Forums » Nekategorizováno

Piss a Kaviár

• 7. októbra 2010 12:42:01 CEST
    Príde somrák do bufetu a vidí tam chlapa, ako sedí, pred ním polievka, ešte sa z nej parí, pred sebou má noviny, tak si tak vraví, že to využije a rýchlo ju zje. Ako už tak dojedá, na spodu zbada húsenicu, príde mu z toho zle, tak sa povracia naspäť do taniera. A ten pán spoza tých novín sa nakloní a vraví: "Aj vy ste ju našli?!"
  • 7. októbra 2010 11:42:59 CEST
    toto je veľmi dôležité, lebo taká bezduchý výkal potom stojí za hovno - hoci asi pre scaťákov je to dosť vysoká hodnota
  • 7. októbra 2010 10:53:03 CEST
    Co je? spite? Aspon nejake vtipy na tuto temu...
  • 19. septembra 2010 8:38:06 CEST
    No ak tvrdis, ze duch je prvotny, tak to sem patri. Z toho totiz vyplyva, ze vsetky tvoje rady zo zdravotneho hladiska zlyhaju, ak tuto praktiku bude musiet duch opustit, lebo nastal cas s tym skoncit. Ja chcem povedal len tolko : Jedzte to, pite, hodujte, drzte sa aj B_J rad, ale ak zacnu byt problemy, tak vas duch vam oznamuje, ze v tom uz takto pokracovat nesmiete. Skoro som umrel, takze viem, co hovorim.
  • 18. septembra 2010 9:53:36 CEST
    tiez dobre riesenie.
  • 18. septembra 2010 9:02:12 CEST
    Myslím si že belinea30 má pravdu. Kaviár a piss nemusí byť len o pití a konzumovaní. Niekomu stačí iba pohľad na vykonávanie potreby, niekto to potrebuje cítiť na svojom tele, inému zase stačí cítiť ten pach. Takže vzásade je to každého osobná vec čo ho najviac oslovuje. A čo sa týka tých zdravotných rizík? Myslím si že ak je partner zdravý a tieto najímtymnejšie veci prevádzate s niekym komu veríte a viete že je zdravý tak nech sa páči. Pri pissu prakticky nič neriskujete pri kaviári áno- žalúdočné ťažkosti.
  • 18. septembra 2010 7:58:24 CEST
    Prečítala som si toto forum:) Zaujimave, ale mam taku malú poznamku. Piss a kaviar nemusia byt iba o pití, či jedení.... myslím si že tieto praktiky sa v dlhodobejsom, alebo skôr v intímnejsom vztahu dajú používať aj iným sposobom. Obe praktiky su velmi intímneho charakteru a určite môžu byť spestrením pri "hraní sa" :)
  • 17. septembra 2010 21:00:10 CEST
    Tak tak drzme sa radsej temy. Mna skor zaujimaju konkretne rizika a nie to ako ich zmiernit. Aj ked ma to trochu zaujalo. Zatial sa zastavam nazoru: najlepsie riesenie ako sa im vyhnut je NEROBIT TO.

Nezabudajme ze tvorca tohoto fora mal v umysle ukazat novacikom tychto praktik do coho sa pustaju.
  • B_J
    17. septembra 2010 19:53:27 CEST
    No zaujimave vnasat duchovne hladisko do tejto temy. Ano, existuje, a je jednoznacne nadradene materii, problem je, ze duchovno si kazdy vysvetluje po svojom, takze nerozumiem presne, co si tym chcel povedat. V kazdom pripade, niesom si isty, ci je tato tema spravne miesto na filozoficke otazky. :-)
  • 17. septembra 2010 7:33:30 CEST
    B_J, z materialistickeho hladiska mas uplnu, vzdelanu pravdu. Ale existuje aj duchovne hladisko. Skutocna pravda visi len na otazke, ci povazujes ze prvotnu hmotu, alebo ducha.
  • B_J
    16. septembra 2010 20:12:04 CEST
    Ty si asi urcite nejaky doktor. Mam jedneho kamarata s ktorym si mozes podat ruky, byva u nas v ulici a vzdy tam nieco vybuchuje az moc ho bavi chemia. Dobry, prakticky a jednoznacny prispevok. Svoj predosli prispevok som radsej zmazal, lebo si ma trosku zahanbil
  • B_J
    16. septembra 2010 17:41:52 CEST
    Staci si kupit kyselinu chlorovodikovu alebo MMS(nebudem rozpisovat, nech si kazdy zisti, co to je), a uzit ich po takejto hratke a rizika su minimalne. Kyselinu chlorovodikovu dostat aj v tabletkach Betain + HCL.

Piss je takmer bez rizika, najvacsim rizkom su tu kvasinky ako candida albicans, a samozrejme vseliake paraziticke a patogenne zivocichy, ktore sa mozu preniest. Kedze su to parazity, clovek si nic nevsimne, ale casom, po rokoch, mu mozu prerast v rozne chronicke ochorenia, preto je to dost zakerne.
    Podla mna ovela dolezitejsie, nez sa strachovat chorobami a kontrolovat toho druheho, je starat sa o svoje zdravie a imunitu. Kvasinky, plesne a rozne druhy bakterii sa v nas uchytia, len ked im vytvorime vhodne podmienky prekyselenym organizmom, takze kto si udrzuje crevo ciste, zaludok zdravy, a telo zasadite, ma pomerne male sance, ze chyti nieco z kaviaru.
    Crevo sa da pekne vycistit klystirom, a crevna mikroflora nadherne doplnit kefirom, ci bryndzou. V zdravom creve su probiotika ako maju byt a tie su zaroven ako policajne jednotky, vdaka ktorym sa v nom neuchyti nieco nove len tak.
  • 15. septembra 2010 23:42:41 CEST
    Myslim, ze konzumace vykalu je ze zdravotniho hlediska VELICE rizikova. Zloutenka jiste, ale tu dotycna asi mit nebude - narozdil od nejruznejsich streptokoku, ktere jsou ve strevech bezne i u zdraveho cloveka.

