8. októbra 2010 8:08:23 CEST
:-) B_J : Teší ma, že tu niekto pozná Betain HCL a MMS (obe mám doma)...
All : Mne sa páči aj piss, aj kaviár... mám rád ten pach a chuť spomínaných vecí...
![](smilies/ahhhh.gif)
(ak sú zo ženského, alebo môjho zadočku). K veci... zaoberám sa zdravým životným štýlom, moja strava je na úrovni, nepo(u)žívam žiadnu chémiu v potravinách, ani v kozmetike, primerane športujem (beh na čerstvom vzduchu 3 krát týždenne, 2 krát týždenne posilňovnňa - tréning celého tela), pijem kvalitnú vodu, každé ráno stredný prúd svojej uriny, každé dva týždne si robím urinový klystír (ktorý nie je niekoľko násobne účinnejší ako obyčajný "soľný klystír"), a množstvo iných vecí (z prevencie nie pred možnými vedľajšími účinkami kaviáru, ale proste preto, lebo chcem byť taký zdravý, ako zamýšľala príroda), takže sa starám... a to je podstatne dôležité, preto sa nebojím. Aj keby som niečo "chytil", dostal by som sa z toho jednoducho. V najextrémnejšom prípade hladovkou (s ktorou už mám skúsenosť). V podstate ale nie som extra "konzument"... čo sa kaviáru týka (lebo rizikový je v podstate len on...) stačí mi ho mať na tele, v puse...ale nemusím ho jesť...stačí mi to, čo ostane na jazyku po jeho vybratí z úst...to si vychutnám...
![](smilies/smile.gif)
. Mimochodom, skúšal som to len na sebe... Ale jedna perlička...práve teraz idem napísať svojej priateľke mail do práce, kde sa jej priznám čo ma vzrušuje...
![](smilies/icon10.gif)
... potom môžem stručne referovať (aby som nebol príliš off-topic), ako to vzala... sme spolu vyše mesiaca, a minule mi v bare povedala (už neviem ako na to došlo, o hovienkach sme sa nebavili...): "Asi pred rokom mi napísal nejaký muž, že ho vzrušujú hovienka...zvláštne, nie ?
![](smilies/icon10.gif)
"... Mal som čo robiť, aby nevidela ako som očervenel...Takže som ju hneď objal, a povedal jej : "Psst...ešte Ťa niekto bude počuť, a čo si pomyslí...?". Už asi viete, kto bol ten "hromadný rozosielač" spomínaného mailu...
![](smilies/icon6.gif)
...