9. decembra 2010 13:09:39 CET
takéto delenie na "prostitútky", "kvázi dominy" a "profesionálne dominy" je úplne scestné!
Dobre, tie "profesionálne dominy", to beriem, tam by sa to pomenovanie ešte dalo odôvodniť povolaním... (teraz aj ľutujem, že som to vysvetlenie napísal simovi len do súkromnej správy).
Skôr by som sa pripojil k tvrdeniu Madam Sofi, že naozajstná domina môže aj ležať na posteli s roztiahnutými rukami a nohami, a predsa to bude rovnaká domina, pretože to sa dá spoznať už z jej pohľadu a z jej prvých slov, ktoré by vyslovila. Je to totiž len o jej vôli ovládnuť ma, a je pritom jedno, v akej polohe je...
Prostitútka je žena, ktorá sa prostituuje, teda ktorá sa ponúka, že urobí niečo odplatne, za peniaze, z latinského slovesa "prostituere".
Prostitút je zase taký muž.
Preto máme aj novinárskych prostitútov a pod.
A toto by vlastne mohla spĺňať aj profesionálna domina.
Ale fakt ma štve, keď sa to takto zovšeobecňuje, že ak sa pomiluje so svojím návštevníkom, tak že to už nemôže byť "pravá domina"
Na základe čoho tak usudzujete, že to nemôže byť "pravá domina"?! Lebo ste zopár takých stretli a nebolo to bohviečo?
Ale to je predsa vlastne rovnako absurdný argument, že blondínky sú hlúpejšie!
Pretože tento chýr sa vraj tiež odvodzuje od toho, že zopár hlúpych žien si prefarbilo vlasy, lebo si asi myslelo, že tým niečo získajú, že budú lepšie a príťažlivejšie, ale zmenila sa len pokrývka hlavy, a nie jej obsah, takže náhodní okoloidúci si to potom mohli zjednodušiť a nadmerne zredukovať na tvrdenie, že blondínky sú hlúpejšie.
No a toto je vlastne to isté, alebo aspoň navlas podobné! Neznášam takéto absurdné a redukcionistické škatuľkovanie!
Všetko je to individuálne a závisí to od konkrétneho prípadu, takéto predsudky a prejudikovanie je naozaj kontraproduktívne! Treba sa presvedčiť osobne (nemusí to byť ani osobná návšteva, lebo ak viete dobre a správne telefonovať, tak vám na to stačí aj poriadny telefonát).
A fakt, že znevažovať nejakú, o ktorej sa dopočujete, že sa občas a s niekým aj pomiluje, tak to je scestné!!
Pravdaže, toto nemal byť nejaký osobný útok, dobre, Tvoje vyjadrenia beriem len ako čisto idealizúci popis pojmov, ktoré nemusia mať so skutočnosťou (a s vecami alebo javmi v tomto svete) vôbec nič spoločné...
Skrátka ako (ináč, veľmi zaujímavá) debata medzi nominalistami a realistami v stredovekej scholastickej filozofii.