Forums » Nekategorizováno

fetish tenisiek, ponoziek

• 26. augusta 2010 21:49:54 CEST
    Kedze som zalozil tuto temu, rad by som aj hned prispel.
    Vsimol som si, ze bola zalozena tema fetish na botasky, do ktorej dlho dlho nikto neprispieval a preto som ju chcel ozivit a rozsirit.
    Mate nejake skusenosti s priatelkou, ktora vam dovolila vonat jej ponozky alebo tenisky alebo vam pritom aj asistuje alebo jej to proste nevadi.

Dnes sme spolu prisli s priatelkou domov aaa mal som strasnu chut jej vonat jej tenisky, mala ich cely den a bolo dost teplo. tak som si nastokol jednu z tych ponoziek na penis a tenisku este vlhku a teplu na nos a nechal som sa jej spravit. ja som si iba vychutnal tu nadhernu vonu a to vyvrcholenie naozaj stalo zato.
  • 11. septembra 2014 16:00:15 CEST
    jedna moja kolegyna si pod svojim stolom nechala pekne cierne jemne ponozky, tak ked odisla domov jednu som si dal do ust, druhu natiahol na svoju kladu a poriadne sa do nej vystriekal.
  • 2. septembra 2014 17:12:28 CEST
    tiez sa mi pacia silonkove ponozky. predstavujem si ze pani sa vyzuje pod restauracnym stolom a vylozi svoje ponozky na stol prikaze mi ich strcit si ich do ust a ovoniavat ich.
  • 19. augusta 2014 22:23:34 CEST
    ked ponozky tak silonkove.inak preferujem cele silonky plus topanocky.pre mna je to to prave.
  • 19. augusta 2014 15:55:44 CEST
    A tak aj platformi a opatky su velmi sexi :)
  • 19. augusta 2014 0:59:47 CEST
    ,,,,fetoši,,,,,
  • 18. augusta 2014 21:21:39 CEST
    Ja som o tom pisala v inej teme ze ma raz prekvapil chlapec ktoreho vzrusovali cinany. :) zaujimave ze nebol sam mne pridu nesexi. Inak fajn tema rada si precitam aj o inom topankovom fetise ako mojom na platformi a baletne topanky. ;)
  • 18. augusta 2014 19:43:54 CEST
    Ahojte, tak ponozticky uz stratili svoje caro? Mal niekto z vas nejaky zazitok toto leto? :-) skusme to tu trochu ozivit :-)
  • 3. júna 2014 17:56:34 CEST
    mna strasne vzrusuje ked ma baba obute baletne cvicky drevaky alebo zaby a ma dlzhe palce na chodidlách ked to vidim stoji mi pero
  • 10. decembra 2010 10:17:20 CET
    Sa ozval riaditel banky so smradlavymi ponozkami od susedky v papuli.
  • 10. decembra 2010 9:07:38 CET
    Ubohost, ubohost a este raz ubohost, taketo prizemne vyjadrovanie hodne opice z pralesa.
  • 10. decembra 2010 6:21:20 CET
    Poslem ti svoje prepotene fusekle z treninku, hnupe.
  • 9. decembra 2010 22:48:07 CET
    Mne sa postastilo. Mam susedku, ktorej som sa zveril so svojimi chutkami a ona potrebuje peniaze. Tak jej platim a raz alebo dvakrat do tyzdna mi donesie svoje spotene silonky a botasky. Silonky si mozem nechat a botasky jej samozrejme vzdy vratim. Len je skoda, ze sa jej nepotia nohy tak, ako by som chcel.
  • 20. novembra 2010 16:45:27 CET
    Moja sestra ma kamaratku ktora k nam chodieva ...Nadherma zena...Raz som sa nepozorovane prikradol do chodby kde lezali jej cierne nike topanky ...privonal som si par krat ale na nestasie ziadna prenikava vona ako som cakal...smola
  • 8. novembra 2010 7:02:23 CET
    by som si dal tiez dake spotene tenisky ponozky ale lakaju ma skor ponozky tenisky par znamych zien z televizie cize mam smolu len predstavy
  • 6. októbra 2010 17:42:42 CEST
    neska som mal spotene kamaratkine ponozky aj s prezuvkami zo skoly,super daco
  • 1. októbra 2010 18:55:35 CEST
    nie je nad prepotene dlho nosene tenisky alebo prezuvky do skoly.
    s tym sa daju robit veci ...
    • 5 posts
    29. septembra 2010 20:52:25 CEST
    take obnosene prepotene prezuvky v skole su najlepsie niekolko parov sa mi dostalo pod ruku,no teda pod nos
    • 5 posts
    29. septembra 2010 20:50:51 CEST
    to tu nema dakdo viac zazitkov???? chcek by som dake dalsie pekne tenisky prepotene najviac neh je co cuchuat navasav tu vonu a tu chut uzasne daco
  • 24. septembra 2010 23:36:32 CEST
  • 24. septembra 2010 21:23:56 CEST
    hladam subika na prevychovu za dan!!!
  • 24. septembra 2010 16:42:57 CEST
    to tu neni viac ludi ktorym sa to tiez paci????ved take babske tenisky a ponozku su uzasne mnam
  • 28. augusta 2010 18:51:00 CEST

Nič krajšie ani nemože byť.
    Školské časy mám už za sebou ale pripájam sa... Aj pred dverami v bytovkách sa sem tam aj mne pošťastí , ale nekradnem *-)
    No mám hlavne pravidelné "klientky" to možem nazvať? :D čo mi posielajú tenisky poštou :) Ale hmm... osobne som sa ku tomu ešte nedostal žiaľ. Keby tie baby čo chodia denno denne po ulici okolo mňa len vedeli ako ľahko by mohli zarobiť :D
    A vôbec... Je tu nejaká dievčina čo sa jej toto páči tak ako nám? Nemyslím teraz ako dominy čo sa im môže páčiť ked sa im stará niekto o nohy, ale nejaka baba čo má rada foot, tenisky ako my? :))
    Nejdem sa tu už viac rozpisovať, lebo zasa to tu skončí len ako jedna veľká vzdycháreň :D
  • 28. augusta 2010 17:59:36 CEST
    tiez nemam priatelku ale s botaskami mam vela skusenosti,aj v skole som ocuchaval prezuvky babam v satni aj tenisky,kolko krat som si ich daj domov bral take pekne spotene,a tiez som raz amaratke na chate cez leto cuchal tenisky co si vyzula po celom teplom dni,boli strasne spotene mokre teple smrdeli no mnamka
  • 28. augusta 2010 15:57:35 CEST
    Raz som mal príležitosť ochutnať spotené nohy jednej baby ktorá chodieva hrať volejbal mala na sebe silonky,na nich ponožky a to všetko v nádherných bielych športových botaskách.Najlepšie na tom bolo že nešlo o babu ktorá by to robila prvý krát čiže vedela presne čo urobiť aby ma dostala.Bolo to super.Žial takáto príležitosť príde málokedy.Najsť ženu ktorej by som to mohol robiť pravidelne je velmy ťažké.
  • 26. augusta 2010 23:14:48 CEST
    ja nemam priatelku, ale praktizujem to na sidlisku je kopec bytoviek a niektore holky sa vyzuvaju na poschodi pred dverami, staci striehnut na prilezitost, minule sa jedna tak vyzula, mala doslova az mokre tenisky, ako keby v nich cely den behala, jaj to bol pocit :)