7. marca 2009 10:21:08 CET
Buna Ezada!
Cu 400 Euro chirie in Bucuresti nu gasesti decat un apartament de bloc! Ei bine, si eu am studioul intr-un apartament de bloc insa am sedinte foarte rar si un numar relativ foarte scazut de sclavi - si cu toate astea simt ca toti ochii sunt pe mine insa apartamentul este al meu si e problema mea ce fac la mine in casa! In momentul in care ai inchiriat- crede-ma ca lucrurile se schimba! In primul rand propietarul apartamentului trebuie sa fie unul open mind si sa accepte ,,transformarile,, care vor avea loc in apartamentul sau ( si odata ce faci un studio SM - normal ca vor fi oarece transformari
).
Apoi, vecinii vor fi si mai ,,focalizati,, pe ce se intampla acolo si fiind un ,,club,, BDSM - cum doresti tu, vor fi mult mai multi oameni care vor vizita acel studio - deci ceva in genul dute-vino ! Acum, normal ar fi ca vecini sa-si vada de treaba, dar sa recunoastem ca in Romania nu prea este asa si nu o sa-ti placa cand o sa te trezesti cu politia pe la usa ca urmare a reclamatiilor facute de nu stiu ce pensionari din bloc!
Din pacate BDSM -ul nu este legal dar nici ilegal - insa incearca sa convingi un tablagiu de la politie de asta!
Apoi, un studio SM la bloc necesita izolatie fonica - in special blocurile comuniste prin ai caror pereti auzi si cum sforaie vecinul , dar la 400 Euro despre aceste blocuri discutam!- izolatie care costa destul de mult! Pe langa asta ai uitat sa adaugi costurile de la intretinere unde ( daca esti norocoasa si ai niste vecini super care nu-si baga nasul) oricum s-ar putea ca administratorul daca vede trafic mare pe acolo sa iti bage mai mult de o persoana!
Eu personal, cred ca esti o tipa destul de inteligenta si motivata insa, ca sa-ti asiguri succesul in demersurile tale , fa-ti calculele corect de la inceput si nu omite nici un detaliu ( probabil va costa mult mai mult sa faci acest club , probabil cel mai bine este intr-o casa si locatia sa nu fie chiar in buricul orasului - pentru discretie - insa trebuie sa recalculezi totul! Probabil vor trebui sa ,,cotizeze,, mai multi de 20 de sclavi - poate 50 sau mai multi - insa sunt sigura ca atunci cand planurile tale vor fi realiste si rezultatul va fi unul discret care ofera siguranta tuturor - vor fi destui sclavi dornici sa finanteze !
Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel - nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni!
Mult succes!