15. septembra 2005 11:00:43 CEST
bolo by naivne sa domnievat, ze povinne udaje nieco zmenia, zabudas, ze aj tie sa daju vymysliet...dalej zabudas, ze nie kazdy se chodi preto, aby sa zoznamil a preto nemusi mat chut vsetko vypisovat...uvadzanie financnej potreby v profile je rovnako bezpredmetne, viem z vlastnej skusenosti, ze subici pisu skoro kazdemu a je uplne jedno, co ma v profile, staci aby bola zena a je kvalifikovana, Ty sam si priznal, ze si napisal niekomu, kdo ma uvedene, ze nehlada (tak preco si pisal?)...osobne, a to sa na mna nehnevaj, ma pohorsuje viac Tvoj pristup ako pristup zien, ktore tu su, pretoze je krajne nesolidne z tohoto dovodu vystupovat ako niekto iny, aj ked si to bral ako statisticky dovod...to, ze Ti neodpovedaju nemusi byt preto, ze chcu peniaze (ony nemozu vediet, ci ich mas, ci nie len z toho, ze im napises), moze to byt preto, ze nie su slusne, alebo ze si to nevsimli (maju desiatky a stovky SS), alebo ze si ich nezaujal, dovodov je mnoho, nech je to ako chce, nikto nema povinnost Ti odpisat...