Forums » Nekategorizováno

Dominy na Slovensku

• 7. augusta 2011 12:01:49 CEST
    Áno veď ja viem, že sú aj také dominy, ktoré považujú chlapov len za neschopné handry, ale myslím že tie idú samé proti sebe. Chlap je od prírody tvor dominantný, zo všetkým čo k tomu patrí. Submisivitu v súkromí vnímam skôr ako súbor správania sa ktorý dávaš žene ( ani nemusí byť domina ), ktorú máš rád, kvôli citom a vzájomnej spätnej väzbe, nie kvoli tomu že MUSIS lebo ťa potrestá. Preto som aj napísal to, že veľa žien skor túži po takejto symbióze, ako po jednostrannej a neobmedzenej dominancii. Ale opakujem, že toť len môj názor, nič viac nič menej.
  • 7. augusta 2011 11:26:01 CEST
    ja som tým chcel len povedať,,,že moje sklonenie sa je zároveň môj veľký výkon ,,,,to pramení z mojej povahy,,,,a ak si domina uvedomí aký som a neberie to z mojej strany ako zámerné tak môže mať skvelého subíka,,,,ale nemôžem si veľa krát pomôcť a urobím niečo čo sa domine nepáči a je skôr koniec ako začiatok,,,, preto že nemá nervy hm,,,ale čo už to je môj problém nie váš,,,ja len že týpek ako ja si nikdy dominu nenájde,,,,:-))
  • 7. augusta 2011 10:59:05 CEST
    Ale nie je Domina ako Domina ;) Kazda je ina, kazda chce nieco ine, kazda ma ine sny. Ale v tom ti davam za pravdu, ze nie je dobre, ked u cloveka prevlada len dominantna, alebo len submisivna stranka. (citujem jednu Dominu)
  • 7. augusta 2011 0:17:52 CEST
    Myslím to tak, že v sexe si s, a inak si D.
  • 6. augusta 2011 22:54:02 CEST
    Aj jaj... tymto tvojim prispekom sa teraz asi spusti pekne burliva tema :D Ako to myslis, ze ich to laka ako magnet? No neviem, moja Pani by ma asi zodrala z koze s bicom Raz som sa dokonca aj pokusil o trosku dominantnejsi ton a hned ma dostala naspat do sub. polohy :)
  • 6. augusta 2011 22:48:34 CEST
    :D Lenže ja som teraz nehovoril o sociálnej dominancii voči chlapom, to je jasné.. ale ja som hovoril o sociálnej dominancii voči svojej vlastnej domine;) Podla mňa je to tak, že práve toto ich láka ako magnet..
  • 6. augusta 2011 21:59:41 CEST
    v realnom živote som neskutočne dominantny,,,aj voči ženám,,,,je len pár žien voči ktorím dokážem byť sub,,,a stačí na ich spočítanie jedna ruka,,,,
  • 6. augusta 2011 20:34:21 CEST
    ???!
    Akože zabúdam??! Veď to som práve spomínal, že muž „submisívny voči ženám“ (=eroticky submisívny) nemusí byť tou „handrou“, lebo práveže môže byť inak dominantný, napr. voči mužom (presnejšie: neženám) = sociálne dominantný.
    Naozaj neviem, kto by sa na tom mohol popáliť... iba ak nejaký úplný hlupák – a tomu dobre tak!
    Iba z toho, že som submisívny voči ženám, by si žiadny chlap nemal odvodzovať, že by si mohol dovoliť „skákať mi po hlave“, lebo by sa veruže škaredo spálil! (Ja mám napr. nutkanie dokazovať sebe aj iným, že som lepší, aj keby som mal preto vyvolať konflikt – je to ako akási výzva na súboj – a také prijímam vždy.)
  • 6. augusta 2011 18:45:43 CEST
    Pekné úvahy, avšak zabúdaš nato, že eroticky submisívny chlap, môže byť celkom kľudne sociálne dominantný.. a na tomto sa už popálilo veľa ludí...
  • 6. augusta 2011 12:42:01 CEST
    Prečo tak ostrý postoj??
    Samozrejme, že môžem prisahať vernosť... ale čo to znamená? Že sa nesmiem na žiadnu inú ani len pozrieť, že s ňou nemôžem zaflirtovať? Keď nemajú nič stále a isté, tak jasné, že s snažia nejakú nájsť, že „hrajú“ na každučkú, ktorá je pre nich zaujímavá – v tomto prípade napr. dominantná...
    Každý má predsa nejaký vzťah... keby som povedal, že tiež to cítim tak, ako to povedal súdruh Ježiš v (Mt 5, 27-28), tak by ma všetci považovali za úchylného exota... :-))

