Forums » Nekategorizováno

CZ forum financni otroctvi

• 22. novembra 2010 0:27:33 CET
    http://www.board-4you.de/v88/219/index.php
  • 30. apríla 2015 19:33:51 CEST
    to spousty rádoby domin neví, myslí si, pošli prachy a čus. Sama to vidím, jinak vážně nemám čas to všechno tady pročítat, tak se snažím nějak navazovat. Co jsem tak pochopila od mužů, prostě je to bud fetiš, rozmazlování a nebo i pocit bezmoci, dobrovolné vydírání a tak. Někdy finanční sankce, trest pořádně bolí
  • 30. apríla 2015 18:51:10 CEST
    pointu si pochopil a sám si to napísal. ostatné je len hra so slovíčkami
  • 30. apríla 2015 18:48:30 CEST
    Nie sú až tak diametrálne odlišné. Dokonca je aj logické, že tých chudobných v tomto obore bude viac, pretože vidia to ako vynikajúcu príležitosť sa odraziť odo dna, no to 0,1% sa mi zdalo byť ako veľmi pritiahnuté za vlasy.
  • 30. apríla 2015 18:45:55 CEST
    vidíš, zase strielaš vedľa, ináč by si vedel, že minule som sa tu ospravedlnil babe s nickom thela1, teda druhykrát svoje chybné závery skús korigovať. beriem, že nemôžeš vedieť o všetko, ani nemáš všetko prečítané, preto to beriem ako upozornenie do budúcnosti. koniec koncov aj v tejto téme som napísal, že sa môžťem mýliť, teda v žiadnom prípade netvrdím, že mám len ja pravdu, teda zase len fabuluješ a vkladáš mi slová, ktoré som netvrdil. skús lepšie čítať, predíde sa tým mnohým nedorozumeniem. pevne verím, že to z tvojej strany nie je zámer, ale len nedorozumenie...
  • 30. apríla 2015 18:42:11 CEST
    to slušné zázemie mali pred tým ako sa "stali" profi dominami, alebo až po tom. samozrejme, že obaja hovoríme z vlastnej skúsenosti, ktoré sú zjavne diametrálne odlišné, pretože moje sú také, že dominantná žena so zázemím, ktoré má vďaka svojej šikovnosti, práci a kariére nevyžaduje moneyslave a práve ti s holou riťou, ktoré vidia v tom príležitosť zarobiť sa v tom nájdu. samozrejme tvoje osobné skúsenosti rešpektujem
  • 30. apríla 2015 18:34:41 CEST
    uff :)

Po tejto slovnej prestrelke mam chut si od Vas vyziadat money :)))
  • 30. apríla 2015 17:53:48 CEST
    jo ták, já si to vztáhl na sebe jakože druhá část příspěvku :D
    sorry. :)
  • 30. apríla 2015 17:51:55 CEST
    Mal som tam dať nejaké úvodzovky alebo niečo také. Písal to bunny na Teba a som chcel na to odpoveď.- od neho (ale bez nej sa nezbláznim )
  • 30. apríla 2015 17:48:33 CEST
    já ale to s těmi 99% právě nepsal, naopak, já psa, že tohle číslo je opačné. spíše naopak
  • 30. apríla 2015 17:42:40 CEST
    Čítal som tie príspevky, a Kráľovná vravela niečo iné.

Ja som sa naozaj zaujímal o toto:

vesely
    len ja chcem povedať to, že zhodou okolností 99.9% tých akože domín, ktoré chcú zažívať ten pocit má holú riť, žiadnu karéru, nič. a to som nechal rezervu 0.1% lebo fakt sa možno nájde nejaká jedna iná

