovaných študentov a predavačiek hračiek typu " MADAM" WENY,ale ona nie je vraj profi /pokiaľ nepredáva plyšových medvedíkov/:-))). Ale možno jej tie "hračky" vyrábajú jej subíci a potom ich predáva ááále profi nie je.
    Snáď lepší byznis ako byť ozajstná profidom.
    • 5 posts
    15. decembra 2009 17:25:57 CET
    .vidim, ze ti slaveworik poriadne zvedl adrenalin,ale nesmies ho brat vazne. Je to ten samy, pre ktoreho su "suche" stretka, kde 10 dominantov a 5 domin mlati jedneho subika, on by chcel nieco akcnejsie. ..ale ked bol pozvany na akcne stretko(vid prispevok od badesamka), tak bol ticho ako pena a radsej sa ani neozval.
  • 15. decembra 2009 15:34:38 CET
    profidomina sa od neprofi lysi podla mna v tom, ci berie alebo neberie za bdsm peniaze. to, ci ma domina jedneho, dvoch, troch subikov alebo cele stado....na to nema vplyv.

dakujem za ponuku vytvorenia bdsm salonu, moja zarobkova cinnost ma plne, co sa tyka financnej aj pracovnej oblasti, naplna.

co sa tyka pomocok, moja vybava je viac nez priemerna u non profi, ale to je aj tym, ze sama "hracky" predavam.

to your add citaty sa NIEKEDY oznacuju aj tzv. "uvodzovkami"
  • 15. decembra 2009 14:01:46 CET
    Haha, niekto vie, ako má pichať do osieho hniezda
  • 15. decembra 2009 13:34:13 CET
    Keď už chceš citovať,aspoň to označ ako citát aj keď to ostatní čítajú!
    Citujem Teba: to je to iste ako keby si povedal, ze ta zena, co doma vypeka s laskou kazdy den cosi ine nema ani sajn o peceni!

ako keby si povedal, ze zena, ktora neposkytuje sex za peniaze, nema ani sajn o sexe! Koniec tvojho citátu.

Zjavne si nepochopila podstatu veci. Amatérka môže byť lebšia domina /niekedy/ ako profi. len vo večšine prípadov jej stačí jeden partner-subík. Profi potrebuje zmenu a možno každý deň iného subíka. Skúma mužskú pschychológiu a to ju rajcuje. Skús piecť svojmu partnerovi,alebo manželovi s láskou každý deň ten istý koláč a za pár dní Ti ho... no domysli si. Ale nepovie Ti choď do cukrárne a nauč sa aj niečo iné.Ak si profi čudujem sa Tvojmu názoru ak nie úplne ho chápem.
    Ale za to,že si úprimne napísala čo si myslíš klobúk dole.Máloktorá žena to spraví.
    PS: Ak ešte nemáš svoj salón rád Ti ho pomôžem navrhnúť a vybudovať.Stále platí veta starého zakladateľa komunizmu : učiť sa učiť sa učiť sa.
  • 15. decembra 2009 10:10:38 CET
    nie je problem nieco pekne kupit100%latex-cizmy nohavice,aj take vecy ako obojok sviecky rukavice toaletne potreby vsetko toto som kupil ci to bolo 1-2stretnutia alebo aj dlhodobejsie stretavanie
  • 15. decembra 2009 8:57:28 CET
    Tak za 1. - neviem, prečo je tento post adresovaný mne, nespomínam si, že by som niekde lamentoval nad tým, že niekto má málo vybavenia alebo niečo v tomto zmysle.
    A už vôbec neočakakávam nejake poskytovanie bdsm služieb v zmysle nižšie uvedeného.
    A za 2. - moja výbava je určite širšia, a to som sub. Priestor môžem poskytnúť tiež, takže tak
  • 15. decembra 2009 7:37:26 CET
    krásne si to napísala

to: All

Nefungujem na týchto stránkach dlho, no stačí mi to na to aby som sa už zorientoval. Čo sa týka vybavenia, veľa ľudí tu si myslí akosi automaticky, že keď prídu k domine, tak len otvoria dvere a od úžasu padnú na zadok a hrôzou sa im zježia vlasy na hlave s arzenálu pomôcok, ktoré budú všade navôkol - no to zo žiadnej ženy neurobí dominu. Ak to dotyčná v sebe nemá, tak aj tak odídu sklamaní. Netvrdím, že domina čo sa tým živí nemá mať žiadne pomôcky - niektoré jej uľahčujú "prácu" a hlavne šetria čas a o čas v tomto prípade zväčša ide. A tiež je to otázka akéhosi imidžu a akože "profesionality", keď už chce za to peniaze, nebude ma predsa mlátiť pravítkom ktoré vytiahne synovi zo školskej aktovky No od dominy, ktorá to robí pre potešenie to určite vyžadovať nebudem. Veď stačí trochu improvizovať, zapojiť fantáziu a dá sa všetko. A o tej fantázii to je, o tom, že skutočná domina ma vie pekne potrápiť bez toho aby som jej dopredu napísal presný scenár a nebodaj ešte v priebehu jej našepkával, čo a ako má robiť. Stačí sa na začiatku trochu porozprávať a potom sa už len nechať prekvapiť. A u skutočnej dominy to potom nebude nepríjemné prekvapenie. Odídem spokojný a vôbec si neuvedomím, či používala pri tom "profesionálne" pomôcky alebo nie. Tu na domine sa prezentujem ako submisív, doma to mám opačne, takže sa viem na niektoré veci pozrieť aj z tej druhej strany a tiež už nepatrím medzi tínedžerov, takže som dávno prešiel od kvantity ku kvalite. Medzi SKUTOČNÝMI dominami preferujem skôr tie, čo to robia pre potešenie ako profesionálky (nie pre peniaze, veď aj amatérku poteší nejaký darček), ale určite vopred nehádžem všetky profesionálne dominy do jedného vreca, treba hľadať a radšej OSOBNE si zistiť či vám daná domina vyhovuje, ako sa spoliehať na to, že keď si niečo prečítam na nete je to Písmo Sväté. Len pri hľadaní treba trochu zapojiť aj mozgové závity, nie len hormóny
  • 15. decembra 2009 3:48:39 CET
    som zvedava co napisete do fora, ked sa vas spytam, co donesiete vy ako subici pre bdsm hry?

