Forums » Nekategorizováno

TOALETNÉ OTROCTVO

• 13. septembra 2005 23:25:25 CEST
    Mne se to taky hodne paci a chcel by som sa stat toaletou ale stale sa mi nedari najst nejaku zenu ktorej by som mohol takto sluzit.Vie mi niekto poradit?
  • 5. septembra 2005 23:28:44 CEST
    Myslím, že to vystihuje vše. Prostě náhdera!
  • 5. septembra 2005 23:27:43 CEST
    http://www.club-of-excellent-excrement.com/preview/short_pissing/movie.wmv
  • 1. septembra 2005 12:02:20 CEST
    Jakom bychom jim nestačili my, jejich zvířátka
  • 1. septembra 2005 12:00:23 CEST
    Fantazie.... ano, k nejčastějším fantaziím žen patří sny o sexu se zvířaty... Otázkou budiž, kolik těchto žen je ochotno a schopno svoje sny realizovat...:-)
  • 1. septembra 2005 10:32:11 CEST
    těch ženských, kterým se to líbí nebude moc, každopádně žen, jež preferují piss nebo sex se zvířaty je s největší pravděpodobností více než těch, které mají rády lehčí formy s/d jako je ponyplay nebo facesitting. Usuzuji tak především z nejrůznějších stránek, na nichž ženy popisují své fantazie nebo perverze. Komerce a peníze to samozřejmě teď neberu v potaz.
  • 1. septembra 2005 9:43:35 CEST
    Já bych spíš řekla, že hodně pěkných, mladých žen má rádo poeníze. Rozhodně si nemyslím, že modelky pro zobrazení podobných praktik to dělají jen pro oddanost a lásku k věci:-)) Pro lásku k penězům zcela určitě. Přesto však předpokládám, že jsou i takové, kterým se to líbí... ale asi jich nebude mnoho.
  • 31. augusta 2005 18:16:42 CEST
    Ako je mozne, ze tolko peknych mladych zien ma rado toto ? http://www.club-of-excellent-excrement.com/
    Chape to niektora ? Musia to mat viacere aspon v snoch.
  • 26. augusta 2005 18:03:12 CEST
    Piss -kdy muž pije ženskou moč pokládám a samozřejmě beru jako maximální ponížení muže ženou.
  • 21. augusta 2005 8:30:54 CEST
    ze v rovine fantazie je to schopny ponechat len clovek, ktoreho to sice pritahuje, ale nie az tak velmi. Ja tu pisem o ludoch, ktorym je to dane s tym sa naucit zit. Su aj zeny, ktore to vzrusovalo a nazvali ma velkym labuznikom, ale v laske je to vzdy krajsie. Myslim si ze vitazstvo nad slabostou tela nie je v tom, ze to uz nikdy neurobim, ze si alkoholik uz nikdy nevipije, ale v tom, ze si pri oslave vypije a napriek tomu si po pohariku vie povedat dost. Je to sice tazsie, ale az vtedy zvitazil, az vtedy je silnejsi ako ziadost jeho tela.
  • 19. augusta 2005 9:21:42 CEST
    Kdysi jsem udělal zkušenost, že některé s/m praktiky (i když jsou psychycky a scénáristicky velmi vzrušující), je lepší ponechat pouze v rovině snů a fantazií
  • 19. augusta 2005 0:49:20 CEST
    Ludsky moc je sterilny tj. neobsahuje bakterie virusy z ktorych by sme mohli "chytit" choroby. Obsahuje vsak mnozstvo soli, ktora sa moze usadzovat v organizme. Umerne s mocom by sme mali konzumovat aj cistu vodu bez soli, telo potom nadbytocnu sol vyplavy. Moc obsahuje aj rozne toxiny, ich konzumacia v mensom mnozstve stimuluje imunitny system cloveka, vytvara si voci nim protilatky - je odolnejsi, no vo vacsnom mnozstve by mohli toxiny vyvolat problemy. Vsetko zavisi od toho co a hlavne ako cast pije zena ktorej moc pijeme. Pokial vypije 1-1,5litra tekutin denne jej moc nie je zrovna najlepsi. Pokial pije 3-5 litrov je je moc len skvele dochutena voda :-)
  • 16. augusta 2005 17:05:34 CEST
    Toaletne otroctvo je v prvom rade otrocka sluzba vlastnemu telu, aj ked si rozum uvedomuje, ze to zdrave nie je. Je to tak aj s fajcenim, alkoholizmom a inymi telesnymi slabostami. Aj toaletny otrok si uvedomuje ze jedenie zenskeho "kaviaru" je nezdrave, ale ma v sebe osudovo vsugerovane, ze je to ta najvacsia pochutka a prinasa mu to preto obrovske vzrusenie. Tiez sa to liecit neda, moze si v tom len trenovat abstinenciu, sebaovladanie. PS : Aj ja to mam v sebe.
