5. októbra 2013 11:03:45 CEST
Je zvláštne, že šteklenie je ako praktika prehliadané a podceňované, dokonca aj v rámci BD/SM komunity. Pritom je to DOKONALÝ MUČIACI PROSTRIEDOK...nakoľko pri BD/SM nejde o to niekomu ublížiť, ide o to, aby si "obeť" prežila niečo intenzívne, čo pocíti celé telo aj myseľ, keď si jedna jej časť želá, aby to už skončilo, kým tej druhej sa to neskutočne páči. Osobne som nikdy nepochopil vyznávačov spankingu, bičovania, "štipcovania" a podobných záležitostí (o tých nebezpečných nehovoriac), keďže tieto praktiky spôsobujú zranenia, modriny, začervenania atď. ...navyše rozumná domina/nt vie, že to môže robiť len chvíľu, aby svojej zverenkyni/zverencovi neublížila. Pri šteklení podobné obmedzenia nie sú nutné :) Obeť nie je zraňovaná...jediné, čo sa s ňou deje je to, že sa metá a smeje :) Ľutujem, že mi žiadna baba nedala súhlas ju zviazanú štekliť ...so zviazaním nebýva taký problém...ale keby som to takto zneužil, dotyčná by sa so mnou minimálne už nikdy nebavila :/ Na druhej strane, možno je to dobre, lebo ak by mi to nejaká dovolila, len tak ľahko by som neprestal ;) Nie preto, že by som bol sadista :D ...preto, lebo to nevnímam ako týranie. Zdá sa neuveriteľné, že aj mnohé skúsené D/S páry ešte TICKLING nepraktikovali, prípadne o tom ani nepočuli...pritom by som povedal, že je to jedna z "najobyčajnejších" vecí v BD/SM...nakoniec, k TICKLINGU netreba prakticky žiadne pomôcky, kostýmy a pod. Tiež treba povedať, že rozhodne nejde o nudnú praktiku......Veď sa pri tom dá zažiť veľa smiechu :D Samozrejme aj tu má miesto fantázia....spútavať aj zväzovať sa dá rôzne, ako bondážisti určite vedia...i keď u TICKLINGU je zároveň dôležité, aby sa obeť cítila spútaná "pohodlne"...aby ju nič netlačilo, aby nedostala kŕč atď. Iba tak sa dá poriadna "štekliaca lekcia" užiť ;) Ešte musím oceniť nápad, ktorý som našiel na fóre "Lad" od užívateľa "The_Best_Tickler"...štekliť dievča ľadovými rukami a opakovane si ich namáčať do ľadovej vody...to je presne tá fantázia, ktorú som mal na mysli ;)