a nie vsetci praktizujuci su slovaci.Inak, rezervujem si svoju detsku izbu. datum poznaceny v kalednariku, poprosim majitelov o dubovy stol v rohu terasy, 2 cele limetky, len pre mna.
Nie, nie, nie. Tento termín som nestanovil ja. Ja som chcel až v júni namiesto stretka v BB. Takže som v tom nevinne, iba som pomohol s organizáciou a propagáciou. A ako som už spomenul. Nie všetci slováci sú praktikujúci katolíci.
v septembri je sedembolestna panna Maria, ale Velkym piatkom bola nasadena latka velmi vysoko :-) ani 1. sviatok vianocny sa nechyta na Velky piatok ;-)
No tak potom je tu asociácia - vsetky stretnutia sa konaju v rámci akéhosi "svätého". Veľký Piatok, Svätý Peter a Pavol.......Len prosim aby tretí nebol plánovaný na Všechsvätých....
Nakolko ohen moze v niekom evokovat nesputanu vasen,boli by sme neradi keby ferkova utulna chalupka lahla popolom.Po nasej navsteve je sice dobre poistena,ale ohne sa po prvom stretnuti mozu palit iba na terase vo forme duboveho stola na pripalovanie cigar v hodnote 70evri kus.Preto sme radsej stretnutie nazvali Petro-Pavlovske.
„Po úspešnom I. Veľkonočnom stretnutí priaznivcov Bdsm vyhlasujeme termin II. Petro-Pavlovskeho stretnutia na 24.6. 2011 o 18:00 hod v Šali. K dispozícii je reštaurácia na prízemí a zariadené priestory na poschodí. Štartovné je stanovené na 10 € pár (za možnosť využívania priestorov a pomôcok a tiež ako určitá selekcia pre čumilov).Konzumne si platí každý sám podľa toho čo skonzumuje.V prípade dostatočného počtu prihlásených (tak okolo 20) bude celý objekt vyhradený pre nás. Pri menšom počte ľudí budeme v samostatnom saloniku a na poschodi.“
Tak ozaj v skratke. Napriek neveľkému počtu zúčastnených sa zišiel zaujímavý mix ľudí. Takže sme si okrem výbornej kuchyne užili pohľad (a niektorí nielen pohľad) na bondage, spank a pár ďalších zaujímavých vecí. Včetne štýlového oblečenia.