Forums » Nekategorizováno

GUTPUNCH

• 22. decembra 2010 11:29:03 CET
    Ahoj, mám krásné kulaté bříško a rád se nechám do něj bouchat, mačkat a i jinak si sním hrát. Čím více je nacpané tím je to bouchání příjemější. Pokud tu je někdo kdo rád boxuje a otlouká bříška, prosím ozvěte se mi rád se seznamím.
  • 18. januára 2011 9:15:27 CET
    Je rozdiel ak niekto má alebo nemá vypracované svalstvo v oblasti brušnej, stiahnutím svalstva je možné údery utlmiť.
    Problém by nastal ak by sa prejavil nejaký skrytý zdravotný problém následkom takéhoto záťažového testu.
  • 17. januára 2011 23:51:13 CET
    Uplne chapem Snehulienka, proste je ti neprijemna uz samotna predstava takehoto vyprasku. Ja tiez mam svoje no go a nerobil by som, co mi je proti srsti.

My chlapi sme tiez citlivi na svoje brusko. Aj ked po case moze byt tak domovom iba sudu s pivom :)

Akurat ze spanking na brucho nema nic spolocne s bezhlavym ublizovanim, Mike23 ,samo o sebe je to len praktika. To ci to bude s vaznostou a zodpovednostou voci partnerke / partnerovi uz zavisi len na zaujme, dovere a rozumu tych dvoch.

A ano robit silno vyprask na brucho je hovadina, sakra, ved to da rozum. Vo vsetkom sa treba miernit. Ale preco to tu uz pisem tretikrat
  • 17. januára 2011 22:48:57 CET
    ...v prvom rade si pre mňa žena, i keď v hre hrás rolu subinky. D/s je hra, nie je to o tom bezhlavo ubližovať či vybíjať si na subinke zlosť z reálneho života... Ak sa niekto nevie ovládať, nech ide radšej na ring boxovať... No ak po tomto boxovacom druhu hry nejaká subinka vyslovene túži, tak prosim... Každý sme nejaký, každému vyhovuje dačo iné...
  • 17. januára 2011 21:45:19 CET
    Tak, tak.Žena je citlivá na bruško, je to domov jej budúcich detí, prečo by mala byť bitá na túto časť tela? Možno to niekoho vzrušuje, ale ja aj napriek tomu, že som subinka neuznávam bitie po ženskom brušku. S BDSM odtiaľ- potiaľ....
  • 6. januára 2011 0:19:21 CET
    Údery pěstí do břicha jsou nejlepší cestou ke zranění. Pokud máte břicho vytrénované a žena není "těžká váha" je mnohem lepší trampling - tedy stoupání na břicho.

Co je podle mého nejlepší a můžete se si to zkusit i normálně bez jakéhokoliv BDSM podtextu je následující: Žena začne na všech čtyřech a úkolem muže je ji během 2 minut dostat na lopatky - vše á-la zápas řecko-římský tj. žádné údery. A pánové vynechte páky - předveďte svaly. Nejtežší je otočit ženu na záda. Pokud je mrštná a má dlouhé nohy a ruce tak se pořádně zadýcháte. A nakonec společně nasmějete.
  • 5. januára 2011 22:28:36 CET
    Ved o tom to presne je, nesmie to byt silne a hlavne je rozdiel svihnut CEZ brucho ako udriet DO brucha.

• 5 posts
    5. januára 2011 12:29:25 CET
    ...aj keby subinka akokoľvek chcela, tak nikdy údery do brucha! Nepoviem "jemne" s rákoskou, bičíkom alebo remenom. Praktiky odtiaľ potiaľ, ale vždy s rozumom... nikdy nie ublížiť tomu druhému s doživotnými následkami. Veď žena je obzvlášť citlivá na bruško
    • 7 posts
    5. januára 2011 9:58:06 CET
    Nie na toto by som sa nahovorit nedala..viem,co sa da sposobit udermi do brucha a presne, mozes mat hocijako vytrenovane brucho vzdy to ide pod povrch do hlbky..a toto urcite nie je safe:)
  • 4. januára 2011 23:18:34 CET
    Vyprasky brucha su fajn vec, suhlasim :))

Ked sa na neznom zenskom brusku zacnu objavovat pasy od remena , mmmm :))

No som to ale uleteny ,ts ts ts...

