Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 23. marca 2011 9:31:09 CET
    ja nevim ,nejde rict ze by to byla vyslovene laska ,ale jiste uz jak se pise v nazvu je D/s vztah, tudis si ty lidi musi neco rict ,musi se mit svym zpusobem radi ,musi tam byt sympatie chemie ,duvera ,musi si jeden druheho vazit bez ohledu na pizici v D/s vztahu a k tomu je potreba mit toho cloveka take jak jsem psala: svym zpusobem mit rad,ja zivotni vztah nehledam , je to svym zpusobem snad i laska ,ale v jinem podani ,Pan je pro me ve svete BDSM neco jako Buh a pokud si ho vazim a mam k nemu uctu ,jsem mu jakkoliv oddana nejde to kdyz ho nemam rada a neco k nemu necitim
  • 23. marca 2011 8:48:17 CET
    Keď je zradená dôvera...je skoro nemožné, napraviť to. Myslím si, že je jedno či zradil submisiv alebo dominant...v DS vzťahu je dôvera úplným základom všetkého. Dokiaľ som o DS vztahu iba snívala, nevedela som si ani predstaviť, že by subík mohol zradiť.....zdalo sa mi to z príncípu skoro nemožné.....ale všetci sme iba ľudia a to čo sa deje všade okolo nás v bežných vzťahoch, to isté sa deje aj v DS vzťahoch... KAIN, myslím si, že dominancia neospravedlňuje nedodržanie sľubu, aj keď niektoré sľuby sa ťažko plnia:) keď si ta Madam drží zubami , nechtami .... značí to asi, že ta chce, chce ta mat ...vlastnit, nechce príst o niečo čo jej patrí:-)
  • 19. marca 2011 7:28:50 CET
    Myslím, že se to týká obou stran (jako vždy v životě), ale dominantního partnera už z pozice jeho role přece jen víc - je-li podle mého názoru v D/s vztahu zrazena důvěra, je to vždy průšvih, který se bude jen velmi těžko napravovat. Rozhodně se nedomnívám, že by dominance pro to byla nějakou omluvou.
  • 18. marca 2011 22:14:29 CET
    Ked Pani nieco slubi a nedodrzi VIAC KRAT... Je dominancia ospravedlnujuca?
    Ked Pani citivo rani svojho suba... Dokeze to jej dominancia napravit?
    Ked si Pani zubami, nechtami drzi pri sebe svojho suba a nepusti ho len tak lahko... je to dostatocny dokaz jej lasky?
  • 4. marca 2011 0:34:24 CET
    Problém je v tom, že když diskurz má určitým způsobem nastavené parametry, jen velmi obtížně se toto nastavení překonává. Já se o to snažím už dvanáct let.
  • 4. marca 2011 0:19:05 CET
    Tak predsa len mame nieco spolocneho :) Ale zas ty si switch a ja som sub... az teraz som si to vsimol, sorry :) Pristup k femdom je u kazdeho cloveka individualny. Mna nezaujima, co si myslia ostatni. Ja mam svoje sposoby a som prisposobivy...
  • 4. marca 2011 0:07:08 CET
    "A este k tej tvojej poslednej vete, ze Dom. nemoze mat plnohodnotny vztah so sub..."

To ovšem netvrdím já, to jen velmi rozšířený přístup ve femdom světě, i v zahraničí.

"Moja idea D\s je taka, ze Domina by mala zbalit suba a nie naopak. "

Upřímně, každá žena si vždy avého partnera vybírá. Ale každá mu taky poskytne iluzi, že on je ten lovec a dobyvatel. Přírodní zákonitosti jsou silnější, než nálepky dom či sub.

"Prezil som s nou zopar peknych chvil na, ktore asi nikdy nezabudnem "

Ano. Takové chvíle jsem prožil i já a skutečně nelze zapomenout.
    • 13 posts
    3. marca 2011 23:44:33 CET
    Vidim, ze mi dvaja mame velmi rozlicne nazory a myslim, ze aj skusenosti :P Mozno som az prilis velky optimista Ale... skoro vzdy tu niekto hovory o problemoch. Sem tam by som si rad zacital aj DUCHAPLNE pozitivne nazory.
    Ano beriem Laska a D\s je komplikovana zalezitost. Priznavam, ze aj ja som mal tazke casy a niekedy mam aj v sucastnosti... bolo vela noci co som preplakal a tak. Cez toto podla mna preskace 90% zamilovanych ludi jak vo vanilkovom tak aj D\s vztahu. Vzdy ide len o vyjadrovanie citov, ale iskra nemusi vzdy preskrocit. Ked si niekto zacne robit nadeje este pred tym ako iskra preskoci, vtedy je problem. Ale ten problem si dotycny\dotycna narobil\a on\a sam\a.
    Co je medzi mnou a mojou Pani to tu radsej nebudem rozpisovat Hovori sa: "nehovor hop, kym nepreskocis". Prezil som s nou zopar peknych chvil na, ktore asi nikdy nezabudnem a to ani nie sme vo vztahu. Podotykam, ze tie pekne chvile sa vobec netykali BDSM a pod.

