Forums » Nekategorizováno

Trampling,cock crushing

• 11. apríla 2010 11:42:25 CEST
    raz ma priatelka pouzila ako rohozku,doniesol som z vonku blato,dal ho do lavora a polial vodou,potom si namocila cizmicky do blata a tak po mne nahom slapala,cistila si o mna podrazky,potom ma aj atymi cizmickami urobila.bol to FANTASTICKY pocit.tuzim byt pouzivany ako rohozka.
  • 11. apríla 2010 0:36:22 CEST
    no co sa tyka tej opilosti po pravde povedane mi vela k tomu nezostava aby som na liecenie siel pijem dost vela az mi to samemu dost vadi ale co uz...
    No ja tiez zvaram ale neviem ci by som s tym pochodil lebo robim so svagrom a toho bi som asi z takouto vyhovorkou nepochodil kedze je so mnou kazdy den
    Co sa tyka toho blata to bi som este aj asi zvladol ale priatelka s tym nesuhlasi ale tie vykali urcite nie.Neviem ale keby som bol v lese kde nikto nechodi iba zvierata tak asi hej,lebo by som nechcel jest blato kde predtym cikal nejaky chalan...
    No piss nemusim ale ani som neskusal ale nikdy nevies...Neviem ake to vlasne je co pri tom citis ked to ona robi????? aky masz toho pocit predcalen je to trocha nieco ine ako trampling a vo vseobecnosti zenske nohy...a do flase na cestu to akoze ides autom domov a po ceste sa sem tam trocha napijes?????,no huste dost ale asi skusim a dam ti vediet...nieje to nebezpecne ved sa pri tom z tela vylucuju latky ktore,telo nevstreba...no neviem
    P.S:hej a vadi to???????to je zvyk
  • 10. apríla 2010 22:32:37 CEST
    S tou výhovorkou na opitosť to nepreháňaj lebo ak to budeš vravieť každý týždeň môžeš skončiť na liečení
    Ja chodím po akcii pozapínaný pokrk a stopy na tvári natieram aknecolorom namiešaný z rôznych odtieňov tak akurát.Vyhováram sa že v robote som zváral bez ochrannej kukly a spálilo ma.

Však blato jesť je zdravé,zvieratá to jedia bežne na lepšie trávenie
    Nemysli na blato a vírusy ale na dominu že máš výsadu jej poslúžiť a vyčistiť topánočky jazykom.So zablatenými topánkami čo sme boli v lese rozšliapala párky a keď mi to prikázala zjesť sa zabávala ako mi škrípe medzi zubami.
    To ma naučila bývala domina,dovtedy sa mliagala po blate kým nezostali na topánkach nalepené veľké hrče blata a musel som zjesť.Treba deň predtým nejesť a myslieť na pekné veci

No keď náhodne postúpala po psích výkaloch to som nedokázal.

Ja aj rád pijem od dominy piss do úst či do flašky na cestu, viackrát sme skúšali aj kaviár rovno do mojich úst ale zatiaľ neúspešne lebo nemala vtedy potrebu.

P.S.stále používaš rád tak veľa otáznikov??????????????????
  • 10. apríla 2010 17:38:49 CEST
    Nie nezamordovala ma ale dlho som nemal cas odpisat ti.
    Jasne je to trocha nebezpecne ale v ed to stojni za to.Akurat neviem ako vysveetlit okoliu moje zranenia na tvari comi ostavaju nemam sa na co vyhovorit tak tvrdim zhe som bol opity a spadol som a tak.
    Tie foto ma trocha mrzia ale nevadi.tie topanky su ozaj pekne a aj jej nohy stoja za hriech.
    Co sa tyka tej cokolady thak to bi som este aj zvladol ze jej potom vylizat topanocky ale to s tym blatom asi uz nie to bi sa mi asi hnusilo ved v tom blate moze byt kadeco nie?????Ja vzdy predtym ako mi zacne robit trampling thak jej topanky pekne vycistim a az thak jej ich obujem...
    Ako to ty zakrivas pred svojou manzelkom aby nevidela ze si bol pri niekom kto ti to robil..?????
  • 10. apríla 2010 12:00:48 CEST
    Moc hezké fotky, já jsem teď bohužel bez dominy :-(
  • 9. apríla 2010 21:28:33 CEST
    keď si bol ticho ma napadlo či ťa domina nezamordovala Pri hard tramplingu sa kadečo stáva,celkom dobrý adrealínový šport no nie .

