28. marca 2010 21:42:46 CEST
dakedy dávno som sa zoznámil s dievčaťom a naučil ju robiť mi trampling každý deň.Potom sme sa vzali a mal som trampling viackrát za deň.No narodili sa deti a trampling som už nemal každý deň.Deti podrástli a trampling som už nemal vôbec a niekoľko ročný krásny sen skončil
Čo nemáš doma hľadáš inde len manželka nesmie o tom vedieť,ona si totiž myslí že ma z tramplingu vyliečila
Kedykolvek môžem oživiť kontakt s troma takzvanými spiacimi dominami z minulosti ktoré mám blízko a zadarmo alebo nájsť nové.
To že som ochotný precestovať za dominou aj 250km je dané jej vysokou kvalitou a perfektným zážitkom čo ponúka a to som za tie roky skúsil naozaj kadečo.Ja už nehľadám kvantitu(časté stretnutia ale o ničom),hľadám čo najväčšiu kvalitu čiže fakt tvrdý trampling po ktorom sa 2-3týždne liečim takže nepotrebujem častejšie.
250km na dobrom aute za 3hod je výlet čo doplňa krásu zážitku a často je to spojené že zároveň jednou cestou idem aj liečiť ľudí v tej oblasti.
Oplatí sa to lebo za stretnutie bezohladne na dlžku(4 až 10hod)zaplatím výrazne menej ako za 1hod u profidominy a kvalita už len tou dlžkou je neporovnateľná.
Ja si kvalitu cením a kupujem domine topánky,dobíjam kredit..
Bývalej domine ktorá mi robila tramping zadarmo som kúpil vyše 20 párov rôznych topánok a čižiem,rôzne šaty i spoločenské,šperky atď
Viem sa postarať o dominu keď som spokojný a je tam pekný d/s vzťah.
Neviem koľko berú profidominy ale v minulosti čo som zisťoval to bolo 2000 korún a skúsil som čo sa pokladala za najlacnejšiu za 1800 ale zážitok o ničom a nehovoriac že sa pozerala na hodiny aby náhodou neprešvihla hodinu lebo za dverami čakal ďalší klient.
Chladné ako na bežiacom páse.Preto uprednosťujem d/s vzťah kde nie som jeden z mnohých..Ja pretvárku zbadám.
Profidominy si obhajuju vysoku cenu nákupom vybavenia.Možno na ine BDSM hrátky je to potrebné ale vyslovene na tramping mi to oblečenie a kulisy pripadajú umelo.Uprednostím obyčajnú dominu oblečenú v rifľoch či šatách čo bežne chodí po vonku obutú v špinavých obchodených topánkach a pripadám si ako červík ktorého zašliapne na chodníku lebo jej zavadzal pri chôdzi.
Preto to robím rád aj vonku,pripadá mi to skutočnejšie.
Tvoje otázky:
Trampling ma vzrušuje viac ako klasika i keď ako som písal to využívam hlavne na rozvíjanie liečiteľskej energie.
Zranenie som už spomínal zlomené rebro,rozbité čelo od dupnutia dominy opätkom,rôzne pomliaždeniny chrasty na tvári či tele,a rozdupaná mužnosť zo včera..
Multitrampling s viacerými dominami som ešte neskúšal,no viac krát ma to napadlo len zorganizovať to nieje jednoduché.
Nie je to až taká hrôza ako sa zdá pri sčítaní váhy domín lebo váha je rozložená na rôzne časti tela.