Hej, subík by asi mal byť submisívny voči každej dominantnej dáme. Tak ako sa normálnemu chlapovi páčia pekné ženy (nie len tá „jeho“) zaujmú ho, rád sa na ne pozrie, prípadne pokecá atď., takisto je to aj so subíkmi, ktorých takisto zaujmú dominantné ženy. Čo je na tom také nepochopiteľné??
    Heh, a to už som čítal názor 1 dominy, ako sa vysmievala z mužov, že vraj aby si akosi zachovali svoju česť a „mužnosť“ (že nie sú len akýmisi handrami), tak že hovoria, že vraj nie sú len submisívni, alebo že sú submisívni len voči ženám.

Tak jasné, že keď Tebou nejaký zadaný velebí do neba, tak to môže byť nejaký oportunistický podlízavec (a možno z ľudského hľadiska aj falošný chrapúň), ale možno takéto lichôtky sú pre neho len spôsobom, ako „byť slušný“... ale nehovor, že Teba to prekvapuje, že ste sa s ničím takým ešte nestretli! Áno, môže Ťa to pohoršovať,... ale to potom rovnako aj každá návšteva „zákazníckeho centra“ – s tými všetkými umelými úsmevmi... až je to nechutné... To vraj v SŠA (Spojených štátoch agresívnych, tiež USA=Útočné štáty americké) je celkom bežné, ľudia tam vraj vyzerajú akoby boli nadrogovaní, alebo mali nejaký mimický kŕč... Ech, takéto oktrojované úsmevy...! A čo jej mám povedať? „Ja naozaj nie som zrkadlo, nemusíte sa tak usmievať...“ Toto??!

Tak ale „ponížene“ by som zase nepísal ani ja... Je to také slizké, podlízavé... (ako istý svätuškársky Teflónový Voskoksicht v predvolebnej kampani)