Hej,všimol som si že tie detailné fotky čo robila domina svojím mobilom sú menej kvalitné.Preto som druhý raz zobral kameru ale už som písal že zlyhala.Za 1-2 týždne idem za dominou zas tak niečo kvalitnejšie urobím.

To šliapanie po čokolade som urobil fotky z videa aby bolo vidno tie pekné ihličkové lodičky na pekných nôžkach.Mám veľa videozáznamov viacerých domín ako šliapu a dupú po rôznom jedle,veciach,predmetoch..ale to som písal na fóre Crush fetish lebo to patrí tam,pozri si.

Jasné že mi vždy prikáže aby som jej jazykom vyčistil topánočky od všetkého po čom postúpa,hlavne sa jej páči keď ich má vtedy obuté a sučasne jej robím rukami aj masáž lítok.Buď stojí pri tom na mne alebo leží a pozerá televízor.Aj všetky topánočky v ktorých chodí von,a ešte naschvál postúpa po blate,jej postupne obujem a jazykom vyčistím a musím poriadne aj v neprístupných drážkach,páči sa mi takto slúžiť domine k jej úplnej spokojnosti.
  • 8. apríla 2010 19:39:53 CEST
    no dnes som si uz pozrel tvoje foto po tramplingu je to pekne len trocha slaba kvalita foto hlavne tie ktore su detailne na tvojom tele.
    Tha Milka mala ale riadnu smolu nooo..Potom si jej pekne vycistil topanocky jazykom?????
    o este rozsiapala????
  • 7. apríla 2010 19:16:17 CEST
    neviem co dodat jednoducho si tu napisal vsetko co som chcel vediet a myslim si ze tato odpoved je dost obsiahla a kazdy si v nej nieco najde...len ma trocha mrzi ze aj ostatny sa nepodelia o svoje zazitky a o to co maju radi..
    Ani mne by sa to kazdy den nepacilo lebo ked to mam cez vykend tak sa cez tyzden stihnem akurat dat dohromady.Mne tiez ostanu sem tam chrasty a popaleniny ak sa to da tak nazvat ale inac nic vazne ako tebe zlomene rebro a tak.
    Co sa tyka profi domin je mi jasne ze fakt ta hodina bi bola asi len takaa o nicom ale aj tak neviem ako to povedat nejakej zene aby sa nezlakla ze co vlasne po nej chcem....
    Fakt super odpoved a uz asi nemam ani co dodat ale niekto iny bi sa mohol pridat
  • 28. marca 2010 21:42:46 CEST
    dakedy dávno som sa zoznámil s dievčaťom a naučil ju robiť mi trampling každý deň.Potom sme sa vzali a mal som trampling viackrát za deň.No narodili sa deti a trampling som už nemal každý deň.Deti podrástli a trampling som už nemal vôbec a niekoľko ročný krásny sen skončil
    Čo nemáš doma hľadáš inde len manželka nesmie o tom vedieť,ona si totiž myslí že ma z tramplingu vyliečila

Kedykolvek môžem oživiť kontakt s troma takzvanými spiacimi dominami z minulosti ktoré mám blízko a zadarmo alebo nájsť nové.

To že som ochotný precestovať za dominou aj 250km je dané jej vysokou kvalitou a perfektným zážitkom čo ponúka a to som za tie roky skúsil naozaj kadečo.Ja už nehľadám kvantitu(časté stretnutia ale o ničom),hľadám čo najväčšiu kvalitu čiže fakt tvrdý trampling po ktorom sa 2-3týždne liečim takže nepotrebujem častejšie.

250km na dobrom aute za 3hod je výlet čo doplňa krásu zážitku a často je to spojené že zároveň jednou cestou idem aj liečiť ľudí v tej oblasti.
    Oplatí sa to lebo za stretnutie bezohladne na dlžku(4 až 10hod)zaplatím výrazne menej ako za 1hod u profidominy a kvalita už len tou dlžkou je neporovnateľná.
    Ja si kvalitu cením a kupujem domine topánky,dobíjam kredit..

