Forums » Nekategorizováno

BDSM štúdio

• 6. decembra 2010 6:07:58 CET
    Prenajimam top notch vybavene studio na Manhattane (NYC). $90/hod
    otvaram na SK s&m ranch
    pobyty od jedneho dna po jeden rok
  • 5. decembra 2010 23:23:22 CET
    Tiež sa prikláňam k názoru, že ide o skôr komerčnú aktivitu, než koníček nadšenca.

To nemusí byť nevyhnutne negatívne, ale ovplyvňuje to môj subjektívny názor,osobne sú mi amatéri,ktorí to nerobia pre peniaze bližší, alebo keď už, tak to otvorene priznajú.

Sama som zvedavá, ako sa tomuto štúdiu bude dariť, avšak som presvedčená, že pre profi dominantov na Slovensku nie je veľmi priestor...

...poistka vo forme reštaurácie nie je zlý nápad, teraz už len dobre variť:-)
    • 5 posts
    5. decembra 2010 23:02:21 CET
    ..dobrym napadom sa medze nekladu .... SA je Šala .....35 euro za dokoncene priestory, to nie je naozaj tak zle ...ale podla fotiek tam zatial nic nie je ....je dobre najprv dokoncit a potom oslovit ....preto som vzpominal ten prieskum, ci sa nejaky robil ...ved je predsa financna sebevrazda robit nieco bez toho, aby som vedel, ci mi to naozaj prinesie aspon nejaky profit. ....
    • 8 posts
    5. decembra 2010 22:45:28 CET
    Mno ja si myslim ze je super hocjaky napad na pokus :), hlavne by nebolo zle keby niekto urobil nejaku pivnicu na mucenie niekde v BA, alebo pri BA :)

A co sa tyka ryzovania a super zarabania, tak na Slovensku sa okrem politiky neda nikde super zarobit a byt super bohaty z poctiveho kseftu :)

Pocuj de vlastne otvorili ten novy priestor silu niekto pisal SA a to je de?

A 35€ by sa dalo zaplatit za pekne zariadenu muciaren...
    • 5 posts
    5. decembra 2010 22:44:11 CET
    Mne sa tie priestory pacia. Trochu malo informacii,treba dobre dotiahnut stranku.Drzim palce.
    • 5 posts
    5. decembra 2010 21:19:11 CET
    ..to uz si naozaj kazdy mysli, ze na bdsm sa da na slovensku dobre zarobit? ...povedal by som to asi tak, ked nejde v nejakom meste restauracia a bar, tak to bdsm klub nezachrani. pytat 35 euro prenajom za este nedokoncene priestory je docela dost odvazne.

.....robil si si vobec nejaky prieskum, ci to moze byt uspesne, alebo si len videl, že niečo funguje u texy, a teraz peter otvoril klub v ziline a ty si zacitil mozny zdroj prijmu? Uz sme tu mali viacero takych pokusov, kedy si ludia mysleli, ze ked nalakaju bdsm pozitiv ludi do svojich restauracii a barov, ze budu neskutocne ryzovat, zklamem ta, zkrachovali..
    • 8 posts
    5. decembra 2010 13:28:01 CET
    Noo zaujimave, a de to je ta muciaren? Stranka sice nedokoncena ale vizera to velmi slubne :D.
    My by sme uvitali muciaren v BA, alebo niekde v okoli ...
  • 5. decembra 2010 3:52:47 CET
    tak zatial cisty FAIL za tych 5 dni, od tvojej prvej otazky.. a na zaklade tych par fotiek by som povedal to iste

tak drzim palce, nech sa to podari dotiahnut do zdarneho konca a vyledok stoji za to..
    • 2 posts
    4. decembra 2010 19:30:07 CET
    neviem ci je uplne idealne davat odkaz na stranky vo vystavbe :-)
  • 2. decembra 2010 15:47:09 CET
    http://bdsmstudio.biznisweb.sk/
  • 2. decembra 2010 14:30:32 CET
    stranka nedostupna