Forums » Nekategorizováno

BDSM & peniaze & trestný čin

• 5 posts
    8. marca 2009 20:34:53 CET
    ...no ako citam tvoje prispevky, zacina mi z toho vychadzat, ze ta niekto z tohto webu vyradil pod inym nickom, takze si ides liecit svoje komplexy......najprv si zisti, co odporuje zakonum SR a co ma pravo webmaster rusit ...:-)
  • 8. marca 2009 20:32:55 CET
    ano aj v tomto mas pravdu...

ale este stale je to na majitelovi/spravcovi webu, ten si za to nesie aj zodpovednost...tam padom nevidim dovod aby sme si my s tym zatazovali hlavu...

• 5 posts
    8. marca 2009 20:32:31 CET
    ..weby, kde mazu inzeraty Ds sa tymto nezaoberaju, nakolko ds tematika je pre nich tabu a je jedno ci su inzeraty profidomin, alebo len sukromne, ale ako chces mazat inzeraty, ktore su tematicke
    • 5 posts
    8. marca 2009 20:30:40 CET
    Pozri ak si majiteľ nejakej "stránky" si zodpovedný za jej obsah. Nevrav mi, že tu môžem uverjniť čokoľvek, je to nezmysel. Na každom normal zoznamke, sa tie inzeráti uverejnia, až po skontrolovaný ich obsahu, nakoľko sa majiteľ webu, chce vyhnúť prípadných problémom
    • 5 posts
    8. marca 2009 20:30:29 CET
    ...osoba, ktora ma na starosti tento server, nepreveruje zivnostenska opravnenia domin, na to ma pravo policia a danove urady :-) ....to na margo inzeratov, profesionalnych domin ....na margo dokladu o zaplateni, hej mas pravdu, ze to sú v svojej podstate danove uniky voci statu, ale ako to napravis?....s tymto sa obrat na prislusne organy, alebo daj podnet nejakemu poslancovi, nech da navrh zakona na zlegalizovanie takovychto sluzieb :-) ...len akosi na prudernom slovensku to asi nepojde :-) ..tu je to len mlatenie prazdnej slamy, tu sa to nevyriesi :-o
  • 8. marca 2009 20:28:20 CET
    To "zlatko" si odpust, nepasli sme spolu husi.

K tej diakritike: vzhladom na potencialne problemy pri jej zobrazovani diakritiku naozaj nepouzivam.
    Pozri: Nerovnakosť kódovania diakritiky sa prejavuje nesprávnym zobrazením písmen obsahujúcich dĺžne a mäkčene. Skutočnosť, že používaná diakritika nemusí byť vždy rovnaká, si používateľ pri práci neuvedomuje. Rôzny druh kódovania sa totiž prejaví až vtedy, keď sa vyskytne nerovnaké nastavenie zobrazenia na počítači so skutočným kódovaním diakritiky, použitom v konkrétnom dokumente. Takáto situácia môže nastať aj na lokálnom počítači, či pri práci na počítačovej sieti. Vtedy je potrebný zásah programátora. Na internete alebo pri čítaní e-mailov sa však správne zobrazenie diakritiky programátorským zásahom opraviť nedá. Dôvodom nesprávneho zobrazenia je skutočnosť, že stránka alebo elektronická správa bola napísaná v inom kóde, ako má k dispozícii príjemca. Ak by sme aj preinštalovali počítač tak, aby sa konkrétna správa či stránka zobrazila správne, v budúcnosti môže opäť nastať podobný problém. Keďže na používateľských pracovných staniciach sa najčastejšie používa kódovanie Windows (Win 1250), najmä používatelia UNIX-u by pri písaní elektronickej pošty diakritiku (ISO 8859) používať nemali. Pre kódovanie internetových stránok v UNIX-ovej diakritike to platí rovnako.

Tebe vsak zasadil Stur zavedenim ypsilonu poriadnu ranu pod pas...
  • 8. marca 2009 20:27:26 CET
    proti otazka

preco ta to zaujima? o co ti ide?

ja co nechcem si tu jednoducho neotvorim...zoznamku som tu uz nevidel dobrych par rokov, nechyba mi.

alebo ti len vadi ze tam nenajdes inzerat pre seba nakolko su zaplavene profidominami? ale za to nemoze spravca stranky, on tie inzeraty nezadava. a ked sa ziadna neprofi neodhodla napisat si inzerat, co ma x dovodov, tak za to tiez nemoze spravca stranky...

tato stranka je nekomercna, t.z. ze majitel webu nema ziadny financny uzitok z nej a tym padom nemusi toto riesit...
  • 8. marca 2009 20:26:06 CET
    Hej, určite by sa mohol k tomu vyjadriť , niekto zodpovedný za obsah stránok na domine. Pokiaľ je to v rozpore so zákonmi SR, prečo to tolerujú ?!
  • 8. marca 2009 20:23:27 CET
    Hej tá otázka mala jasnú odpoveď.
    Pýtal som sa na to, že pokiaľ je to v rozpore so zákonmi SR, nemali by byť také inzeráti uverejnené. Sú weby, kde admini takéto inzeráti mažú, tak prečo je to na domine inak ?
  • 8. marca 2009 20:22:10 CET
    okay, je to v zodpovednosti spravcu tejto stranky...

