Forums » Nekategorizováno

Piss a Kaviár

• 1. septembra 2010 17:32:28 CEST
    S dominou ku ktorej chodím sme to už viac krát skúšali a celkom som si to aj oblúbil. Zatial mi z toho nic nebolo, žiadne žalúdočné ťažkosti, žiadne hnačky (ako väčšina skúsených popisuje následky kaviáru). No nechcel by som padnúť na nos keď už bude neskoro.

Moje poznatky (samozrejme z netu):
    Čo sa týka pissu tak tam sú riziká minimálne pokial je osoba zdravá. Skôr naopak piss od zdravého človeka je sterilná tekutina a je to prevencia proti chrípke.

Kaviár to je už iná káva. Tam je najväčším rizikom hepatitída typu A pokial je osba od ktorej príjmate kaviár infikovaná týmto vírusom pričom ani nemusí vedieť že je infikovaná. Existuju ľudia ktorí sú voči tomuto vírusu imunní a ľudia ktorí hepatitídu typu A už prekonali si túto imunitu už vytvorili.
    Ďalšími rizikami sú žalúdočné ťažkosti, hnačky a podobné príznaky keď spapáte to čo nemáte :)

Keď sa v niečom mýlim, alebo máte bohatejšie poznatky o týchto praktikách tak by som bol rád keď sem niečo prispejete k TEJTO TÉME. Lebo pokial viem už táto téma tu už bola raz otvorená, len sa tam trochu odbočilo.
  • 25. decembra 2011 19:41:10 CET
    hehehhe zase je tu ssuuuubbb sa musím zasmiať, len sub ma také chúťky nikto iný
  • 11. októbra 2011 11:22:16 CEST
    piss a kaviár. S oboma mám skúsenosti. Samozrejme, buď len moje, alebo od ženy (čo je podstatne vzrušujúcejšie).
  • 14. decembra 2010 18:55:21 CET
    nevymyšlam si, viem čo som jedol, pil od ktorej ženy.
  • 26. novembra 2010 22:22:19 CET
    HorsanaD:
    Dakujem za pomoc Ja by som to nevedel takto dobre napisat.