Bývalej domine ktorá mi robila tramping zadarmo som kúpil vyše 20 párov rôznych topánok a čižiem,rôzne šaty i spoločenské,šperky atď
    Viem sa postarať o dominu keď som spokojný a je tam pekný d/s vzťah.

Neviem koľko berú profidominy ale v minulosti čo som zisťoval to bolo 2000 korún a skúsil som čo sa pokladala za najlacnejšiu za 1800 ale zážitok o ničom a nehovoriac že sa pozerala na hodiny aby náhodou neprešvihla hodinu lebo za dverami čakal ďalší klient.
    Chladné ako na bežiacom páse.Preto uprednosťujem d/s vzťah kde nie som jeden z mnohých..Ja pretvárku zbadám.

Profidominy si obhajuju vysoku cenu nákupom vybavenia.Možno na ine BDSM hrátky je to potrebné ale vyslovene na tramping mi to oblečenie a kulisy pripadajú umelo.Uprednostím obyčajnú dominu oblečenú v rifľoch či šatách čo bežne chodí po vonku obutú v špinavých obchodených topánkach a pripadám si ako červík ktorého zašliapne na chodníku lebo jej zavadzal pri chôdzi.
    Preto to robím rád aj vonku,pripadá mi to skutočnejšie.

Tvoje otázky:
    Trampling ma vzrušuje viac ako klasika i keď ako som písal to využívam hlavne na rozvíjanie liečiteľskej energie.
    Zranenie som už spomínal zlomené rebro,rozbité čelo od dupnutia dominy opätkom,rôzne pomliaždeniny chrasty na tvári či tele,a rozdupaná mužnosť zo včera..
    Multitrampling s viacerými dominami som ešte neskúšal,no viac krát ma to napadlo len zorganizovať to nieje jednoduché.
    Nie je to až taká hrôza ako sa zdá pri sčítaní váhy domín lebo váha je rozložená na rôzne časti tela.

• 28. marca 2010 20:47:04 CEST
    to môžeš byť spokojný že máš trampling každý týždeň,ide o to v akej intezite a dlžke je aby ťa uspokojil.Ja som mal dva obdobia niekoľkoročného každodenného tramplingu a miestami som mal toho plné zuby len som nevedel domine vysvetliť že telo sa potrebuje aj zregenerovať a tak som nasilu trpel.Človek si niečo vysníva a ide za tým a keď to získa tak zistí že to až tak nepotrebuje.

Dnes som možno trocha skeptický ale momentálne mi je hrozne akoby ma prešiel kamion.Bol som včera pri domine a za 4 hodiny ma zmordovala že sa ledva hýbem,cítim každú kosť a sval,na druhý deň je to najhoršie ako svalovica.
    Na nej je krásne a vzácne že ju netreba nahovárať aby sa nebála niečo spraviť lebo je prirodzene dominantná.Sama je iniciatívna a vymýšľa nové veci aby som pod ňou trpel a prosil o milosť.A keď ja posúvam hranice že viac vydržím tak ona viacej pritvrdzuje a vždy sa teší z víťazstva len ja dopadnem horšie.
    Včera okrem iných vecí mi stála celou váhou pätami na očiach,stála a pohúpavala sa na lícach,na krku,stála na bruchu a celou silou dupala pätou mi po mužnosti a po čele,šliapala v tvrdých šlapkách s opätkami po mužnosti,skákala mi po bruchu ako na trampolíne a zdalo sa jej to málo tak sa rozskákala na posteli ako na trampolíne aby vyskočila čo najvyššie a celou váhou dopadla pätami mi na brucho a mužnosť.Pri dopade ešte celou silou dupla až podlaha dunela.Po pár takýchto skokoch som začal z mužnosti krvácať a doteraz som neprestal.Ale funkcia je zachovaná tak ako invalid neskončím

Aj som natáčal čo mi zostalo po 7,5mm a 8cm vysokých ihličkách ktoré mi vrazila celou váhou celé do brucha a pohojdávala sa prešlapovala aby som viac trpel,stála celou váhou ihličkami na dlaniach,ona natáčala ako mi stojí ihličkovým opätkom na jazyku.
    Len ma kamera zradila(zanesená hlava),zostalo len pár záberov aj to prerušených priečnymi čiarami tak neviem či chceš aj také dať do albumu.
  • 24. marca 2010 20:49:56 CET
    noo liecit sice neviem ale masaz chodidiel pomaha aj jej robi jej to strasne moc dobre a mozno je na tom cosi pracdy ze ked jej poriadne vymasirujem nozicky thak aj ona sa potom snazi viacej,ale este nikdy sa mi nestalo aby za mnou prisla sama od seba ze mi spravy trampling

