Forums » Nekategorizováno

"DOMINY" a financovanie pomocok

• 8. decembra 2010 21:10:09 CET
    Preco? :-( Je to fun...
    • 0 posts
    8. decembra 2010 21:04:32 CET
    som prekvapená, potešená...a som poctená..ďakujem
    a čítala som tvoj profil..nie si náročný.!
    • Moderator
    • 33 posts
    8. decembra 2010 21:03:16 CET
    Prosím nechajte si osobne invektívy do súkromnej pošty, a do fór prispievajte k veci. Posledné príspevky sú off topic.
  • 8. decembra 2010 20:53:08 CET
    Podla mna, upratovanie by mi islo lepsie...
  • 8. decembra 2010 20:16:41 CET
    este raz a pomaly si precitaj co som ti pisal.....
    tak a este raz a pomalsie.....
    SUPER sikovna a teraz uz vidis ze som sa pytal ze podla coho usudzujes ze nemam hygienicke minumum a nieze som Ta obvinoval ze Ty ho nemas :-)
    A co sa tyka mojho nazoru na Dominy, par som ich uz stretol a pokial s nou nemam hratku tak ju posudzujem ako cloveka a nie ako Dominu, ale mas pravdu hratku som mal len s par Dominami, ale to len preto ze si velmi dobre vyberam :-)
  • 8. decembra 2010 20:11:27 CET
    To keby si nahodou nikdy ziadnu dominu nestretol, vies. Tato hviezda ti hned vysvetli, ako to tu naozaj funguje :-)
  • 8. decembra 2010 20:01:46 CET
    jasne tiež to takto beriem..napísala som to na základe tohoto fóra a toho čo sa tu rozoberá...
  • 8. decembra 2010 19:54:16 CET
    No, pro mě je to velmi jednoduché :-)) V D/s, a zejména v tom partnerském, je jakékoliv označení jako Domina či otrok vlastně zbytečné. Maximálně snad v určitém role play, ale i to zde postupně ztrácí svůj smysl. Takže vlastně bych viděl mezi pojmy Profi a Domina určité rovnítko, a už jen z toho "profi" plyne, že půjde o placenou službu... Pochybuji, že by kterákoliv dominantní osoba v partnerském vztahu to označení Profi oceňovala ... Partnerské D/s a to, že to dělá dobře a ráda, se přece vůbec nevylučuje, a kromě toho, to hodnocení "dobře" je velmi subjektivní - důležité je, že to oběma vyhovuje ...
  • 8. decembra 2010 19:46:45 CET
    No nastudovanu ju mozno ma, ale iba ciastocne. A pevne dufam ze na toto zareaguje nejakymi dalsimi perlickami z jej zivota :-)
  • 8. decembra 2010 19:40:00 CET
    Ale no taaak. Ako jedina z nas ma nastudovanu pani Blazejovu, tak predsa musi vediet vsetko :-o
  • 8. decembra 2010 19:38:01 CET
    Strihneme si kto ku komu pôjde do služby??? Neposudzuj podľa nicku...najskôr si prečítaj profil madam,bolo by to rozumnejšie.
  • 8. decembra 2010 19:37:47 CET
    Ale no taaak. Ako jedina z nas ma nastudovanu pani Blazejovu, tak predsa musi vediet vsetko :-o
  • 8. decembra 2010 19:32:49 CET
    preco myslis ze nemam hygienicke minimum???
    skor ako nieco taketo niekomu napises tak by si mala o nom nieco aj vediet ;-)
  • 8. decembra 2010 16:53:16 CET
    Asi to tak nejak bude, alebo je to tým, že nick 1sklavin1 za reakciu nestojí a Peter32 je switch...tak asi tiež nie
  • 8. decembra 2010 16:50:36 CET
    asi tu nieco nefunguje, lebo nase prispevky sa ocividne zobrazuju len niektorym a tak na ne nikto nereaguje
  • 8. decembra 2010 16:00:45 CET
    V prvom rade si treba všimnúť čo sa rieši..o čom je vlastne toto fórum....podľa môjho skromného názoru je to dobrá,neplatená reklama domín...takto to funguje už roky a stále bude fungovať,nieje totiž nič ľahšie ako dohodnúť sa so subíkom, aby hodil takýto príspevok a potom sa tu zviditeľniť....aj negatívna reklama, je reklama...pracovala som roky v tejto oblasti, tak viem čo píšem...jasne, že Petrov príspevok som si všimla a súhlasím s ním...skôr sme sa doplnili
    • 5 posts
    8. decembra 2010 15:31:55 CET
    ..vsimol si si, ze si ako jediny napisal prispevok k veci a k tematu fora, ale baby ta nejako ignorovali vsetky? :-)
  • 8. decembra 2010 12:47:01 CET
    Pekne si to napisal.
    Ozaj ktora pekaren to ma tie hnusne zahnute rozky? Aby som tam nahodov nesiel nakupovat.
  • 8. decembra 2010 12:30:39 CET
  • 8. decembra 2010 12:25:10 CET
    Jednoznačne súhlasím s Tebou!
    Mali by ste si všetci uvedomiť, že to nie je úhrada, ale odmena. Že vy si pod tým predstavujete úhradu, čím si to obmedzujete len na 1 časť celej veci, je už len váš pohľad, ktorým to si znevažujete.