popravde mna osobne tato stranka veci vobec netrapi...je to to iste akoze sa tu v inzeratoch ponukaju rozne hracky a pod. dotycny po predaji tiez nezaplati dan...takze ideme aj na nich? alebo mas len nejaky osobny problem so spravcom a hladas si moznost ako mu to riadne ukazat? v tom pripade ti zelam vela stastia nakolko budes musiet riesit takuto inzerciu na x dalsich strankach...
  • 8. marca 2009 20:20:23 CET
    Zlatko gramatiku nepoužívaš(aspoň tu na fóre), nakoľko v nej je zahrnutá aj diakritika etc.
  • 8. marca 2009 20:18:54 CET
    Túto tému som začal preto, lebo väčšina inzerátov sa týka práve finančných domín. Súhlasíte, že je to nelegálne.
    Hej je to filozofovanie, je to porušovanie zákonov, každý to toleruje.
    Pokiaľ je to nelegálne, prečo zodpovedná osoba za obsah domina.sk, dovolí uverejniť taký inzerát v zoznamke ?
  • 8. marca 2009 20:16:12 CET
    Netrap sa nad tym. Zda sa, ze pouzivam inu gramatiku ako ty.
  • 8. marca 2009 20:13:40 CET
    ved ale bud trochu realista a skus sa zamysliet na tym co si pustil do eteru...

to ozaj ocakavas od "lahkej" blocik ci nebodaj fakturu? to je proste nerealne aj ked by to podla spravnosti malo tak byt...

policajt ked ti ponukne zaplati s alebo bez blocka pokutu budes tiez hned utekat na protikorupcne?
  • 8. marca 2009 20:12:40 CET
    Konečne, normálny názor. Inak pozri si svoje príspevky máš tam tiež gramatické chyby
  • 8. marca 2009 20:10:56 CET
    Prišla mi zaujímava SS. Iba jedna veta z nej :
    "No na týchto stránkach témy ktore vychadzaju z radu čelia len kritike a ohovaraniu."
    A asi to tak aj bude. Pravda býva krutá a veľa ľudom sa lepšie čítajú masturbačné predstavy iných.
  • 8. marca 2009 20:09:42 CET
    pocuj, ak si si nevsimol toto nie je pravna poradna...

nechces ist na krizovu vypravu za zlegalizovanie prostitucie?

nehnevaj sa, tvoja otazka je jednoducho tak trivialna ze si nou nas vlastne vyzval k tomu aby sme reagovali prizemnymi vtipmi...vies ako sa hovori...kazda akcia vyvolava adekvatnu reakciu...

takze si nechaj svoje uvahy o mojej ci druhych inteligencii pre seba a skus sa zamysliet nad tou svojou...
  • 8. marca 2009 20:09:11 CET
    Pri citani tvojich gramatickych chyb si dovolim pochybovat o tvojej urovni ja.
    Zaujima ta pravny pohlad: ano, je to nelegalne.
    Ale bud realista, co s tym spravis, okrem toho, ze to skonstatujes. Uz si ine hlavy trapili nad tym mozgove zavity...
  • 8. marca 2009 20:00:03 CET
    Vaše reakcie sú na úrovni Jána Slotu
    Písal som, že sa jedná o formu podnikania...a že ma zaujíma pohľad na túto situáciu z právneho hľadiska.
    Priemerne inteligetný človek, napíše konštruktívny názor, fórum slúži na diskusiu. Z toho mi vyplíva, že neovplývate ani priemernou inteligenciou, poprípadne neviete normálne zareagovať, iba hlúpymi, prízemnými vtipmi
  • 8. marca 2009 19:55:33 CET
    ...nezabudni na odvody...
  • 8. marca 2009 19:54:46 CET
    k tvojej reakcii, len toľko ja nevyužívam takéto služby ...
  • 8. marca 2009 19:49:02 CET
    hihi a aby som nezabudol....s dokladom by to mal drahsie...musel by totiz zaplatit DPH...
  • 8. marca 2009 19:46:37 CET
    Mozno by to dal manzelke preplatit... ak je slobodny...tak fakt neviem...
    Ale spytajme sa: Remy, naco by ti bol taky doklad?
  • 8. marca 2009 19:40:00 CET
    ale ak si chces zafilozofat, kludne dojdi, zacne gulasova sezona, pri tom sa dobre rozoberaju take veci...

a neboj, za gulas ti dam aj doklad...
  • 8. marca 2009 19:33:20 CET
    Nechci být ironický, ale tvůj dotaz mě pobavil víc, než všechno ve vlákně o vtipech. Co bys s tím dokladem dělal? Dal by sis ho do nákladů ve svém podnikání? Co by na tom dokladu mělo být napsáno?