Co sa tyka tych fotiek alebo videi jasne je tazke aby som sam seba alebo ona mna natocila,vyfotila a ani mne sa nechce do toho tahat tretiu osobu ved to o mne ani nikto okrem nej nevie.ani byvale o tom nevedeli pre mna je dost tazke sa k tomu niekomu priznat...

thak tocila sa mi na tvari v cizmach a nejak sa smikla a opätkom mi do napalila do oka,resp.na spodne viecko samozrejme sa zlakla ze ci som ok ale nic vazne sa nestalo len to je trocha vidieť

thak neviem ci bi som bol ochotny ist 250km za dominou a este jej aj za to cvaknut no ale ved nikdy neviem...
    tu koleginu-priatelku ti troska asi zavidim lebo ja to nemam kazdy den mne sa to podari asi thak kazdu sobotu nedelu, ale je to malo...
    Co stoji thaka domina????
    Uprednostnujes trampling pred sexom????
    Ake si mal najhorsie zranenie po tramplingu????
    Chcel bi som niekedy vyskusat tramplig z viacerimi zenami naraz napr4-5 ale neviem ci bi som to zvladol ty si to este neskusal???
  • 23. marca 2010 21:13:21 CET
    ja som mal tiež väčšinou priateľky ktoré som postupne do tramplingu zasvätil.Dávajú do toho celú dušu,nerobia to unudene,ošúchane...Netlač na priateľku ale sprav to pre ňu lákavé a sama bude tvoriť..
    Ja napr využívam liečiteľskú energiu v rukách na masáž chodidiel,potom vymasírujem aj jazykom aj pršteky a jemne hryzkať zubami.Tak ich to vzruší že nejedna domina chcela aby som ju jazykom aj "spravil".Prežila pritom takú extázu že mi dotrhala košeľu a celého doškriabala,vraj ako to robím Potom bude s radosťou po tebe nie len skákať ale aj fotky budú

Fotky som nerobil,to len teraz ma vyprovokoval ALEXANDER02.Ja mám osobné videá ako dominy rozšliapu či rozdupú rôzne veci a jedlo.Video tramplingu bez tretej osoby je problém a to ani nechcem byť pri tom rušený.Jedno mám čo som sám seba natáčal ako mi skáče v lodičkách po bruchu a mužnosti ale to sa veľmi zle natáča..

Ozaj ako si prišiel k tomu monoklu?Kopla ťa či dupla? Mne monokle ostanú keď domina mi stojí opätkami celou váhou na lícach a pri krútení ju zošuchne do mojich očí..

Ťažko povedať ako často chodievam,nie je to pravidelné.Zo strany dominy nie je problém ale ja mám problém s časom a ešte aj vzdialenosť 250km..preto sa to snažím spájať keď idem tým smerom liečiť ľudí ale idem aj čisto kôli domine lebo tam vtedy strávim neraz aj 10 krásnych hodín

Dakedy som mal s bývalou kolegiňov krasny vyše 2,5 ročný d/s vzťah a trampling takmer každý deň.

A prispieť do fóra môžeš aj skúsenosťami veď fotky nemá každý..
  • 22. marca 2010 20:44:47 CET
    ja bi som tiez velmi rad prispel ale mne to nerobi ziadna domina ale priatelka a ona s tym zarito nesuhlasi aby som sa pri tom fotil a uz vobec nie nahraval video rad bi som ukazal aky mam monokel na oku co mi ostal po poslednom tramplingu ale nemozem....inac ako casto chodievas ty????
  • 22. marca 2010 20:00:48 CET
    fotky preveruje správca či administrátor keď si nájde čas a on ich aj zprístupní.Momentálne ešte nepreveril fotky v albumoch podané po 9.3.2010 takže tempo je pomalé kým prídem na rad,môžeš to sledovať keď si klikneš na "Prezeraj Albumy".