  • 15. augusta 2005 17:55:13 CEST
    Čerstvá moč zdravého člověka je prakticky sterilní.Dokonce má i jisté léčivé účinky v oblasti dermatologie... Názory ne její požívání jsou poněkud rozporuplné, ale spíše v tom smyslu, že někteří lékaři a léčitelé ji i označují za v menším množství neškodnou, někteří za zdraví prospěšnou. Pod pojmem menší množství je míněna občasná konzumace...
    Výkaly jsou z tohoto hlediska podstatně nebezpečnější, protože fekálné bakterie a ojejich sterilnosti nelze hvoořit.. Fekální bakterie způsobují záněty a otravy, člověk s oslabenou imunitou může mít z jejich požívání závažné zdravotní problémy, nebo tyto problémy mohou vzniknout v souvislosti s jejich pravidelným požíváním. Rovněž je třeba si uvědomit, že tímto způsobem se přenáší nejrůznější střevní parazité. Pro mne osobně je tato praktika zcela nepřijatelná, ale myslím, že mezi partnery, kteří jsou obeznámeni se svým zdravotním stavem a jedná se o nepříliš často praktikovanou věc.... No.. co je dneska zdravé, že... Každopádně myslím, že lékař by to nedoporučil.
  • 15. augusta 2005 15:45:28 CEST
    Zajímalo by mě, jak je to s hygienou při těchto praktikách a jaké je riziko nákazy. Pokud si dobře vzpomínám, od školky nás učili umýt si po záchodě ruce :-)
  • 15. augusta 2005 13:10:26 CEST
    PISS by som raz urcite rad skusil, ale SCAT to uz nie. Ale aj to lyzanie z podlahy musi byt cool.
  • 12. augusta 2005 9:39:54 CEST
    Moje řeč.... taky mě to moc vzrušuje. Rád bych to taky někdy opravdu zkusil od DOMINY.
  • 11. augusta 2005 22:44:56 CEST
    je fakt, že mezi kaviárem, piss, pití moči.. jsou asi jakési rozdíly. já osobně bych sezení na obličeji svého otroka, piss a pití moči mým otrůčkem, pokládala za vzrušující.
  • 6. augusta 2005 2:26:43 CEST
    smola je len ta ze tazko sa hlada taka partnerka....u mna je to inak celkom nove zistenie ze ma to vzrusuje a uplne najhorsie je ked partnerku mam ale pre nu je to vrcholne nechutna zalezitost...nedokaze ma ocikat
  • 6. augusta 2005 2:23:40 CEST
    Piss genialna vec...ktora nie je len o pani a subikovi je to krasne aj bez dominancie a ponizenia napriklad pri 69ne aspon ja to vnimam ako prehlbenie sexualneho vztahu...a samozrejme kazdemu to chuti inak a pri roznych situaciach....tato je moja
  • 14. júla 2005 10:33:09 CEST
    Piss je krásný i jako trest, mám ho rád. Užil jsem si dívčího moku přímo od pramene, ze sklenice i z podlahy. Do scatu bych ale nešel, mám ho jako svou "tvrdou mez". Ale proti gustu žádný disputát, každý jsme jiný.
  • 9. júna 2005 8:31:47 CEST
    Prosím o Vase príspevky, názory. Od podobne zmýslajúcich prosím o úvahy v zmysle scenáre a chútky. Je medzi Vami toaletny otrok s podobným alebo takým istým zameraním?

toalet

• 8. júna 2005 17:00:11 CEST
    Docela Ti závidím . Takhle bych chtěl umírat taky .
  • 6. júna 2005 19:17:42 CEST
    toalet, pekne si to napísal :-)
  • 6. júna 2005 14:38:16 CEST
    ale predovšetkým o prežívaní najhlbšieho poníženia otroka.Ak by to malo ísť do reality. O obetovaní života v prospech Bohyne, ktorej slúžim a spravím všetky práce, zarobím jej peniaze obohatím jej život. Ak sa rozhodne , že som pre ňu prospešný nechá ma žiť a prikrmuje ma aj normálnou stravou / zvyšky z kuchyne/Ak nie krmi ma len jej výkalmi, kým nezahyniem z podvýživy. Z lásky k Svojej Bohyni prijímam svoj údel a zomieram ako jej záchodový otrok. Umriem na svoju vlastnú úchylnú túžbu. Pani som odovzdal celý svoj majetok, zarobil som jej, neké peniaze a ona ma už nepotrebuje. Za odmenu ,že som jej mohol byť záchodom a otrokom, že som jej slúžil zomieram v službe ako toaleta.

viem asi šialené ???

toalet