1. júla 2006 18:43:54 CEST
Pozor - já bych asi nikdy nemohla mít muže-subíka. A dominant by asi musel být svatý, aby se mnou vydržel. Takže ano - muži-switchovi nechávám na veřejnosti řídící roli.
Myslím, že muži, který by se trestem dokázal dostat až do mé úplné podstaty, kterého bych si opravdu pustila nejenom k tělu "polovičatě", ale opravdu až do svého nitra - ano, tomu muži bych asi byla oddaná "až za hrob". Přiznávám, že jsem ještě nepotkala muže, který by si z mého pohledu "zasloužil" až takovou důvěru - a současně měl zájem až o takovou hloubku vztahu. Proto těžko mohu hodnotit. Jenže i dominant, který mne touží ovládat, musí vědět, jak - mnoho jich má pocit, že oni si dupnou a vše je jak chtějí, protože subka přece poslouchá. Možná jsem jen potkávala špatné dominanty a dobré switche. Pravdou je to, že z jedním dle jeho slov switchem se hodně bavíme, já v sub roli a plně mi to vyhovuje, ač jde občas až "na tělo" - ale nikdy nejde nikam, kam bych já v podstatě nechtěla, aby šel.
(Možná jsem poznamenaná tím, že mám s muži špatné zkušenosti a podvědomě se jich bojím - proto se bojím si je pustit k tělu.)