Forums » Nekategorizováno

D/s vztah 24/7

• 22. augusta 2012 14:14:19 CEST
    Základom podľa mňa je definícia čo je vlastne D/s vzťah. Od toho možno odvíjať nasledovne aj to nakoľko je možne aby takýto vzťah mohol fungovať dlhodobo. Ak ma niekto predstavu že D/s vzťah je len o tom že mu pred nohami kľačí nahá otrokyňa ktorá čaká na výprask, podľa môjho názoru nepochopil o čom D/s vzťah je ..
    Už samotne označenie Dominantno – submisívny vzťah naznačuje že sa asi nebude jednať o krátkodobo prebiehajúcu scénku alebo akciu ale o dlhotrvajúcejšie spolužitie dominantne a submisívnej osoby.
    Prečo by potom nemohol fungovať 24/7 vzťah kde je jeden z partnerov podriadený a druhý je ten kto „nosí nohavice“ a rozhoduje. Záleží len na partneroch ako si dohodnú pravidla a ako submisiv umožni „vynútenie“ ich dodržiavania. Tieto vzťahy a spôsoby vzájomného spolužitia nemusia prinášať sústavne „akčne scény“ ale práve naopak vytvárajú harmonické spolužitie kde jeden z partnerov uznáva vedenie druhého a dominantný partner svoje postavenie nezneužíva, ale využíva k dosiahnutiu spoločných dohodnutých cieľov.
    • 9 posts
    21. augusta 2012 23:07:45 CEST
    Vies uviest nejaky konkretny priklad takeho vztahu?
    • 9 posts
    21. augusta 2012 22:55:17 CEST
    Nemusis suhlasit,je to moj nazor a nikomu ho nevnucujem. Ved to ze Ludia nevedia co je BDSM este neznamena,ze ich takyto vztah neuspokojuje. Urcite to neplati­ na vsetkych,ale na urcitu cast ano
  • 9. augusta 2012 20:40:26 CEST
  • 9. augusta 2012 20:39:02 CEST
    to hej ked sú odrastene deti, alebo ked sú len priatelia bez detí, ale aj tak v tom vzťahu v určitych prvkoch by mala byť rovnocennosť....
    lebo pozícia dominanta alebo submisívneho jedinca je velmi náročná a bez nejakých "prestávok" by mohla byť možno škodlivá
  • 9. augusta 2012 20:36:24 CEST
    Pre mna to samozrejme nie je, mam rada D/s na verejnosti vlastne ale iba D/s, a nie BDSM, takze v podstate suhlasim

Ale iste, rozdelenie atd. Jednoducho treba vediet, kde mat hranice v takychto pipadoch... To uz je na racionalnom uvazovani jednotlivcov (resp. parov)
  • 9. augusta 2012 20:31:37 CEST
    Je samozřejmé, že bdsm hry patří jen do soukromí - ne na veřejnost a už vůbec ne praktikovat je před dětmi. Přesto může určité základní rozdělení D/s být přítomno i v těchto zcela civilních situacích, i když se nemusí projevovat nijak nápadně.
  • 9. augusta 2012 20:21:05 CEST
    Co ja viem, co mi hovorili kamarati ktori takto fuguju v rodine, tak deti uz sice maju odrastene a vedia o tom, ale kym boli male, tak si tie ,,tvrdsie" veci nechavali len na sukromie, a ostatok prejavovali tak, aby to nebolo napadne, no takpovediac v podstate ako na verejnosti
  • 9. augusta 2012 20:17:33 CEST
    ešte by ma zaujímalo ako je to v takom vzťahu s deťmi, lebo nemyslím že ony to vedia pochopiť, alebo také správanie pred rodinami oboch účastníkov ????
    • 9 posts
    9. augusta 2012 19:45:50 CEST
    Este som o takom prpade nepocula, takze nesuhlasim
    • 9 posts
    9. augusta 2012 19:44:32 CEST
    Niekedy takyto vztah vyhovuje obom....
  • 9. augusta 2012 19:20:31 CEST
    Jagoo, D/s a BDSM je o USPOKOJENI oboch ludi... A nie o ublizovani a tyrani. Takze v tom je podla mna trosku rozdiel.

Aj ked laicky sa to tak nazvat da, a da sa o tom filozofovat, pretoze nikde nie je napisane co presne musi byt D/s, ani nahodou to ale nie je plnohodnotny vztah, pretoze to, co opisujes vzdy jednej strane ublizuje, spravidla tej submisivnej.

Je rozdiel sposobit bolest, a je rozdiel ublizit. Takze ja osobne by som to s tymto ani nahodou neporovnavala.

