Forums » Nekategorizováno

"DOMINY" a financovanie pomocok

• 10. septembra 2010 13:48:14 CEST
    fascinuje ma u tychto "domin" co sem chodia ze su tu take co ani neodpisu ale pohodka to neriesim kazdy mame iny vkus ale najviac sa pobavim ak mi napisu ze chcu peniaze lebo ci viem kolko pomocky stoja a bla bla bla. ano viem kolko co stoji a viem ze to je drahe ale ved na tom zarabate slusne peniaze si myslim tak si to nakupte same. to ako keby som prisiel do servisu s autom a povedia mi ze "jasne opravime vam ho ale tak kupte nam kluce zdvihak softver lebo viete ake to je drahe?" alebo v potravinach aby som kupil regale nech nejsu potraviny po zemi a pokladnu nech mi to mozu nablokovat. :)))
  • 10. decembra 2010 10:34:29 CET
  • 10. decembra 2010 9:36:29 CET
    dlhe zimne dni su v plnom rozmachu,na kupko sa uz nechodi , lyzovat zase uz nevie kazdy, tak sa tu pretriasaju kraviny.
    skratka:kto chce tak ide za platenou sluzbou , kto nechce tak nejde.To je asi tak vsetko.
  • 10. decembra 2010 9:23:24 CET
    • Moderator
    • 33 posts
    9. decembra 2010 15:55:08 CET
    Nic v zlom, ale cele toto forum je uletene. Uz viackrat sa tu tocilo o tom istom a napokon to skoncilo zbytocnymi hadkami. Ludia su rozny a kazdemu vyhovuje nieco ine (zas sa opakujem).

Mili subici ak Domina po istom case zacne od vas pytat peniaze napr. na pomocky a nepaci sa vam to... staci povedat "nie". Aj ked podla mna na tom nic nie je, ked su to vase SPOLOCNE HRATKY, takze su to aj VASE POMOCKY.
    No ked poviete Domine "nie" treba ratat s nasledkami, ktore musite zvladnut.

Jedna Domina raz povedala: "chlap, ktory nie je dominantny, nie je chlap" tak trochu sa to dotyka aj nas subikov, (aj ked to myslela tak, ze chlap ma byt dominantny voci inym ludom okrem nej). Ked nie ste s niecim spokojny, treba dat najavo. Spravna Domina to pochopi a dohodnete sa. POZOR vsak na drze slova. Pred Madam sa treba vediet spravat. Ak to Domina nepochopi a nedohodnete sa... prec od nej, netreba dalej riesit. Ak je vsak medzi subikom a Dominou nieco viac, je to o inom. Vtedy sa treba vediet dohodnut. A ked to budete brat, ako zbytocne premrhany cas, alebo investicie tak sa zamyslite radsej nad sebou!
    • Moderator
    • 33 posts
    9. decembra 2010 14:23:54 CET
    ešte raz, osobné invektívy si nechajte do sukromných správ. Fóra sú určené ku debate na zvolenú tému.
  • 9. decembra 2010 14:06:50 CET
    Ale ja som nemohla :-((( :-D
    Aj mne sa MuadDib paci. Sice sa s jeho nazormi uplne nestotoznujem, ale ma nanajvys dobry pisomny prejav a ma svoj nazor. A nejaku neduchaplnu, zcestnu a jednoznacne prvoplanovu urazku som si v jeho prispevkoch nevsimla.
  • 9. decembra 2010 13:53:13 CET
    a uroven klesaaaaaaaaa
  • 9. decembra 2010 13:49:16 CET
    jasne on zacal, a on ked skoci z mosta tak skocis aj ty...uroven prvaka zakladnej skoly...
    • 7 posts
    9. decembra 2010 13:46:26 CET
    Jasné,kto iný sa na môj prípevok ozve.
    Akože to "netáraj"nemám brať osobne a nie je to drzé?Ked myslíš....On na môj názor napísal,že netáraj,ja som nezačal.
    A neviem,čo je na Tvojich vyjadreniach ku mojím príspevkom,také"vtipné a inteligentné".Nauč sa poriadne čítať.
  • 9. decembra 2010 13:42:14 CET
    uz viem preco som sem dlhsie nechodil...

