Forums » Nekategorizováno

Dominy na Slovensku

• 5. augusta 2011 17:53:17 CEST
    :-))tak by som negeneralizoval xi,,,ako si to mne napísala pri mojom príspevku:-))),,,každá minca má dve strany,,,ja by som zas osobne nikdy nedokázal ísť k platenéj Dáme,,,,môj problém je že aj keď som sub ,,,,som majetnícky sub,,,,už len predstava že moja Pani vlastne nie je moja vo mne vyvolá tie iste pocity ako u Dominy že jej sub ma dve tri dominy :-)))
  • 5. augusta 2011 16:27:11 CEST
    Platene lekcie:
    jarkadivoka1: "ja sa niekedy ani vobec necudujem damam co chcu peniaze...ved vacsina subikov su klamari a predajne kurvy...." Mate pravdu, ale ked ze je vacsina Domin profi tak je aj vacsina tych subikov tak vychovanych! Ked sub. plati tak on rozhoduje a nemusi sa podriadovat Domine (pokial nechce, alebo to len hra). Niektore D si toto nechcu priznat, ale je to tak! Ak nie je spokojny, tak si jednoduco najde inu... ine masko :P Ak takto vychovany sub natrafi na taku co za to nechce peniaze tak to dopadne asi tak ako pisete.
    Cest profi Dominam, ktore si svojich "s" vedia vychovat a udrzat, ale ani to nie je to co subika naplna.
    - taketo lekcie su jednoduche, ale chyba tam iskra.

Neplatene "lasky-plne" lekcie:
    Viac krat to tu uz zaznelo a aj samotne Dominy s tym suhlasia (teda aspon vacsina): DOMINY SU V CITOCH KOMPLIKOVANE :) Asi to dalej nemusim rozpisovat, ale drobne sklamania, nezhody, niekedy neistota... k tomu proste patria :P

Ako pise kardinal, to je urcite trnom v srdci kazdeho subika, ktory nie je jediny u svojej Pani. Moze fungovat aj taky D\s vztah, ale ak tam Pani urobi co i len jedinu chybicku voci svojmu osobnemu "s" partnerovi. Lahko moze dojst k pomste.
  • 5. augusta 2011 16:11:38 CEST
    Neviem preco je to tak:) je to asi začarovaný kruh...
  • 5. augusta 2011 14:55:36 CEST
    jasne máš úplne pravdu...na sto percent súhlasím,,,ale zas prečo musí mať domina neviem koľko subíkou ?!....nie jedneho,,,nie dvoch,,,,ale piatich a viac,,,,hm,,,,tiež sa už ničomu nedivým,,,aj ked stále túžim,,,a zároven sa bojím,,,,
    • 0 posts
    4. augusta 2011 22:36:05 CEST
    ja sa uz necudujem nicomu:)
  • 4. augusta 2011 22:11:01 CEST
    a ja sa niekedy ani vobec necudujem damam co chcu peniaze...ved vacsina subikov su klamari a predajne kurvy.... prelietave, ktore chcu patrit kazdej.... kazdej sa pchaju do riti a podlizuju, nevazia si nikdy co maju a ani sami nevedia co chcu!!!!!!!!! hm skusenost vlastna
  • 4. augusta 2011 20:09:41 CEST
    • 0 posts
    3. augusta 2011 23:23:32 CEST
    prachy su aj budu a to dlhsie ako budeme zit
    • 0 posts
    3. augusta 2011 23:17:59 CEST
    mojka mas galotach ,,hodinovky asi mavas sam, ja nikdy nebol s proficku a nepojdem ,,vies subicek
    • 13 posts
    3. augusta 2011 20:13:58 CEST
    alebo ani prachy ani čas. Ja teda neviem. Stretká bývajú v piatok.
    • 0 posts
    3. augusta 2011 12:17:57 CEST
  • 3. augusta 2011 12:13:37 CEST
    Mojko, ak ty denne makáš do 22:00, ak dokonca nemôžeš prísť ani na dohodnuté stretko, ako to napísala riderka,...
    ... tak načo by tebe bola domina na D/s vzťah, načo takú vôbec hľadáš?!

