14. februára 2010 21:36:23 CET
Stejně jako Ty, i já se pohybuji ve vlnách internetu dlouhá léta a zažil jsem různé období, která formovala postupně můj názor na různá témata. "Známe" se mnoho let a myslím, že ani jeden nemáme problém s vyjádřením vlastního názoru, ať je jakýkoliv a třeba podroben tvrdé kritice. A proč ne taky. Každý člověk má právo vyjádřit se, a pokud tak činí korektně, tak proč se třeba sami nepoučit. Komunikace není závislá od toho, jestli je někdo dominantní nebo submisivní. Tohle "dělení" je skutečně úsměvné. Vůbec nezáleží na jaké straně obojku ten s kým hovořím je. Plynulá komunikace určitě nebude váznout mezi lidmi, kteří si mají co říci, kteří si vzájemně naslouchají a rozumí nejen problémům a otázkám spojeným s dskovou tématikou. Možná je chyba právě v tom tvém "dělení" na sever a jih. Trošku z Tebe cítím nespokojenost, která může být důsledkem toho, že není vše tak jak by sis přál. Ano, já dnes prožívám úžasné období, už skoro půl roku jsem štastný. A komunikace nevázne, je skoro denní... a hle, ta o které mluvím je "zcela náhodou" dominantní ženou... takže ač nerozděluji, máš tu důkaz, že to "funguje" i protipólově, když budeme brát v podtas neopodstatněné dělení v rámci dska..
A když už Láska a BDSM... i touhle cestou chci poděkovat své Královně, za to že je tady, za to, že i já mám místo nejen u jejich nožek, ale kousek v srdíčku. To mé je plné radosti, kterou díky ní prožívám, jako její přítel a štěně. Šťastný Valentýn... :-)