Tak v tomto sa s Tebou určite zhodujem... Ozaj, ešte niečo... pre mňa je napr. neprirodzené vykať – keď už mám vykať, tak je to pre mňa nanajvýš len akési pózerstvo; v skutočnosti ja ochotne vykám len vtedy, keď sa sa chcem od niekoho dištancovať, keď si chcem od neho udržať odstup – u mňa je to prejav rezervovanosti.
    Aj tu som mal vykanie, ale v závere som to radšej celé prepísal, lebo s Tebou súhlasím, lebo si Ťa veľmi vážim... a vlastne... mám Ťa tak celkom rád... za to, aká si, ako tu píšeš, ako tu pôsobíš... a vlastne... hlavne ma dojalo to, či si napísala...
  • 6. augusta 2011 12:03:20 CEST
    Zjednodušene povedané, všetko je otázka ponuky a dopytu.
    Veď sa skús takto ponúknuť, nikto ti nebráni... ja osobne však tipujem, že najskôr by ti odpísala nejaká duševná masochistka...
  • 6. augusta 2011 11:58:22 CEST
    Nie, kenny1, pomer subíkov a domín som odvázal od práve prihlásených, počítal som to aj pred 1/2 rokom, tiež mi to podobne vyšlo...
  • 6. augusta 2011 7:43:28 CEST
    Mám obdobný názor
  • 6. augusta 2011 2:06:58 CEST
    myslim to ináč, nie tak ze sa subici predavaju za peniaze:)) bolo to obrazne myslene...a presne to znamenalo ze chcu patrit kazdej dom. žene ..a samozrejme zovseobecnujem, samozrejme ze vsetci taký nie su...:) dufam :)
  • 6. augusta 2011 1:59:04 CEST
    presne si vystihol a pochopil moj výlev:) presne tak, ide o subikov ktorý na jednej strane vravia a pisu a dokonca na zivo trpia a prisahaju ....a na druhej strane to uz nenazvem inac ako slovom "hraju" na kazducku zenu ktora si napise alebo ktora je dominantna.... subik je subik voci kazdej dom dame??? tomuto asi nerozumiem. Pre mna je otrok iba jeden ten moj ostatny su pre mna muzi....hm nie som v realnom ds svete dlho, kaslem na pravidla a manualy, robim co ako citim ale z tohoto som sklamana... ked mi napise otrok inej pani pekne slusne , s uctou ano beriem to a porozpravam sa pomenime skusenosti, ale ked mi otrok inej pani napise tie superlativy a "mena" ktore by mali patrit jeho jedinej pani, pise mi ponizene a ja neviem ako ... tak som z toho sklamana... to by mal davat svojej pani nie kazduckej ktora ma v preferenciach domina...ved ani nemusi byt ...povazujem to nakoniec ako urazku voci jeho ozajstnej pani......tazko sa to pise , bolo by to na dlhsie asi:))) ale beriem to ako debatu a vyjadrenie nazorov
  • 6. augusta 2011 0:22:43 CEST
    Myslím, že to s tou prodejností to bylo myšleno jinak. Já to pochopil tak, že výtka je cílena k "subům" (uvozovky proto, že mám na jejich submisivitu svůj nepříliš pozitivní názor), který klekají hned před každou, nabízejí modré z nebe, slova jako "má jediná Paní" padají jak na běžícím páse - a vůči jedné, druhé, třetí... Souhlasím s tím, že v případě profi dom to lze pochopit právě proto, že tento vztah bližší pouto mezi D a s neumožňuje nebo jen velmi těžko (zdůrazňuju, že se jedná jen o mou vlastní skepsi), neb v tento vztah je spíše o SM než o D/s. Pokud to vezmu trochu z jiné strany, je to nejen o poctivosti, ale myslím i trochu o hrdosti. Budu mluvit za sebe, tedy konkrétně. Osobně jsem submisivní pouze ke své partnerce, k ostatním obecně slušný (pravda, možná trochu nad rámec než je dnes zcela běžné). Ovšem pokud mě při prvním setkání na civilní akci někdo osloví stylem "klekni čubko a pozdrav Paní", pomyslím si svoje, ukáži na obojek jako výraz majetkových práv jiné ženy a dotyčná v mé hlavě jako dáma končí a může se tisíckrát proklamovat jako dom. Bohužel, znám takové případy, co netuší, že respekt suba si i dominant musí zasloužit.
  • 5. augusta 2011 23:53:59 CEST
    Ano... cena nerozhoduje o velkosti usmevu. Ale niekedy to vyzaduje nadmerne usilie mmm... blizia sa vianoce :D
  • 5. augusta 2011 23:34:31 CEST
    hej je to pekne ked nieco kupis a urobis radost az sa tie ocka roziara a je usmev na perach, o tom to je sam som rad ze som roziaril tie ocka a nemusi to vobec stat vela eur
  • 5. augusta 2011 23:08:43 CEST
    K tym pomerom 3:1, 5:1... to bude asi tym, ze kazdy 3. alebo 5. chlap je tu zaregistrovany pod viacerimi nickmi ;) Prave o tom pisala jarkadivoka1... ak som ju spravne pochopil. Ale najdu sa aj taki, ktori alternativny nick vyuziju skor na ine ucely ako sa tu zoznamovat s viacerimi Dominami. Sem vsak spadaju aj Dominy aj subinky, ak chcu byt trosku prefikane
    Co sa tyka tych penazi, tu ide skor o to ci Pani chce otrokove peniaze, alebo otroka samotneho... jeho dusu. Alebo si mal na mysli rozmaznavanie? To je trochu o inom, s tym suhlasim Je to prijemny pocit, ked svojej Pani nieco kupim a ona sa tomu potesi az jej ziaria ocka
  • 5. augusta 2011 23:00:53 CEST
    nik nikomu nepatri, ,clovek je majitel sa sebe,,poklaknut by sa malo len pred bohom(este pred zenou ked ju chceme za manzelku vlastnou matkou otcom) uz nepisem
    • 0 posts
    5. augusta 2011 22:54:07 CEST
    akto ze sub je predajna kurv. ?neviem ci daky sub sa sam predava za peniaze a ci by mu aj niekto zaplatil,,, nieje to opacne niektore dominy pisu inzeraty prihlasia sa a cakaju kto napise a odpisu ake ds praktiky robia plus dan(ako tomu vravia)a sub bud akceptuje tzv podmienky alebo nie,,,osobne sa tusim nepcham ziadnej do riti a nepodlizujem ,,,
  • 5. augusta 2011 21:50:48 CEST
    Tu ide asi skôr o ten pocit, ktorý asi môže mať romanticky založený človek s toho, keď niekto robí z jeho pokladu vášne a citov vec, na ktorej chce dojiť prachy. No poviem aj to, že netreba pozerať na nejaké počty 5:1..ak niekto hladá,nájde..alebo bude nájdený.
  • 5. augusta 2011 21:12:21 CEST
    Ono je to zrejme aj tým, že mužov submisívnych voči ženám je oveľa viac ako žien dominantných voči mužom.

