Forums » Nekategorizováno

Nový BAR pre priaznivcov BDSM

• 4. novembra 2010 13:38:42 CET
    Radi privítame nadšencov BDSM v našom bare na lodi Botel Marina-bar Barbarossa. Prídite si oddýchnuť pri pohodovej muzičke. Možnosť uzavretej spoločnosti.
    Rezervácie na tel.č.:0944 947 481
  • 6. novembra 2010 4:18:42 CET
    Ďakujeme všetkým za názory a prajeme príjemné stretávanie na miestach, ktoré sú pre Vás vyhovujúce.
  • 4. novembra 2010 21:30:29 CET
    ono je rozdiel medzi priestorom pre verejne stretka a sukromnym klubom.
    Na verejne kecacie stretko moze prist ktokolvek kto ma cas, do sukromneho klubu len clenovia alebo ich hostia, nakolko je priestor obmedzeny tak to budu male stretka do maximalne 15 ludi, ale k dispozicii bude 1 mensia muciaren s prepojenim na vacsiu (priechodziu) maju samostatny vchod. Dalej bude k dispozicii hala na posedenie a bar s obsluhou.
    A co sa tyka zaslej slavy Zilinskych stretiek tak Mirec sa snazi ju obnovit, ale je to hlavne o ludoch v podstate zo starej Zilinskaj partie som zostal len ja ostatni si ziju svoj sukromny zivot a sme v kontakte akurat tak telefonicky obcas. Ale pri pracach na klube sa zacalo vytvarat take dobre jadro a hadam sa to bude dalej zlepsovat a rozsirovat.
    AD: reklama
    ten reklamny prispevok bol dost nestastne umiestneny, myslim si ze BDSM pozitivnych skor odradi ako pritiahne, uz len preto ze sa nemalo vytvarat nove forum ale malo sa to napisat uz do jestvujuceho.
    A co sa tyka prenajmu miestnosti, ked som bol spolumajitelom pizzerie tak sme tam urobili 2 stretka, miestnost sa neplatila otvorene bolo dokial sa ludia bavili (domov som siel za svetla) priestor bol vyhradeny len pre ludi z komunity, ucast bola cca 30 ludi a trzba asi taka ako bezny piatok, lenze nieco ine je pizzerie na okraji okresneho mesta a nieco ine bar v Blave, ak by sa mu to malo trzbovo vyrovnat tak by asi muselo byt konzumne 200€ a to sa na to kazdy vykasle
    • 5 posts
    4. novembra 2010 20:21:12 CET
    A ked sme pri mnozstve ludi. ako je to poriesene z fajciarmi ? je tam moznost fajcit ci maju vyhradený priestor ?
  • 4. novembra 2010 20:17:36 CET
    Súhlasím, že toto nie je priestor na propagáciu vlastného biznisu

Ak mal Sheikh záujem ponúknuť svoj priestor na stretká mohol osloviť priamo organizátorov (kto si prečíta fóra vie, ktorí to sú), alebo uviesť vo fóre pravidelné stretnutia v BA, že môže priestorovo pomôcť s organizáciou takýchto stretnutí. Určite by podnietil zmysluplnú diskusiu.

Čo sa týka Petrovho klubu, pôjde výlučne o BDSM klub, čo je niečo úplne iné a veľmi vítané. Priznám sa, už sa neviem dočkať.