1 múdra osoba vraj kedysi povedala, že erosienky sú v skutočnosti poctivejšie ženy ako tie "obyčajné", pretože oni to, čo chcú alebo od vás požadujú, vám povedia vopred, otvorene, a nepožadujú od vás nejaké zadlžovanie sa na celý život.

Ako sa vyjadrila napr. Ivetka na PrivatPortal-i pred niekoľkými rokmi: áno, má to rada a mohla by to robiť aj zadarmo, ale potom by si tí sťažovatelia museli uvedomiť, že by im skoro nikdy nezdvihla telefón, lebo by musela byť cez deň niekde pri pokladni, večer takisto nie, lebo by bola strhaná, vyčerpaná, a navyše asi aj dosť otrávená, nehovoriac o tom, že by sa o seba nemohla tak dobre starať, nielen po telesnej, ale aj po duševnej stránke.
    Takže dohodnúť si s ňou nejaké stretnutie by bolo vlastne skoro nemožné, prípadne by to možno ani nebolo bohviečo, teda určite nie ich vysnívaný zážitok, ktorý by si však museli vybavovať nie hodinu, ale celý mesiac.
    V každom prípade tu takáto možnosť (nejakého "hlbšieho vzťahu") aj u nej je, ale zatiaľ o niečo také vraj akosi napokon nikto neprejavil nejaký vážny záujem, takže tak.

Nechcem tu zaťahovať ekonomický fundamentalizmus, ako to robia kadejakí strelení pravicoví libertariáni...

Podľa mňa sa však otázka dá aj otočiť: prečo by som Jej nemohol dať, darovať nejaké peniažky? Keď Ju to poteší, keď je to vlastne akási moje uchované úsilie a práca, ktoré Ona môže celkom dobre využiť, aj keď nie som práve s Ňou, pri Nej? A ak v tom vidíte nejakú prekážku, tak potom asi nie je niečo v poriadku... Môžem len opovrhovať takými ľuďmi, ktorí sa pri tomto všetkom potom ešte dožadujú nejakého vzťahu.
    Sú to totiž len obyčajní, príživnícki kapitalisti, ktorí Ju chcú vykorisťovať!

Napokon, táto téma vôbec nie je nová.
    Jej istá drobná obmena sa pravidelne vyskytuje na rôznych diskusných fórach, kde "norníci" neustále hanobia "ťapinky" za to, že vraj majú údajne "privysoké ceny", neustále im nadávajú a ohovárajú ich. A aj takí, ktorí ich nikdy nevideli, ani s nimi nehovorili, na ne nadávajú.
    Mňa to vždy dokáže poriadne rozpáliť a napáliť, pretože, ako som už neraz povedal, mne by asi v živote nenapadlo pravidelne chodiť nadávať do neďalekej pekárne, že majú príliš drahé rožky, že sú navyše hnusne zakrivené, no vykrikoval im pre výkladom, že kým ich nezlacnia, tak tam ani nevstúpim. No jasné, nech teda pekne-krásne idú ďalej a nech si hľadajú inú pekáreň, najmä ak ich je takpovediac "plné mesto", teda že je z čoho vyberať, ale ich hlavný problém je v tom, že všade tie rožky stoja viac-menej rovnako, lenže drvivá väčšina z nich vlastne nechce nakúpiť, oni sa tam len odbavujú a ukájajú tým, že sú hluční, nepríjemní a otravní.

