vyhlasujeme termín stretnutia na 22.4 o 18:00 hod v Šali. K dispozícii je reštaurácia na prízemí a zariadené priestory na poschodí. Štartovné je stanovené na 5 € muž a 0 € žena (za možnosť využívania priestorov a pomôcok a tiež ako určitá selekcia pre čumilov). Ceny jedla a prípadné konzumné bude upresnené neskôr. Podobne možnosti ubytovania v okolí. V prípade záujmu môže byť súčasťou programu mini bondage workshop a ak nájdeme dobrovoľníkov, určite veľkonočná šibačka. Záujemcovia o účasť nech kontaktujú nás: smstudio.sk a Leon.
V prípade dostatočného počtu prihlásených (tak okolo 20) bude celý objekt vyhradený pre nás. Pri menšom počte ľudí budeme v samostatnom salóniku a na poschodí.
jasné. Pár ľudí už účasť prisľúbilo, takže sa iste uskutoční. Vítaní sú všetci ktorých BDSM zaujíma. Myslím že drobná filtrácia, slúžiaca hlavne na ochranu zúčastnených, nováčikov neodradí.
to ako čo chceš povedať? Že tvoje pohlavie môže stáť rovnako rovno ako moje?
A bude zvonček. Na dobrovoľné príspevky.
A na selekciu čumilov bude ešte aj iný filter.
Inak máš pravdu. Aj ja by som dal.
ooo ze muzi 5 eur a zeny nic...rovnost pohlavi ti nic nehovori????..
Leon, prist sa pozriet na zenske osadenstvo predsa za to stoji....keby som bola cumil, dam aj 10, aby som mohla vidiet XY.
po dnešnej porade organizačného výboru smstudio.sk a Leon vyhlasujeme termín stretnutia na 22.4 o 18:00 hod v Šali. K dispozícii je reštaurácia na prízemí a zariadené priestory na poschodí. Štartovné je stanovené na 5 € muž a 0 € žena (za možnosť využívania priestorov a pomôcok a tiež ako určitá selekcia pre čumilov). Ceny jedla a prípadné konzumné bude upresnené neskôr. Podobne možnosti ubytovania v okolí. V prípade záujmu môže byť súčasťou programu mini bondage workshop a ak nájdeme dobrovoľníkov, určite veľkonočná šibačka. Záujemcovia o účasť nech kontaktujú nás: smstudio.sk a Leon.
V prípade dostatočného počtu prihlásených (tak okolo 20) bude celý objekt vyhradený pre nás. Pri menšom počte ľudí budeme v samostatnom salóniku a na poschodí.