Takže podľa čoho si prišiel na tých 99,9% s holou. Pretože nie zanedbateľné množstvo z nich má aj celkom slušné zázemie a tá hlavná otázka, či ten majetok tam hrá rozhodujúcu úlohu.
    Ďakujem.
  • 30. apríla 2015 17:38:45 CEST
    snad nevadí že ti odpovím tade a ne ve zprávách.
    Myslím, že mu to nevysvětlí nikdo. On když si myslí, tak se z toho stává pravda vytesaná do žuly.
  • 30. apríla 2015 17:37:54 CEST
    víš že i dominant může někdy uznat chybu? že to neznamená, že už není dominant? nebo jsi někde v bdsm pravidlech četl že se to nesmí?
  • 30. apríla 2015 17:37:39 CEST
    Prosím někdo tomu schizofrenikovi vysvetlit,že ten příspěvek byl k tématu.ne o něm ani pro něj.proboha.
  • 30. apríla 2015 17:35:31 CEST
    a já tak doufal, že napíšeš něco ve smyslu. " a jo to mi uniklo, omlouvám se, už jsem ptedem počítal že na mě útočíš"
    ne ty se zase vymluvíš, nepochopíš a obhajuješ si to své. Tím, že napíšeš, že jsou tu lidé, kteří nepochopí a obhajují si to své.
  • 30. apríla 2015 17:35:16 CEST
    jasné, chápem to. len ma zaujímalo, kto mi to vysvetlí. či hovorca alebo vmoci. nesklamal si utekám už, jasné chápem, chápem, ale ďakujem za vysvetlenie
  • 30. apríla 2015 17:33:35 CEST
    už to tu načrtla kráľovna, tiež som napísal svoj názor ja, bolo to už to povedané a nemám potrebu to stále opakovať, kto chce tak chápe a kto nechce, tak nepochopí a bude obhajovať to svoje
  • 30. apríla 2015 17:32:13 CEST
    už to chápeš? nikdo tedy neříkal, že ty jsi říkal, že je nesvéprávný.
    Ok? Jsi doma?
  • 30. apríla 2015 17:30:42 CEST
    ještě jednou a pomalu.
    ta otázka na nesvérávnost nepatřila Tobě, respektivě nebyla mířená proti Tobě. Vmoci se zeptala, jestli ten muž který takové pipině je nesveprávný a jestli ty prachy z něj vytáhne někdo násilím.
    Odpověď měla znít ne, není nesvéprávný a pokud je tak blbý že to té pipině pošle je to jeho problém.
  • 30. apríla 2015 17:30:19 CEST
    zvládam v pohode, len keď už si zvyknem, že tu píšeš len ty, tak príde na pomoc "maminka", keď ta tu vidí a dvaja ste už na mňa moc, priznávam a mám povinnosti, teda vás tu na chvíľku nechám, potom sa vám budem venovať.
  • 30. apríla 2015 17:29:22 CEST
    Ak dovolíš, chcem sa spýtať Teba. Chudobná domina by nemohla mať ten slastný pocit maximálnej nadvlády nad svojím subíkom aj prostredníctvom moneyslave?
  • 30. apríla 2015 17:27:46 CEST
    pýtam sa, či som písal niekde o svojprávnosti. skús prosím ťa pozorne čítať, čo som písal a reagovať k téme, resp. k tomu čo bolo písané. v prípade, že niečomu nerozumieš, tak skúsim ti to preložiť do čestiny, prípadne iného jazyka.
  • 30. apríla 2015 17:24:53 CEST
    já tam taky marně hledal, kde vzal, že ta otázka byla mířena proti němu.
  • 30. apríla 2015 17:24:02 CEST
    ty nezvládneš komunikovat s dvěma lidmi najednou? tak jo já v šest končím tak Tě už nebudeme přetěžovat.
  • 30. apríla 2015 17:22:46 CEST
    Co to meles ty sebestredna hvězdo.Ptám se,jestli je člověk který platí Domine nesvepravny?...protože jinak mě nic nenapadá.Podle mých zkušeností zaplatí vždy jen ten,co zaplatit chce. Ten kdo nechce,přece neplatí. Proč se chceš za každou cenu vidět v každým příspěvku?Nejsi nenocnej?
  • 30. apríla 2015 17:22:44 CEST
    A Ty skovaj tú pištoľ.