Forums » Nekategorizováno

Spotene topanky

• 9. decembra 2010 16:56:26 CET
    veď ich nechaj, ja som sa napríklad z tohoto príspevku dozvedela, že aj topánky sa možu potiť
    • 5 posts
    9. decembra 2010 12:56:04 CET
    ..nic proti vam chlapci, ale nemusite kvoli kazdej novej spotenej topanke vytvarat dalsie forum ......na toto tema tu je aspon 5 for, co je tak pohladat a psat tam?
  • 9. decembra 2010 12:23:18 CET
    no tak to neviem presne bolo iich dost vela :) ale najviac spotene som mal raz kd som bol na chate cez leto akamaratka mala obute tenisky s cinskeho a od rana v nich behala a v noci sa vyzula tesne pred spanim a ked zaspala hned som ich zobral k sebe a pustil sa do nic,tie boli prepotene asi najviac na svete mokre boli :) super vona aj chut:)
  • 9. decembra 2010 11:50:33 CET
    Spomen prihodu, ktora ta najviac dostala
  • 9. decembra 2010 0:07:54 CET
    no ja som tiez uz niekolko topanok ovonial,rozne tenisky prezuvky zo skoly ale baleriny mam aj tak najradsej:)
  • 8. decembra 2010 22:48:30 CET
    ja mam taku prihodu, ze ked sme byvali viaceri v dome v anglicku, tak na tyzden k nam prisla jedna kocka z bratislavy, nenormalne pekna, tak som cely ten cas co u nas byvala ovoniaval jej topanky, a raz aj spodnu bielizen, ked si ju zabudla v kupelni.. bol to pekny tyzden :-)