mne osobne sa paci co a ako MuadDib napisal. Nezabudaj prosim ta na to ze je to jeho nazor ktory ma pravo vyjadrit. nikde som tam nenasiel ani naznak drzosti a ani nejakeho priameho utoku na niekoho. Proste sa snazi diskutovat a co ocenujem, na slusnej urovni. Narozdiel od teba, ktory znova zachadzas do prizemnych osobnych utokov...
    • 7 posts
    9. decembra 2010 13:33:05 CET
    A Ty si čo"múdre"z neba spadlo?Pletieš sa do debaty starších/snáď aj skúsenejších/a ešte si aj drzý?Kto Ťa pozná?Čo si preskákal?
    Len si pekne snívaj,ako lížeš nôžky imaginárnej panej,ako Ťa šuká do zadku a hoň si pri tom brko.Veľa šťastia a hlbokých zážitkov.
    Alebo si nabral guráž,lebo Ťa Peťo pochválil?
  • 9. decembra 2010 13:09:39 CET
    takéto delenie na "prostitútky", "kvázi dominy" a "profesionálne dominy" je úplne scestné!

Dobre, tie "profesionálne dominy", to beriem, tam by sa to pomenovanie ešte dalo odôvodniť povolaním... (teraz aj ľutujem, že som to vysvetlenie napísal simovi len do súkromnej správy).

Skôr by som sa pripojil k tvrdeniu Madam Sofi, že naozajstná domina môže aj ležať na posteli s roztiahnutými rukami a nohami, a predsa to bude rovnaká domina, pretože to sa dá spoznať už z jej pohľadu a z jej prvých slov, ktoré by vyslovila. Je to totiž len o jej vôli ovládnuť ma, a je pritom jedno, v akej polohe je...

Prostitútka je žena, ktorá sa prostituuje, teda ktorá sa ponúka, že urobí niečo odplatne, za peniaze, z latinského slovesa "prostituere".
    Prostitút je zase taký muž.
    Preto máme aj novinárskych prostitútov a pod.
    A toto by vlastne mohla spĺňať aj profesionálna domina.

Ale fakt ma štve, keď sa to takto zovšeobecňuje, že ak sa pomiluje so svojím návštevníkom, tak že to už nemôže byť "pravá domina"

Na základe čoho tak usudzujete, že to nemôže byť "pravá domina"?! Lebo ste zopár takých stretli a nebolo to bohviečo?
    Ale to je predsa vlastne rovnako absurdný argument, že blondínky sú hlúpejšie!
    Pretože tento chýr sa vraj tiež odvodzuje od toho, že zopár hlúpych žien si prefarbilo vlasy, lebo si asi myslelo, že tým niečo získajú, že budú lepšie a príťažlivejšie, ale zmenila sa len pokrývka hlavy, a nie jej obsah, takže náhodní okoloidúci si to potom mohli zjednodušiť a nadmerne zredukovať na tvrdenie, že blondínky sú hlúpejšie.

No a toto je vlastne to isté, alebo aspoň navlas podobné! Neznášam takéto absurdné a redukcionistické škatuľkovanie!
    Všetko je to individuálne a závisí to od konkrétneho prípadu, takéto predsudky a prejudikovanie je naozaj kontraproduktívne! Treba sa presvedčiť osobne (nemusí to byť ani osobná návšteva, lebo ak viete dobre a správne telefonovať, tak vám na to stačí aj poriadny telefonát).

A fakt, že znevažovať nejakú, o ktorej sa dopočujete, že sa občas a s niekým aj pomiluje, tak to je scestné!!

