27. apríla 2009 10:56:53 CEST
Jožo, Paľo a Maroš sa stratili v džungli a natrafili na ľudožrútov. Kráľ ľudožrútov ich uväznil a povedal im, že by mohli žiť ak prejdú skúškou, ktorá pozostáva z troch úloh. Prvou úlohou je ísť do lesa a nazbierať 10 kusov rovnakého druhu ovocia. Tak všetci traja išli rôznymi smermi trhať plody. Paľo sa vrátil a hovorí kráľovi: "Ja som doniesol desať jabĺk." Kráľ na to: "Druhou úlohou je, že si ich musíš strčiť do zadku bez toho, aby si prejavil akékoľvek pocity zvukom, alebo výrazom tváre, inač budeš zjedený." Prvé jablko vošlo, ale pri druhom sa mu už v tvári objavil výraz ukrutnej bolesti, tak bol zabitý. Maroš sa vrátil a ukázal kráľovi desať čučoriedok. Kráľ aj jemu vysvetlil druhú úlohu. A Maroš si pomyslel, že by to malo byť jednoduché:....1...2...3...4...5...6...7...8... keď už bol pri deviatej, vybuchol od smiechu a tak bol tiež zabitý. Následne sa obaja už zabití stretnú v nebi a pýta sa Paľo Maroša: "Prečo si sa začal tak strašne smiať, veď už si bol tak blízko...?"
Maroš: "Nemohol som si pomôcť, keď som videl prichádzať Joža s desiatimi ananásmi."