Forums » Nekategorizováno

Stretnutie s Tifany

• 31. augusta 2005 23:02:14 CEST
    nechcem sa robiť múdrym, ale ako lekár - chirurg viem, že ked by to bola pravda, že ti narezala penis zo spodu aj z vrchu tak potom by si skončil na urgentnom príjme, lebo to krvácanie by sa spontálne nezastavilo, ledaže by si mal trombocytózu:) ale inak ak si to prežil tak si mal šťastie, že ti domina nezasiahla a.dorsalis penis, v.dorsalis profunda penis. No ak je to všeto pravda:) tak potom ti držím palce a radím ti každý deň si rozrezané miesta potierať Ajatinom to ti do dezinfikuje a potom ak by sa to zapálilo treba ísť s tým za chirurgom, ale nie za mnou, bo sa poštím od smiechu....
  • 31. augusta 2005 10:17:51 CEST
    pravda...
  • 27. augusta 2005 9:43:29 CEST
    V zivote by ma nezaujala ziadna T.... , ale treba si uvedomit ,ze pokial tu o nej pisete, tak zbytocne si bude davat inzeraty a lakat klientov-robite to za nu.
    Re:fero1
    Pokial si to myslel vazne mohol si sa podelit so svojim zazitkom ,bez uvedenia mena/a tym padom aj reklamy/ o koho sa jednalo.
    Re:rezanie
    Bola naha ,zviazana,znehybnena -pekna baba,isiel som do kuchyne a priniesol ostry noz, vystrasene sa na mna pozrela, ale potom som jej previazal oci ciernou satkou. Za hlavou mala susenu kyticu,ktoru ona neregistrovala, ale ja ano.Noz som nehlucne polozil vedla vytiahol suche steblo so susenej kytice a nim som jej primeranym tlakom prechadzal po celom tele.Po kratkej dobe ju zalial nefalsovany studeny pot.Skutocne verila ze prechadzam po nej tym nozom a nevedela ci pritlacim viac ,alebo menej.
    Myslim si ze to bolo krajsie ako krvave jatky.
  • 27. augusta 2005 0:58:45 CEST
    Mozem ti s kludnym svedomim povedat ze moj nick je odvodeny len od slova Milos a teraz je to Milos 10. a niekdo iny ako napriklad fero alebo tifany su skutocne ine osoby a s tou tifany som si aj pisal a dokonca som s nou aj telefonoval na mobil a dohodli sme sa ze k nej pridem na buduci tyzden cez vikend,jej cislo neprezradim je to len medzi nou a mnou,je sice dost mlada ale zaroven aj dost ostra zena aberie vsetko z naprostou vaznostou a uz sa velmi tesim ako ma zoberie do parady,na praktykach sme sa dohodli ktore bude na mne robit ale to nebudem tu rozvadzat aby si niekto o mne nieco spatne nepomyslel,zatial vsetko.
  • 26. augusta 2005 14:28:35 CEST
    zaujímavé v každomprípade. Tem 1. príbeh má len pár chýb krásy, ale celkom to ide...kto rádveci pitve, prídenato. Jelen smutné, ak byto bola pravda, že si zato niekto vypýta peniaze. Tým to celé nejde naúroveň BDSM aleúplne niekde inde a tomu sa hovorí trochu inak...
  • 26. augusta 2005 13:20:27 CEST
    Podle mně je opět třeba za vším hledat miloše - se všemi jeho přesdívkami - milosz, milos 1 - 10, Tifani, fero 1 apod. - jedna příliš nekompaktní osoba - i když by mě ani neudivilo, kdyby opravdu věřil, že ho tvoří osob víc, dokonce je i možný, že je opravdu pořezaný, protože si to způsobil sám
  • 26. augusta 2005 12:44:45 CEST
    s tym hojenim to je pravda, snazim sa nevzrusovat, ale aj tak mi to este stale trocha krvaca vzdy ked sa nahodou vzrusim. Mozno by pan ekar oedi mohol poradit nejake tabletky proti vzruseniu aby sa mi aspon par dni vobec nepostavil. Existuje nieco take?
  • 26. augusta 2005 10:40:27 CEST
    okrem toho, hojenie by bolo velmi zdhlave a asi aj neprijemne, akonahle by sa vankusiky zase zaliali krvou, tak sa vsetko rostiahne...
  • 26. augusta 2005 10:37:12 CEST
    Feri, skus si co i len jemne ziletkou narezat penis. Krv by nebola len na zemi ale vsade naokolo. A ty by si bol rad, ze si este nevykrvacal
    lekar
  • 26. augusta 2005 3:28:58 CEST
    No prepac,ale to si mal hned napisat,ze Ta posadila na stolicku,ktoru inac pouziva pre toaletnych otrokov.
  • 26. augusta 2005 1:22:28 CEST
    len tolko ze kto ma seriozny zaujem, tak nech mi posle privatnu spravu, a ja poslem svoje tel. cislo a v pripade zaujmu sa mozme stretnut. rad ukazem svoje jazvy na penise a tele. a mozno ta aj odporucim k Tifany... nemam viac co dodat. hadam uz len pre gubalu: jasne taka stolicka kde sa da sediet tak ze zadok trci von neexistuje, taky narocny vynalez predsa nie je mozny..
  • 26. augusta 2005 0:40:11 CEST