Tuším, že Wikipédia kdesi hovorila, že je to okolo 3:1, ale pomer tu vyzerá skôr ako 5:1.

Ale ja hlavne nechápem, čo ľuďom (subíkom) prekáža na tých peniazoch a na tom, že by ich mali pustiť...

Krásne to vyjadrila Jarka Divoká.

Jednoducho... ja to beriem tak normálne, ako u erosienok. Aj tie pýtajú nejaké peniažky... Takže ak im ich nechcete dávať takto priamo, tak sa s nimi napr. ožeňte... a budete im ich dávať nepriamo. :-P

Skúste si predstaviť peniažky ako nejakú vašu uskladnenú prácu... (u kapitalistov si treba predstaviť prácu iných, ktorých vykorisťujú)
    Niečo ako akýsi súčin vášho úsilia a času.

A toto odovzdávate tej domine za to, že vás zoberie vtedy, keď chcete vy a keď vy máte čas... a je to aj akási odmena či náhrada za celý ten čas, keď ste pre Ňu nič nerobili, len ste zarábali peniažky...

• 5. augusta 2011 18:33:30 CEST
    My, romantici, to mame naprd
  • 5. augusta 2011 18:08:23 CEST
    ...presne ako píšeš,,,tak ako Domina ktorá je platená teda si dáva platiť nemá voči tomu sub žiadne city,,,,môže mať k nemu určitú náklonosť ale nie cit,,lásku,,tak sú aj taký subíci že im je jedno ktorá a aká je to Domina hlavne že dostanú to čo oni chcú,,,a vlastne to ani nemusí byť skutočná domina je to len jej biznis,,,jasne viem že im to aj tak vyhovuje takže to ani nekritizujem,,,to nie,,,

môj problém je inde:-)))áno nemal som nikdy Dominu ,,lebo nepatrím k tým čo im je to jedno ,,ja patrím k tým ktorý potrebujú k tomu ten cit,,pocit že som pre ňu jedinečný len jej,,,raz som s zamiloval do jednej Dominy a to sa stalo mojím prekliatím,,,,od vtedy mi žiadna nebola dobrá lebo som každú porovnával len s ňou,,,a zas to beriem tak,,,radšej nič ako nemám mať to po čom túžim,,,nejdem za každú cenu,,,,ja viem som hlúpi ale som to ja,,,