Pravdaže, toto nemal byť nejaký osobný útok, dobre, Tvoje vyjadrenia beriem len ako čisto idealizúci popis pojmov, ktoré nemusia mať so skutočnosťou (a s vecami alebo javmi v tomto svete) vôbec nič spoločné...
    Skrátka ako (ináč, veľmi zaujímavá) debata medzi nominalistami a realistami v stredovekej scholastickej filozofii.
  • 9. decembra 2010 10:38:38 CET
    aha to o tom jedinom prijme som si nevsimol :-) jasne v tom pripade to asi bude horsie, nakolko ziadna z nich nechce umriet hladom a robia to skor pre svoje a subikove potesenie
    • 7 posts
    9. decembra 2010 9:36:53 CET
    A je to ich jediný príjem???O takých,čo to robia bez pohlavného styku popri práci a robia to za financie viem,ale to je skôr pre zábavu a vykrývajú si svoje náklady a trochu aj svoj čas.
  • 9. decembra 2010 9:17:56 CET
    no tak ja viem o minimalne jednej, s ktorou som sa o tejto teme bavil, a viem ze to ma nastavene tak ze styk je vec co ma s partnerom, a D/s je zas nieco ine, ale myslim si ze este cca 2 to maju takto nastavene ale tam som sa o tom s nimi nebavil tak nemam istotu.
    • 7 posts
    9. decembra 2010 9:06:25 CET
    Na Slovensku asi ani profesionálna domina/ktorá nerobí aj pohlavný styk a je to jej jediný príjem/neexistuje.Aspoň o takej neviem.Ked niekto viete,rád si rozšírim vedomosti.
    "Kvázi domina",ktorá pri tom ponúka aj súlož,je prostitútka.
  • 9. decembra 2010 3:38:39 CET
    este si zabudla na vzdelanie.. :))
    od admina bolo velmi neuvazene takto zahatat potencial tohto humoristickeho fora
  • 9. decembra 2010 1:28:27 CET
    A v tej rovine tvoje príspevky pekne zahrali na "mnohovrstvé" vnímanie slov... Kto je a kto nie je profi domina, a čo to slovo vlastne znamená.. a kto je alebo nie je - ako tomu nežne hovoríš "erosienka" alebo čo to slovo vlastne znamená... :-))
  • 9. decembra 2010 1:19:08 CET
    Čítam tu príspevky a dobre sa bavím, kto koho chce brať do služby, kto koho a ako poučuje... a kto vie ako upratovať,,, asi je ťažké si uvedomiť, že významy slov si tu každý vysvetľuje po svojom a po tom sa "chytá" :-))
    • 5 posts
    8. decembra 2010 21:37:03 CET
    ..aby sme sa vratili trochu k teme tejto miestnosti. ..pozrel som tvoju stranku a dam ti dobru radu, mala by si ju prerobit, ta stranka skorej ludi odradza ako pritiahne ..a budu si naozaj mysliet, ze na tom chces iba zarobit.
  • 8. decembra 2010 21:32:17 CET
    ani admin tu asi nemoze sediet stale, a co sa tyka toho co mu pises, tak on upozornil vsetkych to znamena to slovicko ALL ale Ty jedina si to beries osobne
  • 8. decembra 2010 21:22:34 CET
    SUPER, niekto tu napise za den furu prispevkov a poriadne nic nepovie Ty hodis dva a aba su super :-)
    Velmi pekna uvaha musim Madam Nelyss dat
  • 8. decembra 2010 21:14:56 CET
    :-) Pšššššt! :-D
    • 5 posts
    8. decembra 2010 21:13:13 CET
    ..to k tomu upratovaniu

• 8. decembra 2010 21:12:50 CET
    Nuž, keďže sa to od diskusie o financovaní pomôcok dostalo cez debatu o
    profesionálkach a amatérkach, o životnom štýle a osobnom otroctve atď., až k uštipačným poznámkam v osobnej rovine, tak snáď neurobím tažký prehrešok, ak to popchnem o krôčik späť a uvediem tu odkaz na úvahu od Madam Nelyss:
    http://www.madamnelyss.cz/clanky/postrehy-uvahy/jakjetososobnimiotroky.html

Uff, ešte som naň neodpovedal, lebo sa mi nechcelo to rozoberať to do tej miery, že by som mohol priniesť niečo významné, alebo dokonca nebodaj prevratné. (Vlastne som si po niekoľkých týždňoch myslel, že je to opustené.)

Je to totiž celkom dobrá úvaha a v podstate sa s ňou úplne zhodujem.