Forums » Nekategorizováno

Profesionální dominy a vaše osobní zkušenosti

• 3. januára 2009 15:10:03 CET
    hm...sa tu objavuju teda mena mne to ale skor pride, ze socialne pracovnicky z privatikov objavili novu modu a moznost zarabania si bez vela stresu:) a zrazu mame domin na slovensku ako maku...

btw, fantazia im nechyba...madam esperanza z prievidze
  • 2. januára 2009 22:15:38 CET
    Bol už niekto u madam Esperanze v Prievidzi? Aká je? U mna je na Slovensku najlepšia Isabel, teda aspon zatial.
    • 5 posts
    25. decembra 2008 11:24:29 CET
    TAk ked uz sme pri prirodzených dominach . Odporucam Dominantne Duo2 su to 2 damy stoho poznam zatial len jednu uz roky a je skvela . Ak chce vediet viac odporucam len jedine spravte si vlastny nazor . Domina je clovek a bud si sadnete ako ludia alebo nie . a to uz ani DSko neporiesi
  • 23. decembra 2008 23:02:12 CET
    suhlasim s 1BaDeSaM

Madam TEXA je naozaj prirodzene dominantna Madam - nepatri k tym akozedominam. bdsm je jej zivotny styl.
    • 7 posts
    22. decembra 2008 23:49:21 CET
    Nebol som síce na lekcii,ale poznám ju osobne,má v sebe prirodzenú dominanciu,vie o čom hovorí,je proste fajn.
  • 20. decembra 2008 16:07:24 CET
    já chodím k madam Lee,jsem spokojen,myslím,že dokáže dobře odhadnout a uskutečnit představy,které si na začátku lekce probereme.Jen jedinou nevýhodu to má ,je velice těžké se k ní objednat,i přesto,že k ní jezdím pravidelně,se to povede až na poněkolikáté.
  • 20. decembra 2008 11:10:44 CET
    Ahoj,mam zkusenosti s radou domin v Praze.Pozitivnich ohlasu je celkem dost, ale rád bych napsal i negativni ohlasy.Tim je Madam Nikola ze studia Sanmar.Zacalo to tim,ze prisla pozde,ale to by jeste nevadilo.Na zacatku jsme se dohodnuli na hodine.K memu velkemu rozcarovani bylo po pul hodine po vsem.Samotna lekce trvala asi 20 min.Samozrejme si nechala zaplatit za celou hodinu.Bylo na ni videt,ze uz to chce mit rychle za sebou. Druhou negativni zkusenost mam s Dominou Nicolou z SM Vanesa.Domluvil jsem se s ni,ze za pul hodiny dorazim.Prijel jsem a prijala me jina domina.Nicola odesla a jestli chci prijit tak za 3 hodiny, ze uz mozna prijde.Ale aby to nevyznelo tak negativne, tak pozitivni zkusenosti prevazuji.
  • 20. decembra 2008 9:59:09 CET
    Máte někdo zkušenosti s Madam Markétou ze studia Dominace? Dík...
  • 20. decembra 2008 4:24:37 CET
    Diky
  • 20. decembra 2008 0:50:05 CET
    www.dominy.cz byl jsem u madam wandy a byl jsem opravdu spokojen.
  • 19. decembra 2008 23:29:27 CET
    Neviete my povedať takú stránku, kde možem sa stretnúť s tím professionálnímy dominamy? Napíšte ma.
    • 7 posts
    18. decembra 2008 8:41:50 CET
    Načo sa to pýtaš nás,spýtaj sa jej.
    • 0 posts
    17. decembra 2008 20:16:20 CET
    Ale, ale. Princezna se přeci vůbec neprezentuje jako profi domina. Jak to teda je?
  • 12. decembra 2008 19:42:03 CET
    To Atame:
    Před pár měsíci jsem začal chodit na lekce k Princezně Bellatrix a jsem více než spokojen. Pro mě je ONA skvělá. Je to první Domina, ke které chodím a tak nedokážu srovnávat. Něco víc jsem ti ze staré známosti poslal v SS.

Alfíček
  • 10. decembra 2008 18:08:30 CET
    nuž, kdo hledá... nezúfaj
  • 5. decembra 2008 14:12:06 CET
    praveže po netu naslubovala ale skutek utek.a do jedneho vreca ich nehádžem ved to sa ani nedá
  • 5. decembra 2008 13:16:47 CET
    Ale zase je nemůžeš všechny házet do jednoho pytle. Hodně zjistíš na netu a pak se vyhneš zklamání z nevybavenosti, někdo třeba některou doporučí atd. Po telefonu je to ale risk pro obě dvě strany.
  • 5. decembra 2008 9:41:37 CET
    ja som tiež skusil profidominu lebo ma to lákalo ale nie všetky su prifi aj ked si tak hovoria ,u jednej bolo super a ked som po nejakej dobe chcel skusiť niečo iné tak som išiel k inej a to bolo teda velké sklamanie.ked sme sa dohovárali na stretnutie a pýtal som sa na veci aké má a používa tak to bolo super ale v reále to bola uplná pohroma a sklamanie z jej výhovoriek
  • 5. decembra 2008 6:43:46 CET
    Jedno mi je divný. Po získaných zkušenostech bych řek, že období profidomin v životě subíkově by mělo předcházet období než si uvědomí, že by chtěl spíše dlouhodobý D/s vztah, než jednorázovky u profidomin na zkoušku. Zároveň D/s vztah může vzniknout i tam - náhoda je... Dokonce si myslím, že je levnější než manželka, ale to už jsme někde jinde...
    Profidominy jsou pro mnoho otroků jediným řešením, aby neabstinovali, jak ty sám píšeš, pak se stávají skoro kamarádkami, ale časem tě i poznají a ví co si mohou příště dovolit, pokud tam chodíš v pamatovatelných intervalech. Dominantní partnerku pro D/s vztah? To rychleji najdeš jehlu v kupce sena nebo spíš v celém stohu sena.
  • 5. decembra 2008 0:51:43 CET
    Díky za soukromou SS, odpovězeno. Věř že skutečně mít svou Paní, nikdy by mně ta myšlenka nenapadla...ale ač se může zdát,že okolo mně je mnoho Paniček, opak je pravdou. Mám kamarádky, sice proklamované dominky, ale mezi námi nic co se týče DS vztahu není. Asi mám na to, být "jen" přítelem, otevřenou duší...Takže má touha jít do "profi studia" vychází z mé totální abstinence co se týče BDSM. Je to má chyba, hledám ideál a jak říká spousta přátel - nežiji, pohybuji se ve světě svých snů. Tak prostě chci poznat to, po čem toužím, chci poznat to co láká a provokuje, i když si myslím, že mně to nedokáže dostat tam kde toužím. Ale nezkusím, nezjistím, nepřesvědčím se.
  • 4. decembra 2008 20:57:00 CET
    vážně chceš jít k profidomině? Pokud náhodou máš nějakou svou paní, nebudeš mít kvůli tomu problém u ní? Dominy jsou především ženy a obvykle se nevyplácí zmínit, neřku-li navštívit "konkurenci". Já byl spokojen v rámci toho co jsem mohl očekávat. A mohu doporučit, ale vzhledem k tomu, co jsem napsal nahoře a protože si nechci dělat zbytečně zlou krev, tak ti to pošlu jedině přes SS