    Vyprovokoval si celkom slusnu ucast na tomto fore.To je len dobre,ludia sa prebrali z driemoty.Ta Tifany ma urcite nadludske schopnosti,celeho ta priviazala na stolicke ako sedis a potom ta sediaceho vytrieskala po zadku(to akoze cez tu stolicku?),daky novy prvok v BDSM?
  • 25. augusta 2005 22:28:17 CEST
    neviem, ja ho nepoznam, asi ma radsek to rezanie, tak mozno vyprask by ho presvedcil...mna by nepresvedcil, sice to boli, ale ako sa poznam, len by som pistal s smial sa smiechom hysterickym :-) a za par minut po tom by som aj zabudol, ze som dostal :-)))
  • 25. augusta 2005 18:06:14 CEST
    a myslim, ze po 15 minutovom poriadnom vypraku asi zmeni nazory- ale snad som v omyle?
  • 25. augusta 2005 17:18:30 CEST
    su veci, ktore vyprask nespravi, to by bolo potreba asi mlatit od rana do rana....
  • 25. augusta 2005 17:16:07 CEST
    Asi by ti poriadny vyprask nezakodil!!!
  • 25. augusta 2005 16:46:37 CEST
    Takze dnes je mozne vsetko...akoze))
  • 25. augusta 2005 15:21:03 CEST
    hned ako sa mi zahoji penis (trocha to tam vazne prehnala) tak si to urcite zopakujem. o peniaze nejde. ide o ten pocit, ktory som s nou zazil. to sa da tazko opisat.
  • 25. augusta 2005 15:12:04 CEST
    A este otazocka, co by sme mali zavidiet? Tvoju hlupost, alebo jej hlupost? Za 1500 korun za 30minut, ako si vcera podala inzerat si ju moze dovolit kazdy a je to len jednorazovka. Alebo sa este mas v plane u nej zastavit a nechat si dorezat chrobat, stehna a ina casti?
  • 25. augusta 2005 15:05:44 CEST
    ferko, zlaticko, snad si nemyslis, ze su tu vsetci tupci...ale OK, dajme tomu, ze to nie je len vyplod fantazie...mas pocit, ze niekto so zdravim rozumom by sa siel nechat porezat a dozivotne sa nechat zjazvit telo a penis od zeny, s ktorou sa mozno uz nikdy neuvidi a takmer urcite s nou nedozije dochodok a inej by jeho zjazvenie vadilo a znizila by sa sanca si najst partnerku? Alebo nieco ine, myslis, ze to bude pre niekoho rovnako zabavne ako si popisoval, ked vie, ze ho ta skvela postavicka v skutocnosti nezabije? Ved uz nebude mat strach a to pride o vsetku zabavu. Ked uz chces fabulovat, tak sa lepsie priprav, hodne zdaru pri dalsom pokuse.
  • 25. augusta 2005 14:58:25 CEST
    jasne. zavist. alebo nemoznost niecomu takemu uverit. ja nepotrebujem nikoho presviedcat. myslite si kto co chete. kto ma realny zaujem ten sa s Tifany stretne tak ako ja. asi som si vybral zly server. moja chyba.
  • 25. augusta 2005 14:53:17 CEST
    moje cislo som ti poslal v sukromnej sprave. Kludne mi zavolaj rad sa stretnem. Ale na druhej strane ja nemam zaujem niekoho presvedcovat co je pravda a co nie. Je to moja chyba ked som si myslel ze na tejto stranke najdem ludi co maju realne skusenosti s BDSM tak ako ja. Ale ako vidim vacsina ludi sa tu len hra a o realite nema ani sajnu. Ked chces pochybuj o tom co som napisal aj nadalej. Ak najdes odvahu zavolaj mi a mozme sa stretnut s Tifany spolu.
  • 25. augusta 2005 14:49:47 CEST
    Fero1:Je zaujimave ze na cloveka, ktory len prave objavuje BDSM ako uvadzas v profile, si sa hned odhodlal na take nieco...dost nepravdepodobne, tiez som zacinal uz davno a urcite prve skusenosti by nikto nespravil ze sa necha rezat ziletkou, dalsia vec, zaujimave ze tvoj prispevok prisiel po inzeratoch Tiffany, ktora sa tu z nicoho nic objavila len 24.8.2005 kedy sa registrovala co nie je nic nezvycajne ale hned na druhy den sa zaregistrujes ty a rozpravas ako si si to u nej uzival-))) urcite ti to neprida na dôveryhodnosti a posledna vec, môze to byt zhoda nahod to ano ale v tvojom pripade je ich dost, mas mail registrovany na tom istom serveri ako tiffany "yahoo.com", no ale aj nahody sa stavaju-)))))) v kazdom pripade dobry pokus.....
  • 25. augusta 2005 13:51:56 CEST
    mám pocit hraničící s jistotou, že je to všechno zase Milošova práce, o němž dlouho nebylo vidu ani slechu, ale fantazii má relativně bohatou, celkem dost hardcore
  • 25. augusta 2005 13:49:25 CEST
    to jsou šílenosti a šílenci, co řeknou:

"Vsetko co chces, je to len na Tvojej fantazii a necham sa aj dorezat ziletkou ak Ti to urobi naozaj radost."

aby toho pak následně litovali

zároveń to vypadá celý hodně nepravděpodobně