Oblečko je treba. Hej. Ale nie je podmienkou. Nie je predpísaný dresscod. Ale môžem ti povedať že niektoré baby prídu nahodené a chlapi tiež. Ja by som sa osobne cítil blbo v tričku a džínoch.
v pohode. V mojom veku prevládajú skúsenosti viac ako horúca krv. Zaujímavé bude sledovať prečo práve tým najaktívnejším, čo by najradšej prišli rovno holí, sa práve vtedy a ani inokedy nedá prísť.
nič sa neje také horúce ako sa uvarí. Názory si treba vypočuť a reagovať s odstupom. Základná skupina je pokope, ak to bude malé akčné stretko nič sa nedeje. Prvé stretko nikdy nie je bombastické. A okrem toho je to zatiaľ iba moja partizánčina. Ešte sme to nevyhlásili.
Menu bude pôstne prednostne. A môžem ti povedať že sme zvažovali. Zatiaľ to nie je oficiálne vyhlásené. Zisťuje sa záujem. Čo je zlé na stretnutí s priateľmi v piatok? Aj keď je veľký?
navštívil som štúdio v nedeľu. Nemá zmysel aby sme tu po jednom robili reklamu, treba vyskúšať. Momentálne zvažujeme urobiť niečo ako otváracie a spoznávacie stretnutie 22.4.2010. Bol by záujem? Propozície budú zverejnené po definitívnom schválení akcie organizátormi.
Leon
Ahojte už som tam bola nooo je to tam supe tie veci no skratka neda sa to opisat nadhera,tak pote to tam vyskušat,kludne vas tam doprovodim som MADAM,PROFILE JE NAMNA tel čislo-
Kedže tu na Domine trva nekonečne dlho, kym sa zaradia fotografie, odporúčam záujemcom, aby si na stranke Azet.sk našli nick: bdsmlive.sk - a tam je uplne všetko o študiu.