Vzdyt jen z pouheho analu hrozi vazne zdravotni komplikace - zanet mocovych cest ci vaginalni infekce (pokud stridate otvory nabo si jen nedate pozor). Piss je vcelku sexy, ale pit to uz vyzaduje opravdovy vztah.

Je rozhodne silene provozovat obe praktiky s nejakou "profesionalkou".

Osobne jsem zazil "mokry orgasmus" - to by mel podle me kazdy chlap. Kdyz to udelate zenske pusou tak, ze se na konci neudrzi pripadate si jako mistr sveta. A lizal jsem prdelku - coz je pri predchozi vzorne hygiene ze strany "majitelky" rovnez vzrusujici zazitek. Jakmile sli ale dovnitr prstiky jazyk koncil.

Nejsem puritan, ale hygiena je preci jen prednejsi.
  • 15. septembra 2010 21:20:37 CEST
    ja som neskusil ani ani kaviar by som teda neskusil nikdy a piss? piss ma laka ale tiež by ma zaujimali neake možne rizika, lebo nikdy nevieme či je ta dotyčnya osoba "zdrava" (bez uražky)
  • 15. septembra 2010 4:56:37 CEST
    No vy ste, ale prasata..
  • 14. septembra 2010 23:03:30 CEST
    Brrrrrrrr
  • 14. septembra 2010 22:17:50 CEST
    a hlavme si urcite dobre pochutite ked budete vylizovat z analu milovanej dominy hlisty alebo vajicka pasomnice
  • 14. septembra 2010 19:34:46 CEST
    ja by som to velmi chel vyskusat ale nenasiel som na to zenu ktora by to chela tiez ak by niekto onejakej vedel tam mi prosim napiste dakujem velmi ma to vzrusuje
  • 8. septembra 2010 22:44:41 CEST
    Nie v pohode. Sranda musi byt. Mimochodom som to tam napisal, aby sa tema nepozastavila. Ale musis si priznat ze ta otazka ma isty zmysel. Toto forum si prezeraju aj damy co kaviar podavaju, len sa do tejto temy boja angazovat, lebo hned sa im zacnu hromadit SS spravy od uchylov ktory sa nevedia kontrolovat.
    Ta otazka ma napadla, lebo som uz dostal kaviar od dominy, pricom tyzden pred tym bola chora a uzivala antibiotika (aspon si myslim ze uzivala). Mne z toho nic nebolo, ale na druhy den ma trochu bolelo hrdlo. Jednoducho mi ide o to aby si z tohoto fora nieco zobrali aj nase dominantne DAMY.
  • 8. septembra 2010 21:23:27 CEST
    Technicke prevedenie je mi nezname ale rimania zrejme poznali aj techniku ako to vino vpravit do mechura. Ale hovorim to ze to robili je historicky dolozeny pisomny fakt od rimskych kronikarov. a musim priznat, ze predstava je to viac nez drazdiva :-)
  • 8. septembra 2010 17:22:46 CEST
    HerMaster , tak to ma rozosmialo :) - MythBusters. Ta predstava tiez pobavila mna
  • 8. septembra 2010 13:46:46 CEST
    Dufam, ze si to nebral ako nejaky osobny utok. Ale proste som sa neubranil predstave, ako si Adam a Jamie navzajom seru do huby.
    Nahodou, minule tam lestili gule zo zvieracieho trusu...
    Ale to som uz prilis off topic...
  • 8. septembra 2010 13:22:02 CEST
    Boriči mýtov? Rob si piču z plastelíny nie zo mňa, ale rozosmialo ma to
  • 8. septembra 2010 12:22:28 CEST
    jonny
    Zaujimava informacia, este som o tom nepocul. :) Zaujimalo by ma technicke prevedenie - ako to do nich dostali. Predsalen dnes mame rozne lubrikanty, plastove trubicky, ... pokial ma pamat neklame, tak zeny nemaju prave rovnu mocovu trubicu. :) A propos, eunuchom vraj casto amputovali komplet prirodzenie a oni potom curali cez striebornu rurku, ktoru nosili skrytu v turbane... ale tu si asi nasadzovali len na zaciatok "otvoru".

kenny1
    Ono vseobecne nie je prilis dobry napad prijimat akekolvek telesne produkty od choreho cloveka. Ale mozno je to len urban legend, skus napisat do MythBusters, mozno spravia daky sexualny special.
  • 8. septembra 2010 10:49:03 CEST
    Čo je na tom pravdy že domina (alebo dominant... blee) by nemala podávať piss a kaviár min. 1 týždeň keď užívala antibiotiká (že bola chorá)? To som sa docital niekde na: www.answerbag.com/category/toilet-slaves_7621