Forums » Uncategorized

FemDom CLUB Romania

• 14. marca 2009 2:28:49 CET
  • 13. marca 2009 17:36:38 CET
    100 ron / luna, eu spun ca este o suma ok pentru inceput, nu-s nici multi bani, nici putini, iar cine isi doreste cu adevarat sa faca parte din acest club, nu cred ca aceasta suma il va face sa dea inapoi.Motivele ar fi cu totul altele.Parerea mea..
  • 13. marca 2009 15:06:25 CET
    Nu sunteti deloc rautacioase, niciuna dintre voi, se pare ca eu sunt visator si voi pragmatice.Intr-adevar, cu 2 - 3 flori nu se face primavara. Ma rog, termenul de "flori" atribuit sclavilor e cam deplasat :).Oricum, eu imi mentin parerea ca e un proiect realizabil, chiar daca lucrurile vor decurge mai greoi si cred ca e mai bine asa, decat in viteza, nimeni nu se grabeste niciunde.Cat despre ce a spus CruelDiva, bunul simt e o calitate care clar ar trebui sa primeze atat la comportament, cat si la contributie. Gratis si bun nu exista. Va doresc o zi frumoasa in continuare.
  • 13. marca 2009 14:00:08 CET
    sarut talpile cu multa umilinta, Stapanelor! sunt al 3 lea sclav care doreste sa contribuie...
  • 13. marca 2009 11:01:06 CET
    dragul meu nu vreau sa fiu rautacioasa dar 2 sclavi nu cred ca or sa poata da toti banii necesari deschiderii clubului ... si ce club ar mai fi ala cu 2 sclavi???
    ce zic eu este ca nu trebuie sa fie prea multi sau prea multe pentru ca va treziti cu paparazzi pe acolo dar nici doar 2 sclavi
    si mai sunt de parere ca daca se deschide un club de genul asta fiecare persoana sa semneze un act ca nu va folosi nimic compromitator impotriva celuilalt in cazul in care o va face sa plateasca legal asta asa .... pentru incredere si pentru bunul simt pentru ca in romania nu prea exista nici astea:))
    inca o data nu am nimic cu nimeni nu ma intelegeti gresit numai ca sclavul roman vrea totul de-a gata dar si gratis ceea ce niciodata nu se va putea
    Incearca sa te duci la piata sa iei mancare gratis vezi ce iti zic taranii:))) !!!!!!!!!!!1

• 12. marca 2009 22:02:11 CET
    Sa barfeasca pana le vine rau!:)De barfa, nu se va vindeca prea usor poporul de pe aceste meleaguri.Oricum, imi mentin parerea ca nici nu trebuie sa se inghesuie prea multi, ci putini si sa fie oameni pe care va puteti baza.Asta e umila mea parere..
  • 12. marca 2009 19:07:10 CET
    Mai baieti nu sariti in halul asta .... ca nu o sa mai avem loc in club :)))))))))))))
    exact la chestia asta ma asteptam
    romanii sunt cea mai neserioasa si lasa rasa de pe tot globul de aia nu avem o comunitate sm inca ci doar un colt la care se scuipa semnte si barfeste lumea !!!
    Bineinteles ca ii iexclud pe putinii seriosi care se stiu
  • 9. marca 2009 22:03:19 CET
    In primul rand tin sa iti multumesc pentru sfaturile cat de poate de categorice de altfel. Ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui si m-am gandit si eu la mai multe posibilitati dar recunosc ca momentan situatia ma depaseste complet. Tocmai de aceea am lansat aceasta idee atat pe BDSMForum cat si aici, pentru ca persoane cu ceva mai multa experienta si simt practic sa ma ajute cu unele sfaturi si idei.