skrncak:
    neboj nehnevame sa, len dufam ze sa to nebude opakovat a neskor sam zistis co vsetko k D\s patri... a ako napisala HorsanaD, najprv vela tolerancie.
    A co sa tyka pedofilie a nekrofilie tak toho sa tu vobec nemusis obavat to k D\s vobec nepatri. To su uz fakt nemoralne uchylky (deviacie) a takych sem nepustame So zoofiliou sa tu mozno stretnes, co ma tiez netesi... ale tak nemozme brat ludom to co maju radi
  • 26. novembra 2010 20:50:15 CET
    no jo pravdu mas, musim suhlasit.
  • 26. novembra 2010 20:30:07 CET
    sa dá vyjadriť aj ináč, ako hanlivým výrazom. Máme tu napríklad citoslovce /brr/ ,slová ako nepáči, nemám rád, a pod.
    Na margo pedofílie, nekro a zoofílie - tam sme na poli nekonsenzuálnych devácií, no a to už je iná káva. Ds je o súhlase a o tom, že ak sa niečo páči obom, je to ok
  • 26. novembra 2010 19:55:55 CET
    bola to moja prva reakcia na precitane clanky v tomto fore, doteraz som si myslel, ze ludia sa tym len potieraju alebo robia podobne ulety, ale aby to niekto cele skonzumoval? Prislo mi to nechutne, vyjadril som to drsnejsim sposobom. HorsanaD je to forum, ludia sa vyjadruju k teme, nemusi sa to kazdemu pacit, vzdy existuju hranice aj v deviaciach, ktore ludia toleruju viacej alebo menej, len spomeniem napr. pedofiliu a nekrofiliu. Na ich forach by som im tiez napisal co si myslim, ale dufam ze tu ani nie su.
  • 26. novembra 2010 19:46:11 CET
    Očakávala by som, že práve tu, na Domine bude viac tolerantných ľudí, práve preto, lebo máme svoje špecifiká a deviácie rôzneho charakteru ,z ktorých aj tie najnevinnejšie vo vanilkách vzbudzujú často odpor a hnus.
    Také príspevky, ako ten tvoj len potvrdzujú správnosť vety o výnimke, ktorá potvrdzuje pravidlo.
  • 26. novembra 2010 18:40:41 CET
    Chcel som ti povedat, len tolko, ze taketo prispevky tu uz radsej nepis a aj v inom fore ktore ti nesedi, lebo na to mozes doplatit... nie tu na domine, ale v reali u Dominy. Ked chces byt trosku vtipny v pohode, ale toto smesne nie je.
  • 26. novembra 2010 18:12:55 CET
    pride mi to nechutnejsie ako strkanie si predmetov do zadku, ale proti gustu ziadny disputat
  • 26. novembra 2010 18:05:01 CET
    Chlapovi, ktory si strka cudzie veci do riti tiez musi jebat. Ked takto beries BDSM vsetkym nam tu musi jebat, ked sme tu zaregistrovani.
  • 26. novembra 2010 17:26:02 CET
    žrať hovna? musí j...ť
  • 21. novembra 2010 13:02:30 CET
    Nevymyslas si tak trochu? Toto nie je fantasy... toto je realita co sa tu pise.
  • 14. novembra 2010 17:10:13 CET
    Dufam, ze si to nebral ako urazku Niektorych ludi musis brat s rezervou.
  • 14. novembra 2010 16:55:01 CET
    Tak to si ty! Ten jediny kto ich cita:-)))) to nie su basnicky to su riekanky z nudy ked to tu hustne a potrebuje to tu trochu odlahcit :-))
  • 14. novembra 2010 16:50:34 CET
    Ty si somar... Nie bola to normalna bonboniera ako znak vdaky. Narazal som na to, ze vacsinou basnicky neviem ocenit. No tvoje sa mi pacia
  • 14. novembra 2010 16:33:44 CET
    ak bola vyznavacka kaviaru, vsetci si vieme predstavit ake bombony to boli :-))
  • 14. novembra 2010 16:07:55 CET
    Priznavam, ze ucitelkam slovenciny som musel nosit bonbonieru na konci roka, aby som presiel.
    Ale toto je super .....
  • 14. novembra 2010 11:47:40 CET
    ....

....chcel ju uz ochutnat...leziaci pod lonom
    ....tak jej to napisal...priznal sa ku sklonom
    ....teraz je v cakani...na jej akt v podrepe
    ....prahne uz po chuti...co sa z nej vytrepe