Moja idea D\s je taka, ze Domina by mala zbalit suba a nie naopak. Ale to je moj nazor... co je aj moj pripad :) S ostatnym plne suhlasim, co pisal nautilus.

A este k tej tvojej poslednej vete, ze Dom. nemoze mat plnohodnotny vztah so sub... S tym si dovolim nesuhlasit, lebo poznam Dom. aj sub. ktori spolu ziju a maju spolu deti.

A este jedna vec pre kazdeho: bez negativnych skusenosti by tie pozitivne nemohli byt... resp. vsetko zle je na nieco dobre :)
  • 3. marca 2011 14:50:35 CET
    vďaka :-)
  • 3. marca 2011 10:42:20 CET
    Moc se mi líbí co píšeš, vidím to stejně nejen já, ale i dominantní ženy, která sám znám - tedy včetně té mé
  • 2. marca 2011 22:14:03 CET
    Já vím přesně co chtěl nautilus říct. Ačkoliv máme všichni různé zájmy a názory, femdom bdsm se prezentuje právě jako chladný, nelítostný přístup dominantních žen k submisivním mužům. A je bohužel velmi rozšířeným názorem, že dominantní žena nemůže mít se submisivním mužem plnohodnotný partnerský vztah.
  • 2. marca 2011 20:47:36 CET

Len som velmi nepochopil tu tvoju prvu vetu "Problem vidim v tom, ako sa BDSM prezentuje" Preco problem? Kazdy ma prredsa svoj sposob "hrania" sa a skratka BDSM je velmi siroke spektrum z ktoreho sa da vyberat... Ja osobne si myslim, ze na Zemi neexistuje clovek, ktoreho vzrusuju vsetky praktiky z BDSM. Mna osobne SM ako sado-maso tiez nelaka, ale pozeram sa na to perspektivne.
    Co sa tyka tych fotiek s vtakami a pod... to su skor "defekty" v ineligencii cloveka.
  • 11. februára 2011 17:57:49 CET
    Problem vidim v tom, ako sa BDSM prezentuje. Obrazky a videa kde castokrat vidame nelutostne Dominy ako bicuju svojich otrokov.. Zrejme to bude princip zmyslania novodobych kvazy subov, ktori si myslia ze ak poslu fotku svojho vtaka s prilozenym otrockym dotaznikom, urobia tym obrovske gesto Domine pri jej vybere. Musim povedat ze to tak nie je. Mnoho Domin si hlada rovnocenneho partnera, nie rohozku. Sebavedomeho, inteligentneho, trpezliveho a so zmyslom pre humor obdareneho muza , ktory si uvedomuje ze Ds vztah je 50/50. Pretoze prave to su hodnoty, ktore su vo vztahu naozaj cenene. Ako sub, nechem vyzerat v ociach svojej partnerky ako handra, ale niekto, na koho moze byt hrda a koho jej mozu ostatne Damy zavidiet. Prave tieto veci zohravaju podstatnu ulohu v hladani si toho spravneho partnera. Mnoho inych vztahov, ci uz vanilkovych alebo homosexualnych je takmer rovnaka, akurat sa lisia v sposobe sexualneho uspokojenia.
    Uvedomovat si svoje miesto vo vztahu je podstatne, je umenie poznat kedy sa chovat dominantne alebo submisivne. Osobne si myslim ze Domina bude chciet cloveka, ktory ma svoj vlastny nazor a nie je len hormonmi hnany stroj. Byt a fungovat v partnerskom vztahu kde je preferovany BDSM zivotny styl je nieco skvele a verim ze nikto nechce ostat v zivote sam a nemat osobu, ktorej sa moze zdoverit, verit a milovat ju a taktiez byt milovanym. Tak isto, ako sub, ci dom potrebujeme obcas nehu a porozumenie zo strany partnera a to si v studiu alebo pri striedani partnerov neviem prestavit. Myslim si ze laska je v Ds vztahu podstatna a zohrava velku ulohu v tom, ako sa partner vo vztahu citi.
  • 26. januára 2011 8:44:34 CET
    jenomže právě BDSM orientace je u většiny mužů jediným rozhodujícím faktorem a důvodem k pokusu o vytvoření nějakého partnerského, byť třeba jen nezávazného svazku..
  • 23. januára 2011 11:41:11 CET
    Ale nakoľko môže byť BDSM orientácia tým, čo rozhodne, že sa dvaja dajú dokopy, bez toho, aby to o sebe navzájom vedeli, bez toho aby sa o tom na verejnosti s niekym rozprávali pretože to v sebe taja, ale navzájom si padnú do oka, príde prvé rande, prechádzky v parku, návšteva kina no klasika a to vrátane postelných radovánok.
    Môžu sa dať dohramady dvaja prívrženci BDSM inštinktívne. Najmä ak by BDSM nemalo byť to jediné, čo na sebe vidia, alebo áno.
  • 23. januára 2011 0:40:20 CET
    Co je to laska? bdsm?,kto nasiel oboje klobucik dole,a kto hlada a hlada kak ja, tak nevim
  • 7. januára 2011 0:47:44 CET
    Zana, to bolo pekne napisane. Ja si inak myslim, ze pojmy v BDSM nas zvazuju, ak sa s nimi stotoznujeme. Ved to znie smiesne, ked sa dvaja zoznamia a po uvodnych rozhovoroch si vymenia hlasky ako: "mam rad spanking, vosk, anal, steklenie, nechcem ihly, fekal a trampling" .