Ale samozrejme, s rozumom, cervena pokozka ano, ale modriny, no ... neviem.
  • 25. decembra 2010 7:50:46 CET
    presne, ked sa to robi nadivoko moze dojst k ublizeniu.

mna toto vzrusuje, keby sa nasiel niekto kto by mi dal vyprask po holom bruchu a cez prsia v roznych polohach tela. Remenom, pastou, dlanou, dutka... Len povrchne, radsej dlhsie trvajuci vyprask ale v mansej intenzite.

co som mal sportovca kamarata jeho bral vyprask po zadku mna zas toto... v lese vonku sme si dali kazdy svoje .. :) Tak keby mal niekto peknu postavu a chcel by to vyskusat navzajom tiez mozme dat stretnutie... Inak som radsej sub.
  • 25. decembra 2010 3:50:14 CET
    vyborne.. strasne sa smejem :D
  • B_J
    24. decembra 2010 23:32:00 CET
    http://www.youtube.com/watch?v=kSu-oj8GYhc
  • 24. decembra 2010 16:34:25 CET
    Diky chlapi za rady :)

Mam kamosku ktora je trochu do bdsm, takze to mozno navrhnem niekedy :) Alebo ju potrestam za jej "uchylne bdsm napady" vypraskom na hole brucho :))

Inak na brucho je fajn, presne ako si napisal dutky, ale taktiez opasok nie je zly. Rakosku som este nevyskusal. Taktiez, co moze byt zaujimave je taka kozena placacka, v sirke asi styri centimetre, dlzka 35 cm.
  • 24. decembra 2010 14:35:49 CET
    alebo mozes ty priviazat ju a dat jej taiky vyprask, a potom jej povedat ze ti to moze kedykolvek vratit :-)
    alebo jej o tom napis poviedku a povedz jej ze ta to laka a uvidis ci to v sebe aj ona nema ;-)
    snad ti to pomoze a budes mat pekny darcek
    • 8 posts
    24. decembra 2010 14:16:40 CET
    Ahoj no vyprask po bruchu sa da, ale fakt zalezi od nastroja, asi naj su bezne dutky :), je to hrave boli to ale neublizi.
    No ako ju ukecas cak jej povedz co ces a uvidis aka bude reakcia, alebo najlepsie najst si nijaku babu ktoru to bude bavit :)

Inak pekne Vianoce
  • 24. decembra 2010 0:38:34 CET
    Vyprask na hole brucho ma bavi, z aktivnej aj pasivnej stranky :) . Gut punching, to uz nie je moja kava, priznam sa

Tam by mi prave vadilo, ze ta bolest ide hlbsie a neostava na povrchu.

Inak otazka: ako ukecam kamosku, aby ma priviazala medzi dva stromy a vyplieskala po bruchu ?
    • 8 posts
    22. decembra 2010 22:27:55 CET
    No vyprask po bruchu sa da, teda ovsem zalezi od nastroja :).
    Ale nehal som si do neho boxovat len raz a mal som vazne dost :) a vobec nie este do najedeneho :)
  • 22. decembra 2010 22:10:00 CET
    A co takto bicovanie na brucho ?
    • 8 posts
    22. decembra 2010 17:51:42 CET
    Ahoj pocuj vykasli sa na tuto praktiku kym je cas, alebo aspon opatrne... mna minule kamoska uviazala medzi dva stromy a bila ma do brucha pestami... som si myslel ze skapem :) a to pravidelne cvicim brucho :)
  • 22. decembra 2010 16:54:35 CET
    len aby si potom nedopadol ako houdini :)