10. novembra 2010 15:52:24 CET
Ked nevies ake mam skusenosti, odkial vies ci som pisal "cez seba"? Ked niekomu napisem nieco co som tu cital, tak tam dopisem "CITUJEM", alebo sa odvalam rovno na prispevok s ktroym suhlasim. Ano priznavam to co sem pisem je skola a vychova jednej Dominy s ktorou sa stretavam. Ale su v tom aj moje skusenosti. Skoda, ze sa nerada angazuje vo forach. Ta by tu viacerim vytrela zrak
Raz mi povedala "Neskus tu nikomu radit, nech sa trapia, aby vedeli co to je" Teraz aj lutujem, ze som neposluchol.
Mimochodom ak odhadujes skutocny profil cloveka podla profilu nicku, tak robis zakladnu chybu. V skutocnosti som na tejto stranke zaregistrovany viac ako 3 roky a nie 3 mesiace (ako to vidis v mojom profile). Za istych okolnosti som si musel zmenit nick, podrobnosti tu nebudem rozpisovat.
Spominanej Pani momentalne patrim, takze nemam dovody ukazovat sa tu. Ak dovody budem mat tak si podam inzerat...
ALL: Co sa tyka slova "uchyl" tak to je podla mna silne a skarede slovo a obzvlast na ludi, ktorych tu poznam. BDSM+ mi pripada krajsie
Uchylaci su pre mna nasilnici, vrahovia... teniskovy fantom... atd.