Veď ak makáš, tak zrejme máš prachy, ale nemáš čas – tak presne pre teba sú tie „hodinové“ dominy...!
    • 0 posts
    2. augusta 2011 23:59:44 CEST
    hm pekne ,neviem ako ste natom ale ja makam kazdy den do 22h a dlhsie pondelok-sobota ,v nedelu tak menej a to neblafujem to je fakt,,ale uz davam rozvod 1nej pracicke tak pridem dakedy
  • 2. augusta 2011 12:13:15 CEST
    stále sa len sťažuješ, ale keď príde termín stretka, napíšeš, nemohol som, nevyšlo mi to a tak podobne. Skús sa zamyslieť aj sám nad sebou, pečené holuby padajú do huby už len v rozprávkach.
    • 13 posts
    2. augusta 2011 10:25:21 CEST
    Presne tam kde už mnoho rokov. Na stretkách BDSM+
    • 13 posts
    2. augusta 2011 10:24:09 CEST
    súhlas. Štýlové oblečko je úrčite plus, Nie je podmienkou, ale úplne nahá domina je asi fakt extrém. Sám by som bol zvedavý ako by to dopadlo.
  • 1. augusta 2011 23:19:39 CEST
    a kde su tie zeny ktore maju ds vztah bez platenia kde?, kde su take co chcu lizat sex(anal) ds hry ja poznam len taketo odpovede aj ked ma napisane v profile neponukam nehladam napisem odpoved ponukam ds sluzby za eura,,dalsia odpoved 1hod 70,100eur,,,zena parik napise hladam/e na dnes vecer chalana na ds hry napise sa odpoved kolko eur ponuknes
  • 29. júla 2011 22:18:24 CEST
    hahaha... no to neviem naozaj, treba skúsiť možno:D
  • 29. júla 2011 13:01:18 CEST
    To by som si teda pozrel, kolko napadnikov by mala ta v skafandri...
  • 28. júla 2011 23:09:08 CEST
    Nepoviem ani źe domina, to znie už tak tuctovo, ale dračica dušou a telom môže mať na sebe aj skafander a druhá keď si na seba dá aj polku bižutérie štátu El Frankais, nezaujme..
  • 28. júla 2011 17:27:41 CEST
    Ja by som sa tiez chcel vyjadrit k vztahu oblecenie - bdsm, aj ked to teda nie je primarna tema.

Uplne suhlasim s helmutom999, ze treba rozlisovat platene sluzby a vsetko ostatne. Ak si naozaj mam zaplatit za tu "lekciu" tak ocakavam, ze budeme robit to, co mam rad ja a sposobom, ktory si ja urcim. Zda sa to niekomu "nehodne submisiva" alebo nieco podobne? Nuz, mne to naopak pride uplne logicke. A k tomu urcite patri aj urcita uroven oblecenia aj bez preferencii materialov ako latex, koza apod. Ved v predstavach ktoreho muza ma jeho vysnivana partnerka/domina na sebe vytahane teplaky? (no mozno sa najdu aj taki, ale je ich pomenej :)

A ked spolu dvaja funguju v partnerskom vztahu je to zase o niecom inom. Ale uz zmienovany fakt, ze oblecenie je jeden z faktorov, ktory ma vyrazny vplyv na zazitok zo spolocne straveneho casu tu plati tiez :)
  • 28. júla 2011 8:48:12 CEST
    To je presne,to - diskusia! - čo som chcela dosiahnut svojim "prispevkom".
  • 27. júla 2011 22:43:55 CEST
    ...hm a to ako sa da? Ved dominu moze poznat iba jej subik... Dámy ktoré si nechajú platiť za lekcie sa ohodnotili predsa samé svojou taxou...a ty ber alebo chod ....Dámy ktoré majú d/s vzťah majú vačšinou dlhodobý vzťah s jedným, svojim vlastným kusom :) a ten si ich hodnotiť ani po prepustení zo služby nikdy nedovolí.... ty tu chces dostat navod ku ktorej platenej Dame ist a ku ktorej sa neoplatí, ale ten ti nikto neda, musis skusit sam, lebo každému sa paci a naplna ho nieco ine.
  • 27. júla 2011 22:33:39 CEST
    scorpion ma teraz pravdu ,,kedy bolo ze na private bolo ze domina,neslo im to tak aha dajme ze robime aj ds kupime bic pripinaka a jeto,,no a slape to- je sex je vyprask je strap on maju zato lovky,,ide len o to co najviac zarobit ,alebo take dominy z trnavy maju 23 priestor priroda a ze praktiky spank a honenie waw normalne krasa
  • 27. júla 2011 22:05:51 CEST
    Souhlasím absolutně. Znám sice řadu lidí, ale žádnou profesionální dominu. Čili nemohu posloužit. Po zbytku, který se na této scéně programově nepohybuje, nikomu nic není. Kdo zná, ví, komu bude dáno poznat, pozná. Nějaké pomůcka v orientaci v té záplavě porůznu inzerujících dam by se jistě hodila, ale jsem podobně jako helmut999 skeptický, že by to mělo nějakou vypovídací hodnotu.