Forums » Nekategorizováno

• 9. júla 2013 10:58:44 CEST
    Vážený pane...je pravda nepoznáme sa takže nemám právo vám pravdepodobne klásť žiadne otázky ako píšete...takže moje predpoklady boli neklásť vám ich...otázku o Prahe som položila Táničke, pretože sa mi niečo dátumovo nezdalo...Tánička termíny opravila až neskôr po mojej otázke...Gorko sa ubehol ako vždy a odpovedal aj za ňu, tak ako možno aj za vás...ospravedlnil sa za nesprávne info a to bolo na mieste...týmto to mohlo byť všetko ukončené.....prečo prosím teda tá vzájomná nevraživosť a verbálna agresia?...ako som vravela nepoznám vás ale nemyslím si že práve toto máte za potreby...ak som sa vás nejako myšlienkovo dotkla alebo nebodaj vás mojim prejavom urazila tak sa vopred ospravedlňujem...snažím sa však za každých okolností byť úprimná...ale som len človek...presne taký ako aj vy píšete o sebe len s manšími detailami...s pozdravom Dada
  • 9. júla 2013 9:00:57 CEST
    Tak verím,že všetci pochopili realitu a nieje viac čo dodať...snáď len toľko,že som bola roky v cz a mám tam veľa priateľov preto budem organizovať zrazy aj v cz aj na sk. Ak s tým má niekto problém je to len jeho vec.
  • 9. júla 2013 8:01:23 CEST
    ...odvaha ti netreba, skor chut stretnut a spoznat ludi, ktori su BDSM+. Osobne si myslim, ze zraz je plny dobrej nalady, relaxu a obcas akcnosti ak je to akcne stretko. Mozem vrelo odporucit z vlastnych skusenosti....
  • 9. júla 2013 4:33:47 CEST
    A tam kde nie je voľa, niet ani cesty ...a Tana vôlu ma ...
    ;.))) a moc dakujem za krasnu DS stretavku .
  • 9. júla 2013 0:44:52 CEST
    Zdravím. Chcel by som sa trocha informovať ako to na takých zrazoch vyzerá. Nikdy som na žiadnom nebol. Nenabral som na to odvahu ešte pretože mám z toho z časti strach. Nemám tam s kým prísť a vzhľadom na môj vek neviem aké reakcie by som mohol očakávať keďže predpokladám že moc ľudí v mojom veku na takéto zrazy nechodí. Preto by som bol rád keby ste sa mi k tomu vyjadrili. Vopred veľmi pekne ďakujem
    • 13 posts
    8. júla 2013 23:38:11 CEST
    ok, vďaka
  • 8. júla 2013 23:34:47 CEST
    Přesně jak to Annie píše. Nerozumím co je na tom nepochopitelné . Prostě lidé pokud chtějí fungovat, fungovat dokáží a vypovídá to hodně o jejich zápalu a spolehlivosti. Akce byla v pátek v private sm ablip-clubu a v sobotu v soukromém clubu Lady Charis ...
  • 8. júla 2013 14:15:44 CEST
    Nuz neviem ci mozem odpovedat za Tanicku, lebo ta otazka by mala byt smerovana na nu a nie na mna, ale mala v podstate dve akcie cez vikend. Stihala obe, je strasne sikovna a vie si to zorganizovat. Takze aj CZ aj SK:
    • 13 posts
    8. júla 2013 14:01:01 CEST
    a kde teda bola nakoniec. Alebo boli dve?
  • 7. júla 2013 19:59:59 CEST
    ahoj, Tanicka vravela, ze akcia bola skvela...blahozelam ze to vyslo. Dufam, ze ta coskoro znovu navstivim na nejakej akcii...Annie :-)
  • 7. júla 2013 1:21:33 CEST
    Tak jim přeji hezkou zábavu a hodně zbytečných keců...co víc dodat.
  • 6. júla 2013 22:00:12 CEST
    pokud nebudeš odpovídat, tak se budou lidé bavit o tobě bez tebe...
  • 6. júla 2013 15:54:58 CEST
    Nejsem na světě od toho , abych odpovídal na otázky. Moje konstatování že akce je platná tak jak jsem ji na svém a přátelských webech presentoval, je jasné a pokud komukoli nestačí, je to jeho a ne můj problém. Není nikdo, komu bych měl skládat nějaké ůčty. Nezlobte se tady, ale já fakt nežiju internetovýni diskusemi o nesmyslech, já žiju svůj život sadomasochisty se vším co v reálném životě obnáší a to je vše.
    • 5 posts
    6. júla 2013 11:43:24 CEST
    ...nik za teba nič neorganizuje ....ale otazka bola naozaj jednoduchá, boli dve možné odpovede, ....stačilo napísať, že ta akcia aj tak je, že ste sa s tanou dohovorili, pripadne, že aj ked tam tana nebude, akci sa kona ... ale ty namiesto toho, aby si odpovedal, si sa tu začal rozdrapovať ako 12 ročný pubertiak. A to bola posledná reakcia na tu tvoju akciu, jednoduchšie, aby si pochopil, už to naozaj napísať nejde.
  • 6. júla 2013 8:32:26 CEST
    No je otázka, kto tu nevie koho písmo rozlúštiť... a to možno preto, lebo to nebolo v hlaholike, ale v písme franských kňazov...
  • 6. júla 2013 2:43:24 CEST
    Prosím tě neomlouvej se , nemáš za co. S Táňou jsme v poho a boty máš zítra v SR.Dík za zavolání , rád jsem tě slyšel.ablip.
  • 6. júla 2013 2:41:30 CEST
    Ptal se tě někdo na tvůj názor a potažmo ty organizuješ za mne u mne akci? Nic o tom fakt nevím a naposledy opakuji. Dokud neřeknu že se cokoli u mne ruší, samozřejmě vše platí a mé slovo platí za všech okolností. Pokud trvám na tom že v pátek 5.7.2013 má u mne Lady Charis soukromou párty, má ji. Tedy už zvolna koncí. Nezatahuj mne do diskusí o mne, já nemám o čem diskutovat. Já věci a akce prostě udělám a hotovo. Nepovídám o fámách ani o tom kdo co říkal. Nezajímá mne to. Někdy se zastav a pochopíš že věci prostě jsou tak, jak jke prezentuji. Hezký zbytek noci.ablip. PS: Jasně že mám komplexy, má je každý. Jsem člověk. Manželku nemám a nikomu se nespovídám ani mne nikdo neřídí. Dík za pochopení daného stavu.
    • 7 posts
    5. júla 2013 23:34:31 CEST
    Sa ospravedlňujem,pokial som niečo pokazil,ale po tom,čo mi Tánička osobne povedala,že ruší akciu u Teba kôli ohlásenej malej účasti a organizuje inú,u seba v klube,som len odpovedal Dadulke na jej otázku.Nabudúce si to zjednoť s Táničkou,dakujem.Možno nejaká akcia u Teba bude v piatok,tak prajem peknú zábavu.