Fara a avea nici cea mai mica legatura cu acest subiect, vreau sa imi exprim admiratia pentru ceea ce scrii pe site-ul tau (si nu numai). Esti un exemplu de stil de eleganta pentru Dominele din Romania - spun asta fara a te cunoaste personal ci doar din cele auzit de la terte persoane care au avut placerea de a te servi si mai ales din ceea ce am citit pe site-ul tau.
  • 7. marca 2009 10:21:08 CET
    Buna Ezada!
    Cu 400 Euro chirie in Bucuresti nu gasesti decat un apartament de bloc! Ei bine, si eu am studioul intr-un apartament de bloc insa am sedinte foarte rar si un numar relativ foarte scazut de sclavi - si cu toate astea simt ca toti ochii sunt pe mine insa apartamentul este al meu si e problema mea ce fac la mine in casa! In momentul in care ai inchiriat- crede-ma ca lucrurile se schimba! In primul rand propietarul apartamentului trebuie sa fie unul open mind si sa accepte ,,transformarile,, care vor avea loc in apartamentul sau ( si odata ce faci un studio SM - normal ca vor fi oarece transformari ).
    Apoi, vecinii vor fi si mai ,,focalizati,, pe ce se intampla acolo si fiind un ,,club,, BDSM - cum doresti tu, vor fi mult mai multi oameni care vor vizita acel studio - deci ceva in genul dute-vino ! Acum, normal ar fi ca vecini sa-si vada de treaba, dar sa recunoastem ca in Romania nu prea este asa si nu o sa-ti placa cand o sa te trezesti cu politia pe la usa ca urmare a reclamatiilor facute de nu stiu ce pensionari din bloc!
    Din pacate BDSM -ul nu este legal dar nici ilegal - insa incearca sa convingi un tablagiu de la politie de asta!
    Apoi, un studio SM la bloc necesita izolatie fonica - in special blocurile comuniste prin ai caror pereti auzi si cum sforaie vecinul , dar la 400 Euro despre aceste blocuri discutam!- izolatie care costa destul de mult! Pe langa asta ai uitat sa adaugi costurile de la intretinere unde ( daca esti norocoasa si ai niste vecini super care nu-si baga nasul) oricum s-ar putea ca administratorul daca vede trafic mare pe acolo sa iti bage mai mult de o persoana!
    Eu personal, cred ca esti o tipa destul de inteligenta si motivata insa, ca sa-ti asiguri succesul in demersurile tale , fa-ti calculele corect de la inceput si nu omite nici un detaliu ( probabil va costa mult mai mult sa faci acest club , probabil cel mai bine este intr-o casa si locatia sa nu fie chiar in buricul orasului - pentru discretie - insa trebuie sa recalculezi totul! Probabil vor trebui sa ,,cotizeze,, mai multi de 20 de sclavi - poate 50 sau mai multi - insa sunt sigura ca atunci cand planurile tale vor fi realiste si rezultatul va fi unul discret care ofera siguranta tuturor - vor fi destui sclavi dornici sa finanteze !
    Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel - nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni!
    Mult succes!
  • 6. marca 2009 20:43:46 CET
    un astfel de club trebuie sa existe; si asta in primul rand pentru ca poate fi locul in care multi care care ar dori sa practice bdsm si nu au curajul sa isi recunoasca pasiunea pt asa ceva
  • 6. marca 2009 18:59:11 CET
    Buna seara. Ma scuzati ca intervin, dar si daca-s putini, dar de treaba si seriosi, cred ca e ceva!Calitatea primeaza, nu cantitatea, asta se stie.Eu sunt alaturi de dumneavoastra in demersul initiat, singurul impediment al meu fiind ca-s din alt oras, ci nu din Bucuresti.Oricum,cred ca pot ajuta si din alt oras, intr-un fel sau altul, prin urmare, nu e chiar o problema ce nu poate fi depasita, asa ca-mi voi aduce contributia cum voi putea.Mult succes!
  • 6. marca 2009 8:40:22 CET
    Stiu. Multi spun ca vor sa participe, sa faca ceva dar in final raman doar cativa. Daca sunt si aceea. Multumesc pentru incurajare si suport. Nu stiu daca pana la urma va iesi ceva dar eu ma incapatanez sa incerc. Sunt sigura ca sfaturile venite de la tine imi vor fi de folos pentru ca ai multa experienta in studiourile si cluburile din Europa.
  • 5. marca 2009 23:17:24 CET
    Hmmm
    Ce sa zic mai mult decat bafta??
    Eu daca sunt prin tara ma pot "risca " sa vin sa ajut ... dar intrebarea este daca se merita ??
    eu pana acum am vorbit cu mii de persoane dintre care doar 2 persoane au fost corecti
    (adica ce s-a vorbit s-a si facut si aici ma refer la sclavi ) asa ca nu stiu daca pentru 2 persoane se merita sa se deschida un club cand sincer pentru cele 2 persoane mai mult de o camera nu este necesar
    Ma rog .. astept sa vad ce se intampla!!!
    Multa bafta!! o sa ai nevoie!!