Ako hovoria naši bratia (a ako to spomenula aj 1 erosienka): "Bez peněz do hospody nelez", čiže keď na to nemá, tak by sa mal najprv starať o to, aby mal.
    Uvádzam to len preto, lebo s takýmto hulvátstvom som sa stretol hlavne na českých fórach. Keď som nedávno navštívil 1 erosienku v Brne (tak kamarátsky), tak som vyjadril svoje rozhorčenie nad tým vštkým, no najmä nad cenami, že ako si to tu tí ľudia – nie, pardon – norníci vlastne predstavujú, veď u nás na Slovensku je celkom normálne dať 100 € za to všetko, čo ona ponúka, a nikto sa nad tým ani len nepozastavuje! Ja som jej rovno povedal, že toto sú nenormálne tarify, pretože ona požadovala len nejakých (v prepočte) 60 €, kým všetci všetky hania, aby to znížili na 50 €. (A ja som naschvál šiel "kaziť ceny", ako to "norníci" nazývajú...) A aj ona mi to potvrdila (lebo má rodinu na Slovensku), že nielenže je to na Slovensku celkom normálne, ale že Slováci, čo chodia do Brna, priam nevychádzajú z údivu, ako málo tu od nich za to požadujú a čudujú sa, ako je to možné, keďže priemerná mzda je v ČR vyššia.

Ale k veci: ja sa domnievam, že ak on niečo od Nej chce, tak by si to mal zariadiť. To znamená, že ak chce nejaké pomôcky alebo vybavenie, tak by jej ich mal predsa doniesť! (Ja som napr. považoval za prirodzené, že keď som od Nej niečo chcel, napr. hlboký fisting a foot fisting, tak som sa s ňou dohodol, že jej navyše (k odmene z vďaky za ten čas, úsilie a pozornosť, ktoré mi bola ochotná venovať) ako darček donesiem latexové rukavice nad lakeť a latexové podkolienky. Teda, pýtal som sa jej, či by to bola ochotná urobiť, ona mi odvetila, že pravdaže, ak jej donesiem také pomôcky, tak že veľmi rada. A bolo to založené nielen na vzájomnej dohode, ale vzišla z toho aj vzájomná spokojnosť, teda aspoň dúfam, lebo u mňa veruže bola.)

Každý predsa nejako začínal, aj naše Dámy, tak by sme mali mať pre to pochopenie, mali by sme byť k nim láskaví a – aspoň čo sa týka ich "výbavy" a pomôcok – zhovievaví a veľkodušní.
    Pretože posudzovať Dominu na základe pomôcok, je predsa úplne scestné! To, či je to dobrá domina, alebo nie, sa predsa ukáže na jej prístupe a postoji, a nie na "hračkách"! "Hračky" sa predsa dajú ľahko zohnať, prípadne kúpiť, ale tú správnu povahu Jej veruže nekúpite!
    A ako podotkla aj Madam Cassandra: dobrá domina by mala vedieť aj improvizovať, aj podľa toho sa pozná.
  • 8. decembra 2010 12:21:04 CET
    Nerozumiem tomu čo si mi napísala...
  • 8. decembra 2010 12:12:45 CET
    Nie vobec nemam ten dojem,tento slogan pisem vzdy ked sa niekto pyta preco nenosim latex a kozu. Madam neni madam od oblecenia,ci ma novy nick a ci je zaciatocnicka. Preto to zdoraznujem .
  • 8. decembra 2010 12:11:25 CET
    Hm.... Ani nie, dakujem ,-)
  • 8. decembra 2010 12:00:38 CET
    Jedna otázočka pre všetkých kto je vlastne Profi domina??? Tá čo to robí za peniaze,alebo tá čo to robí dobre a rada. Skúste sa nad tým trošku zamyslieť...
  • 8. decembra 2010 11:56:33 CET
    Dakujem ti. Ja fandim kazdej dominke ,aj zacinajucej,ani jedna nespadla z neba.Nezabudaj Madam je madam aj v teplakoch moj slogan ,len sa aj v tych teplakoch spravaj ako Madam.V tedy je domina ta prava a je jedno ci je mlada,stara,nova,profesionalka