:-))))
  • 14. novembra 2010 8:07:38 CET
    mňa by len zaujímalo prečo jaroslavko2 pomaly umrel? Neverím že by od kaviáru alebo piss-u mohol niekto zomrieť. Myslím si že pri konzumácií iných potravín napríklad neumytých alebo tepelne nespracovaných hrozí väčšie riziko ako pri týchto veciach. napr svalovec zo surového mäsa. A to sa potom nikto nečuduje že je surové mäso, je to hnusné? Nie ak to niekomu chutí nech je a nikto sa nad tým nepozastaví. No pri kaviári alebo piss tu riešime debaty, či to je normálne atď. Podľa mňa nech si každý robí to čo ho inšpiruje a vzrušuje a všetci v živote, ani si neuvedomujeme, ale pri každej veci ktorú robíme podstupujeme riziko. Tak že asi toľko.
  • 13. novembra 2010 14:23:19 CET
    Tusim ze cim ta otec urobil, tym si aj zostal...
  • 12. októbra 2010 12:23:39 CEST
    toto je debata o hovne
  • 8. októbra 2010 12:44:33 CEST
    Co sa tyka kaviaru od osoby, ktora v blizkej minulosti uzivala antibiotika, tak tento kaviar moze byt skutocne rizikovejsi. Ide o to, ze standardna crevna flora obsahuje obrovske mnozstvo bakterii, ktore su v idealnom pripade "v rovnovahe". Avsak zasahom antibiotik sa zlozenie tejto crevnej flory znacne narusi a potom pri poziti takehoto kaviaru je vznik roznych zazivacich tazkosti vyrazne vyssi. Od toho sa po douzivani (alebo aj zaroven s uzivanim) antibiotik odporucaju probiotika. Ale aj v pripade, ze su uzivane, tak obnova zdravej crevnej flory po douzivani antibiotik nejaky cas trva...
  • 8. októbra 2010 11:31:36 CEST
    Výsledok mailu... dostal som neutrálno-kladnú odpoveď... ... vraj tušila, že som jej ten mail pred rokom (keď som ju ešte nepoznal a písal som ho množstvu žien) napísal ja... lebo bol napísaný presne takým štýlom, ktorý ma vystihuje, aj s mojim záujmami z iného súdku, aj vek pasoval... Takže - bude sa (s)experimentovať... ... RISKNITE TO AJ VY ! Na požiadanie mi napíšte do SS správu, a ja vám prepošlem mail s textom, ktorý som jej dnes napísal (priznanie) a vy sa môžete inšpirovať...Vy, čo sa vám to páči, a máte svoju partnerku/partnera, ktorá/ktorý o tom nevie... Juchúúúú !
  • 8. októbra 2010 8:08:23 CEST
    :-) B_J : Teší ma, že tu niekto pozná Betain HCL a MMS (obe mám doma)...
    All : Mne sa páči aj piss, aj kaviár... mám rád ten pach a chuť spomínaných vecí... (ak sú zo ženského, alebo môjho zadočku). K veci... zaoberám sa zdravým životným štýlom, moja strava je na úrovni, nepo(u)žívam žiadnu chémiu v potravinách, ani v kozmetike, primerane športujem (beh na čerstvom vzduchu 3 krát týždenne, 2 krát týždenne posilňovnňa - tréning celého tela), pijem kvalitnú vodu, každé ráno stredný prúd svojej uriny, každé dva týždne si robím urinový klystír (ktorý nie je niekoľko násobne účinnejší ako obyčajný "soľný klystír"), a množstvo iných vecí (z prevencie nie pred možnými vedľajšími účinkami kaviáru, ale proste preto, lebo chcem byť taký zdravý, ako zamýšľala príroda), takže sa starám... a to je podstatne dôležité, preto sa nebojím. Aj keby som niečo "chytil", dostal by som sa z toho jednoducho. V najextrémnejšom prípade hladovkou (s ktorou už mám skúsenosť). V podstate ale nie som extra "konzument"... čo sa kaviáru týka (lebo rizikový je v podstate len on...) stačí mi ho mať na tele, v puse...ale nemusím ho jesť...stačí mi to, čo ostane na jazyku po jeho vybratí z úst...to si vychutnám... . Mimochodom, skúšal som to len na sebe... Ale jedna perlička...práve teraz idem napísať svojej priateľke mail do práce, kde sa jej priznám čo ma vzrušuje... ... potom môžem stručne referovať (aby som nebol príliš off-topic), ako to vzala... sme spolu vyše mesiaca, a minule mi v bare povedala (už neviem ako na to došlo, o hovienkach sme sa nebavili...): "Asi pred rokom mi napísal nejaký muž, že ho vzrušujú hovienka...zvláštne, nie ? "... Mal som čo robiť, aby nevidela ako som očervenel...Takže som ju hneď objal, a povedal jej : "Psst...ešte Ťa niekto bude počuť, a čo si pomyslí...?". Už asi viete, kto bol ten "hromadný rozosielač" spomínaného mailu... ...