Jurosik, suhlas
  • 9. augusta 2012 18:53:51 CEST
    podla mňa aby partnerstvo dvoch ludí fungovalo musia byť aspoň v niečom rovnocenný, prípadne základné otazky spolužitia musia riešiť spoločne....
    • 9 posts
    9. augusta 2012 18:12:41 CEST
    Ale ved takto ziju desiatky,alebo stovky parov. Len nevedia,co to bdsm znamena. Ludovo sa tomu hovori,ze je muz pod papucou.... V opacnom garde je muz tyran a zena utiahnuta putka....
  • 9. augusta 2012 16:19:57 CEST
    Podle mého názoru se láskyplný partnerský vztah a 24/7 D/s nevylučují. Nechápu jej ale jako jednu nepřetržitě trvající bdsm scénku, ale spíš jako stav vztahu. Prostě určitá základní nerovnost, která ve vztahu existuje pořád, i když se nemusí v běžných situacích manifestovat. Já jsem třeba na svoji Paní (když jsem ji měl) myslel pořád jako na Paní, i když jsme nebyli spolu, i v běžných životních situacích.
  • 24. júla 2012 22:04:51 CEST
    Myslela som si, ze realne to nie je, kym som nespoznala ludi, ktori takto ziju.

Ja osobne si to ale neviem predstavit, so subikom potrebujem mat zaroven priatelsky vztah.

Hlavne to takto urcite nemoze fungovat v normalnom, partnerskom vztahu, pretoze v normalnom vztahu sa za viacerych okolnosti musi aj sub chovat k svojej Pani rovnocenne.

Takze viem si to viacmenej predstavit, ale cisto v ramci sukromia, ked to je zrealizovatelne.
  • 16. júla 2011 8:13:34 CEST
    len suhlas :)) robi mi to dobre, ked mam pravdu :)))
  • 16. júla 2011 6:18:58 CEST
    len a len súhlasím ...
  • 27. júna 2011 22:25:25 CEST
    ale ak sa bavime o "laskyplnom" vztahu, tak potom sa aj tak D/s obmedzi iba do "postelovej sfery" preto si nemyslim, ze sa to da kvalifikovat ako sub 24/7... stojim si za tym, ze nieco take neexistujem, ak s niekym zijes a milujes ho, tak nemozes toho cloveka vnimat cely cas ako dominanta alebo sub
  • 20. júna 2011 15:29:04 CEST
    Hej myslel som na to... ale tak sam vidis, ralita je ina. Nakoniec sa tu vsetci bavime o tom istom :D

Daama
    Nie nemyslim si to... priznavam, mal som v tom trosku zmatok, ale uz som v obraze :) Darmo, kto nezazije, nevie
  • 20. júna 2011 10:35:05 CEST
    Kenny

On myslel asi ten deviaty stupeň submisivity, keď si D vydržiava s. Verím tomu že aj taký ludia existujú..

šachovnička

mám skôr zato, že autor fóra tým názvom D/s vzťah 24/7 myslel skôr láskyplný vzťah dvoch verných partnerov, ktorí sú BDSM orientovaní.
    A pak myslím si, že zdravá žena, aj keď je D, nechá chlapa byť chlapom, inak to stráca náboj a môže to prejsť do nudného stereotypu.. :)

Daama

To je presne ten klúč k rovnováhe. Sociálna kontra. erotická orientácia osobnosti. Apropo, jednostrannosť zvykne byť po čase nuda..
  • 20. júna 2011 0:51:45 CEST
    A myslíte, že když je můj sub v práci, že přestává být mně submisívním?
    Náš vztah je tím skutečně 24/7 prodchnutý, i když někdy to tak nevypadá na první pohled.
    Záleží na tom, jak je kdo založený. Moje matka, například, je na veřejnosti a v domácnosti velice dominantní, ale intimně je submisívní.
    Já jsem dominantní v všem, až je mi to někdy na obtíž, a chci si od toho odpočinout. Proto potřebuji takového submisiva, který je mi rovnocenný, a taky někdy s něčím přijde, nebo něco rozhodne.
  • 20. júna 2011 0:12:31 CEST
    Může být pár, který si jen občas zpestří erotiku SM hrami a jinak jsou rovnoprávní - to je samozřejmě v pořádku. A potom může být pár, který je D/s ze svojí podstaty a potom D/s je tam prostě pořád. Nemusí se jednat jen o vztah Paní otrok, může to být i vztah, který je partnerský a láskyplný - jenom to D/s tam pořád je, někdy více, někdy méně.
  • 20. júna 2011 0:10:19 CEST
    Dik precitam ;) Uff vtedy som bol este ako sub. v plienkach :D Vsak vsetci sa ucime.
  • 20. júna 2011 0:06:01 CEST
    Ano cernaluna.rootshell.cz nevedel som si spomenut. Dakujem :)

Hmm takze 24\7 nie nic ine ako spolunazivanie Pani s otrokom maju partnersky vztah a podobne... ano to je samozrejme mozne, vsak v takom vztahu je vela ludi. Dobre tomu chapem???