Verím, že sa obnoví zašlá sláva Žiliny, o ktorej som veľa počula, a klub bude vyhľadávaný nielen ľudmi z celého Slovenska, ale i Čiech...Držím palce!
    • 5 posts
    4. novembra 2010 20:13:52 CET
    ..ale ako som uz pisal skorej ...pozriet sa tam asi dojdem :-) ..netvrdim, ze to tam musi byt zle ..len ako priestor pre bdsm party to pre mna vyzera dost nevhodne
    • 5 posts
    4. novembra 2010 20:08:21 CET
    ..vela ludi co chodi na bdsm stretka si daju radi tocene pivo, alebo kofolu .nie su moc na vinko a tvrdy alkohol .....na stretka chodi cca 10-20 ludi,takze nezaplni bar ani do polovicky, o desiatej ti tam ostane cca 10-12 ludi, coz asi pre bar v piatok nebude rentabilne, aby ostal uzatvoreny len pre tych ludi, ked som sa pozrel na rozmiestnenie miest v bare na facebooku, tak o separe mame malicko iny nazor ...a verim tomu, ze asi by sa ti nepacilo, keby ti tam niekto skusal voskovat svoju partnerku ....
    • 5 posts
    4. novembra 2010 19:57:07 CET
    ..u Petra to bude fajn, nakolko to je clovek, ktory nechce zarabat za kazdu cenu. A uz zopar zaujmavych akcii robil :-) ..takze az to u neho bude hotove, tak verim ze si najdem cas a navstivim ho :-) ..inak o tie restiky som myslel v Ba ..ked sa robi nieco mimo Ba, tak alebo je to super, alebo sa to vobec neuskutecni :-) ...a co sa tyka akcnejsich stretiek, tak to sa robi inde a nie v restikach :-)
  • 4. novembra 2010 19:56:51 CET
    Prenájom baru pri uzavrenej spoločnosti nieje spoplatnený, je tu 65 miest a tak napr. 20-30 ľudí má dostatok separé, čo sa týka piva nie sme piváreň, čiže len flaškový budvar a nealko pivo,nočný bar nie je o pive a Kam na pivo bol zlý a nepremyslený krok čo sa týka zaregistrovania
  • 4. novembra 2010 19:51:26 CET
    vždy? Ach to je v tomto prípade smutné slovo - vždy
    Možno raz ...čítala som, že aj nejaký Peter niečo buduje pre BDSM komunitu,aspoň mi to tak pripadá Možno, ak to bude u niekoho, kto sa takýmto hrám venuje aktívne, to bude iné, s takým väčším pochopením...
    Ale to len polemizujem, sama na akcie nechodím, prajem Vám to napriek tomu
    • 5 posts
    4. novembra 2010 19:33:29 CET
    ..bohuzial vzdy to tak dopadne ....alebo neochota, alebo nemoznost byt separe ....
  • 4. novembra 2010 19:16:35 CET
    Ďakujem, myslela som si, že to dopadlo tak hlavne kvôli neochote
    A celkovo podľa mňa nie je dobrý obchodník ten, ktorý ak má ešte zákazníkov a dosť v podniku, začne ich vyhadzovať.Hlavne, ak tie stretnutia tam sú pravidelnejšieho rázu.
    Škoda, že sa mi len potvrdil môj predpoklad.
    Všetky fóra, teda tie čo ma zaujímajú, nemám ešte prečítané
    • 5 posts
    4. novembra 2010 19:02:46 CET
    ..ked kuknes od zaciatku forum pravidelne stretnutia, tak na to prides :-) ..ale inak v strucnosti ..prve stretka fajn, aj ked restika bola z tych drazsich, bolo tam separe, bolo to ladene aj do BDSM ...len po case to bolo o tom, zarobit na nas a neponuknut adekvatne sluzby. ..Co si napr.pomyslis o tom, ze je v restike 20 ludi, co sa bavi a utracaju, a im povedia polhodinu pred zaverecnou, ze posledne objednavanie, nakolko zatvaraju. ...Vies uz sa robili stretka vsade mozne, len akosi ten zeman vyhovuje najviac ...a nemyslim, ze barbarossa to nejak zmeni ....aj ked netvrdim, ze tam niekedy nezavitam sa pozriet, ale sam, maximalne s partnerkou ...
  • 4. novembra 2010 18:47:58 CET
    Ak smiem vedieť, prečo to zle skončilo s tou reštikou? Práve kvôli tomu separé? Lebo, ak si ľudia na reštiku zvyknú, je ťažké ju len tak zavrieť celú...
    • 5 posts
    4. novembra 2010 18:36:31 CET
    ....ked kuknes "kam na pivo", bar barbarosa na boteli Marina ..budvar 1,60 Eura(ale to asi vies, pravdepodobne si to tam daval ty) ....v centru mesta na obchodnej ceny piva od 1,- do 1,5o Eura a to nemyslim stein a podobne. takze pocitam, ze ceny alkoholu budu v bare v podobnom rezime ... nenapisal si, ze kolko stoji prenajom baru, pretoze moc neverim tomu, ze by sa prenajimal len tak zadarmo cely bar. ...a ked som sa pozeral na rozlozenie baru, tak tam moc separe nie je, takze naozaj by sa musel zahovorit cely bar ...sorry tu skepsu, ale uz sme tu raz mali aj restiku pre BDSM, len to cele spatne skoncilo, takze fakt neviem co by tam mohlo bdsm komunitu zaujat, aby sa tam robili stretka.
  • 4. novembra 2010 18:14:21 CET
    Máš pravdu, v nočnom bare sa nevarí,netuším odkiaľ si nabral informáciu o cenách v bare a čo sa týka uzavretej spoločnosti je úplne prirodzené, že tá možnosť tu je. Neviem ako ty, ale ja dávam prednosť osobnej komunikácii pred vypisovaním na internete.
    • 5 posts
    4. novembra 2010 15:26:52 CET
    ..na reklamu by si si mal najst iny priestor .....nevarite tam, ceny nadpriemerne a ked uzavreta spolocnost, tak sa bar musi prenajmout .....co tam je zaujimave, aby to bdsm komunitu zaujalo???