Pokial tam bude v piatok,pošli mi,prosím Ťa moje čižmy.Ďakujem.
    • 5 posts
    5. júla 2013 17:49:35 CEST
    otazka bola jednoducha ...ale evidentne ty si nepochopil, na tom svojom webe trepes, ze robis akciu s tanou, ale tana robi svoju. tak laskavo si to tam oprav, pretoze inak klames a lakas ludi na cloveka co tam nebude.. a tie vykricniky si davaj svojej manzelke. tu s nimi len ukazujes svoje komplexy.

• 5. júla 2013 17:20:35 CEST
    slušný chaos tu
  • 5. júla 2013 17:14:01 CEST
    Dnes je u nás v čechách státní svátek dvou mediálně profláknutých slovanských věrozvěstů kteří nám přinesly písmo tak, jak jej známe. Je smutné že se najde člověk který neumí ty podivuhodné znaky rozluštit a píše mi tady kraviny.Akce je publikovaná na webech cca 3 týdny a nevím nic o tom že se nekoná. Těžko na tom může změnit něco fakt že neumíš číst, nebo že prostě kdokoli napíše do téhle rubriky že se akce nekoná. Pokud to nenapíšu já, nic se nemění. Jasné? Jasné...Konec diskuse!!!
    • 5 posts
    5. júla 2013 15:17:11 CEST
    ....ked čítam toto forum ..Táňa sa rozdelí, alebo ty si sa rozhodol spravit tu akciu aj bez nej? ...nakoľko ona si robí akciu v svojom klube pri TT
  • 5. júla 2013 14:52:49 CEST
    Příště až budete mít potřebu tady psát že je Praha nebo cokoli mého či se mnou spojeného zrušené, možná se mne nejdřív zeptejte? Neřešte mne beze mne!!! Už nikdy to nedělejte.
  • 5. júla 2013 14:32:23 CEST

05.07.2013 14:28 private sm ablip-club Praha
    Dnes 5.7.2013 od 20.00hod se uskuteční avizovaná akce Lady Charis a Mastera ablipa. Jsou vítáni všichni kdo nechodí na akce řešit teoretickou rovinu sm ve smyslu vejce/slepice. Vybavení, občerstvení,vypujčení či výměny otroků a otrokyň jsou možné.Těšíme se na vás a vy kdo doposud nemáte registraci mi prostě zavolejte.ablip 722 180 642 - www.ablip.webnode.cz
  • 5. júla 2013 13:17:09 CEST
    Prosím pozor, zmena v konaní akcie, nakoľko sa ľudia hlásia od soboty, tak dnes sa termín ruší.Ďakujem