Akokeby ta fantazia, ak ju zaclenime do kategorie - priklad horuci vosk, stratila na stave, uz nebola taka zivelna. Uz je to len nasa dalsia kategorizovana uchylka.
  • 6. januára 2011 17:16:50 CET
    taranti: Ty to vies vzdy spravne odhadnut
    zana: Ako keby si mi z duse prehovorila ...hlavne ta posledna veta
  • 6. januára 2011 16:36:52 CET
    ....

...zniesol jej kusok hviezdy z neba
    ...za styri slova "Aj ja lubim Teba"
    ...v posteli vsak casto,ratala modriny
    ...aj tak ten vztah,nemal vsak trhliny

:-)))
  • 6. januára 2011 16:04:04 CET
    este dalsi sposob je, ak sa dvaja najdu a potom spolocne pomaly po rokoch objavuju krasu bdsm a prekracuju hranice...ked sme sa s mojim partnerom pred 15 rokmi spoznali, nemali sme internet a nepoznali sme nazvy praktik, ani vyznam skratky bdsm...vedeli sme vsak ze sa nam obom paci nieco ine, neobvykle, a tak sme pomaly skusali a ucili sa jeden od druheho, az sme myslim zasli dost daleko spojila nas vsak laska a bdsm je len ceresnicka na torte....ja osobne si myslim ze ds vztah bez lasky moze byt ok, je to vsak skor o praktikach, v niektorych pripadoch o kamaratstve, ak ma byt vsak ds vztah o uplnej oddanosti a dovere, je potrebna aj laska alebo aspon priatelstvo a silna naklonnost
    • 1 posts
    4. januára 2011 23:12:50 CET
    Suhlas, presne vystihnute.
  • 4. januára 2011 20:39:08 CET
    Opačný postup je minimálně stejně pěkný ...
  • 4. januára 2011 20:16:51 CET
    Niekto to tu uz tusim spominal (ak sa dobre pamatam tak to bol Nathann), ze zacat vztah je najlepsie mimo BDSM a postupne sa k nemu priblizovat... bola rec o vzajomnom respekte a tolerancii. Jednoducho ste sa nasli a prajem Vam to Taketo cosi je zrietkave ;)
  • 4. januára 2011 16:34:32 CET
    ...pre mňa osobne nie je tiež nič krajšie Miss Wehrmacht ;) Takýto vzťah mi vyhovuje na 100%.

Osobne keď mám s niekym čiste len D/s vzťah, tak musím k nemu dačo cítiť inak to nejde. I keď reálny vzťah tam nie je a nikdy nebude z nejakého dôvodu, tak ako píše kenny1. Ale či už ide o reálny alebo D/s vzťah, vždy ho mám len s jednou osobou. Takýto "otvorený vzťah" je fajn, no osobne sa mu moc neprikláňam. Pretože keď je v tom i reálny vzťah a láska ako píše Miss Wehrmacht, tak to má oveľa hlbší zmysel a naviac spoločnú životnú cestu, čo mi oveľa viac vyhovuje...
  • 4. januára 2011 14:59:24 CET
    Keď som sa s priateľom zoznámila, jeden o druhom sme nevedeli, že sa nám páči BDSM..až pri posteľných radovánkach sa zistilo čo ako je..a musím priznať prežívam to úplne inak ako keby medzi nami nie je vzťah.Láska dodáva BDSM tú správnu iskru, človek druhému verí a častokrát aj prekročí hranice ktoré by inak nikdy neprekročil...