rozverak?
    skrypec?
    drevenu lavicu?
    klietku?
    prenosne wc?

alebo LEN ocakavate, ze kazda domina sa vam "panom" "skloni" az k postavenemu...prirodzeniu a bude s uzasom nad jeho velkostou, farbou, tvrdostou,... podla vasho scenara "poskytovat" bdsm-sluzby...

pisete ako maju dominy "malo vybavenia" a co tak vtackovia mili, keby ste si zariadili vlastnu muciaren a do nej pozyvali dominy vasmu srdcu blizke???

ci to uz je prilis chciet?

to others
    ved aj preto vacsina RPciek na tomto servri zacina:"si profidomina?" "ake mas vybavenie?"
    ale akonahle polozim protiotazku(samozrejme na druhu cast) , odpovedou byva...snurka, sviecka a MOZNO aj obojok...no! tomu sa hovori vybavicka
  • 15. decembra 2009 3:38:58 CET
    ty ked chces aby sa tvoja zena zlepsila v sexe, posles ju na chodnik, aby z nej bola "profesionalka", alebo radsej, doma v sukromi zlepsujete svoje praktiky?
  • 15. decembra 2009 3:33:02 CET
    "Profi domina má prirodzenú ženskú dominanciu v krvi ako pilot dopravného lietadla- lietanie a nevie bez toho žiť. Ale ten pilot aj keď to miluje nemôže to robiť zadarmo veď tomu venuje večšinu času a celý život sa musí zdokonaľovať. Dámu amatérku prirovnám s niekým,kto si čas od času s niekým na jeho lietadle zalieta ale o lietaní nemá ani šainu. "

to co je za bullshit?

ako mozes tvrdit take blbosti??

to je to iste ako keby si povedal, ze ta zena, co doma vypeka s laskou kazdy den cosi ine nema ani sajn o peceni!

ako keby si povedal, ze zena, ktora neposkytuje sex za peniaze, nema ani sajn o sexe!

ak ty preferujes neosobny vztah s profidominou, kde si zaplatis za lekciu a "dovi dopo", to este neznamena, ze vsade je to to iste...pretoze "TO CO JE DOMA, SA POCITA!"

...ale ako som spomenula vyssie, o tom ty nemas ani sajn
    • 5 posts
    14. decembra 2009 12:54:13 CET
    ...vsimam si, ze postupne rozsirujes svoju posobnost v ramci BDSM. teraz uz len cakam, kedy zacnes vyhlasovat, ze de sade a masoch sa vlastne ucili od teba.
  • 14. decembra 2009 10:45:54 CET
    Taktiež sa stotožňujem s týmto názorom na "amatérov", keďže som mal tú česť takéhoto človeka poznať. A otázka vybavenia? Myslím, že to už je dosť diskutabilné, keďže je veľmi veľa spôsobov, ako dať lekciu, a už to závisí na tom, čo konkrétne má dotyčný rád. Viem, že nepoviem nič nové, ale na niektoré typy vám netreba vybavenie skoro žiadne =)
  • 14. decembra 2009 10:44:06 CET
    PRAVDA,LEN AJ AMATERKA POTOM DOSTANE CHUT ZACITI PACH PENAZI UROBI SI 2,3REGISTRACIE A STRIEDATO AKO PROFICKA
  • 14. decembra 2009 9:08:16 CET
    Ten smajlík je neuveriteľne výstižný...viac o tom nebudem diskutovať,lebo si o sebe myslím,že som gentleman /ak som to nenapísal gramaticky správne,vopred sa ospravedlňujem Madam./
  • 14. decembra 2009 8:57:43 CET
    Nepoznáme sa osobne ani nič o sebe nevieme,ale myslím,že takú partnerku by si určite po čase opustil-alebo ona Teba.
    Zariaďoval a aj navrhoval som nie jednej domine salón nakoľko je to moja profesia /architektúra a stavebníctvo/ a pochybujem,že amatérka by "vrazila" do výstavby a zariadenia niekoľko desiatok tisíc eur. /PZ.AUT. TO NEBOLO NA SLOVENSKU/ Vyskúšaj si postaviť a zariadiť BDSM salón. Niečo vybudovať a aj super prevádzkovať je jedna vec a kritizovať je druhá stránka.Nedržím "stránku" ani profesionálkam ani amatérkam. Snažím sa byť nestranný a len vyjadriť svoj názor.
    • 13 posts
    14. decembra 2009 8:26:15 CET