Túto sobotu sa zrejme zastavím pri domine a skúsim aj nové kúsky

Rád by som bol keby sa aj iný podelili o svoje zážitky.To je dôvod prečo tu prispievam aby som povzbudil ostatných z atraktívniť toto fórum.
  • 21. marca 2010 20:05:40 CET
    no ja som to skusal a nechal som to overovat cca 2hod. a stale nic no ved v pohode hlavne ze ty si si to uzil dufam ze sa s nami este podelis o nejake tie zazitky
  • 19. marca 2010 19:07:20 CET
    mrzí ma to ale musíš byť trpezlivý.totiž správca fotky najprv preverí či sú vhodné na zverejnenie len netuším ako dlho to trvá.
  • 18. marca 2010 21:08:38 CET
    trampl preco neidu zobrazit foto v albume chccel som vydiet ako si dopadol ale neide to nejako....
    • 13 posts
    16. marca 2010 23:47:34 CET
    mne sa to tiez paci..
  • 15. marca 2010 22:59:29 CET
    tak už som dal do albumu pekné ihličkové lodičky a dierky čo mi po nich zostali keď mi 55kg domina stála a krútila na hrudníku celou váhou na dvoch opätkoch a celou váhou na jednom opätku.No dierky nie sú také hlboké ako v reáli lebo kým sa odfotili sa rýchlo vyplňali.Nabudúce poprosím aby mi urobila hlbšie
  • 12. marca 2010 21:01:24 CET
    páči sa niekomu keď sa mu domina postaví opätkom na jazyk?Mne sa to páči a ešte keď sa na opätku pokrúti.Je pravda že potom pár dní je problém jesť ale môže to byť pre niekoho inšpirácia pre držanie diety
  • 8. marca 2010 16:50:35 CET
    Tak toto mozem iba ticho zavidiet.
  • 7. marca 2010 21:04:56 CET
    tak som sa včera zastavil na 4 hodiny pri domine lebo som predtým bol liečiť nejakých ľudí.Ten ihličkový opätok som zmeral posuvným meradlom a takmer som sa trafil,má presne 7,5mm a je dutý.Aj som ho nafotil i pekné vysoke lodičky,skúsim to dať za pár dní do albumu spolu s fotkami aké diery mi na hrudníku po nich zostali keď 55kg domina stála a krutila sa celou váhou na oboch opätkoch a potom celou váhou len na jednom opätku.Stála mi celou váhou na boso na krku a skákala z postele na brucho a ďalšie príjemné veci opísané nižšie.Občas som strácal vedomie,je to oveľa lepšie ako byť zhulený
  • 2. marca 2010 19:37:43 CET
    máš pravdu,keď sa krúti na umelých opätkoch je viac dotrhaná koža lebo sú na nich väčšie rozstapkané hrany.Páči sa mi byť označkovaný od dominy a do 2-3 týždňov sa to zahojí,no slabé flaky zostávaju dlho.
    No topánkov zahasený cigaretový ohorok na hrudi sa hojí veľmi dlho a viditeľné jazvy mám aj po 10 rokoch,to je zrejme na trvalo
    Skús si rany natierať čistým liehom.Mne to pomáha ale už nepoúžívam aby stopy vydržali čo najdhšie.Na tvári ich maskujem aknecolorom
  • 2. marca 2010 16:25:54 CET
    mam taky pocit, ze zelezne opetky narobia menej skody ako znosene a rozstrapkane bezne podpatky z plastu alebo tvrdej gumy s hranou do beznych 1 az 1,5 cm, ktore sa rozsiruju ku spodku a po zaboreni a otoceni kozu extremne ponicia.
    Tato praktika je moc lakava, ale co s ranami, ktore sa nechcu hojit. Je to na zvazenie, ci za tu rozkos stoji znicenie vlastneho zdravia...
  • 1. marca 2010 20:55:35 CET
    ja mam strasne rad ked zena mi stupe po rukach resp.prtoch ale tak ze ona o tom vobec nevie.Napr:na diskoteke ked vedla mna stoji pekna baba z peknymi topankami tak si ku nej cupnem a nenapadne jej podstrcim pod nohu prsty...Je to strasne super vediet ze ona o tom nevie a ja každov chvyľov čakam že čo spravy...Proste super pocit