Forums » Nekategorizováno

Virtualny vycvik - môže uspokojiť ?

• 6 posts
    25. decembra 2010 21:02:16 CET
    hm ... ked sa na to pozriem ako na uvod začínajúceho perspektívneho Ds vzťahu, tak áno, je to fajn, vzájomne spoznanie sa, možno otukanie limitov a hraníc ale to je asi tak všetko, vždy to musí pokračovať do reality, lebo inak z toho vzniká trápenie a vlastne akési dehonestovanie dominancie a submisivity. Neviem si dosť dobre vysvetliť prečo by jedinec či taký alebo onaký pretrvával v virtualite a nechcel ísť dalej ??? .... jedine že by to bolo falošné, pokrytecké a sebecké, inak to neviem pomenovať.

realita nech je akákoľvek, raz krásna, inokedy menej, vždy je to reálny kontakt nad ktorý niet, jednoducho sny treba pretaviť do života a vtedy je to obojstranne jedinečné ....
  • 24. decembra 2010 2:01:30 CET
    Na živo, je len na živo ako píšeš, je lepšie jedenkrát skúsiť ako sto krát počuť, ako hovorí porekadlo...a že sa za to platí, no to je jasnačka....a kto je lakomí, nech si smotanu líže cez sklo a tak mu aj bude chutiť......
  • 24. decembra 2010 0:40:10 CET
    Chcelo by to zadefinovať pojmy: pokial sa jedná o plánovité "vycvičovanie", plnenie nejakých úloh, podozrivé ponuky, posielanie fotiek.. tak sa mi to zdá zdravým rozumom neakceptovatelné a aj smiešne.. pod úroveň..samozrejme že reál je reál, je lepší.. vlastne sa to nedá ani porovnať. Takéto čosi može len ťažko niekoho napĺňať v pravom zmysle slova...nehovoriac o tom že často sa jedná o podvod, keďže je to internet ako vieme. Na druhú stranu, čítam tuná plno pokryteckých tvrdení, preto by bolo dobre pozrieť sa nato reálne... nevidím nič zlého, natom keď niekto dá najavo že chce - napríklad nezávezne písať o niečom zaujímavom, možno aj s pálivym obsahom. A chlapci - verím tomu, že každý z vás, rád skočí na výrečnú ... a zmyselnú...debatu.. podpichovačky a bla bla bla atď, vieme o čom vravíme že..

Ďalšia vec je, že sa chcem zastať tých, čo len začínajú, pre nich je možno dobré skúsiť možno aj ten emailový výcvik neh vidia, aspon približne o čo pojde atd atd atd.. radšej ako sa pustiť do niečoho narýchlo a zbrklo.. všetko má totižto svoj algorytmus.

Ďalšia vec je, preboha, nerýpte už do tých akože, takým smiešnym názvom ste ich nazvali, že profi dominy Ale iné som chcel povedať. A síce, tárate, že musíte platiť a podobne, že ako to može vzrušiť a bla bla bla...A kde nemusíte zaplatiť?! Všetko niečo stojí, ak máte vzťah, predsa kúpite svojej mladej darčeky, pozvete ju na večeru do kina atd atd.. a.. čo vtedy robíme? Platíme! Neviem ako vy, ale ja keď niekam idem, mladú platiť za mna nenechám

Ďalšia vec, pozrel by som sa ako by vás to nevzrušovalo, keď vás dá do parády pekná sexi dominka alebo resp. keď dáte vy do pucu šarmantnú sub .. testosterón robí svoje a tie peniaze vás podla mna trápiť nebudú..

A posledná vec, žasnem ako sa tu niektorý ludia obhajujú, prestante s tým, prestante s tým psychologickým popudením v integrovanej forme vo vydieraním pocitmi. Sme hriešnici, všetci..pokrytectvom hriešne chute nezastavíte aj tak...

Dúfam že som pomohol :D
  • 22. decembra 2010 20:27:51 CET
    Môže uspokojiť, prečo nie ? Je to tak napoly - uspokoji fyzicky, nie však psychicky. Je to ako lízat zmrzlinu cez sklo :-)) Nikomu tým neubližuješ a kedykolvek to môžeš skončiť. Aj ja to občas robím - no problém, a nemyslím si, že som uchyl atď. Jednoducho potrebujem vypnúť a zresetovať. Je však dobré ak pri tom vidím a počujem aj ja dominu (skype). Samozrejme real je real. Pekný večer prajem.
    • 8 posts
    21. decembra 2010 7:14:43 CET
    Mna virtuálny výcvik uspokojuje,rad sa predvadzam pred kamerov a robim co mi prikazu,hlavne perverzne veci.Kto by mal zaujem nech sa ozve.
  • 20. decembra 2010 0:07:36 CET
    Ja osobne nie som zastáncom virtuálneho výcviku...presne ako písala liína...nemala by som odozvu,ale je iné ak mám subíka a on z nejakého dôvodu nemôže prísť na reálnu lekciu..tak ju môžem robiť formou mailu,skype...a podobne, ale už viem s kým mám dočinenia a že to nerobím len tak niekomu pre zábavku.
  • 15. decembra 2010 23:57:22 CET
    Ja si myslim, ze to moze byt uspokojenie maximalne tak fizycké, aj to nie u kazdeho, no pochybujem o tom ze psychycke uspokojenie tymto niekto dosiahne. aj ked niesom ziadny odbornik v tomto vsetkom, prave naopak, ale je to podla mna cisto logicky tak. :) Tak isto, ako neviem pochopit muzov, ktory dosiahnu psychycke uspokojenie pri stetkach ktore sa hraju na dominy, a len zhabnu prachy.... a este som chcel dodat ze prosit niekoho koho vobec nepoznam o nejaky vyrtualny vycvik je cisto chore, zvlast ked sa v dnesnom svete na internete kazdy vydava za niekoho ineho. :)
  • 15. decembra 2010 23:22:13 CET
    ci moze uspokojit?..lepsi "vrabec" v hrsti ako holub na streche....
  • 15. decembra 2010 22:59:46 CET
    Myslim si, ze ide o jedincov, ktori z nejakeho dovodu realny vycvik neustoja alebo nechcu ustat...virtualny svet ti nemoze ublizit...kedykolvek to mozes stopnut a tvarit sa ze sa nic nedeje a viest svoj usporiadany zivot, kde by ti realne naplnenie tvojich uchyliek skomplikovalo zivot....svojim sposobom je mi online sluhov luto......
  • 15. decembra 2010 21:44:13 CET
    Myslim si ze online vycvik chcu ti, co nemaju odvahu niekam ist, alebo sa boja zverit niekomu dominantnemu. Nemam tusenie, ci to moze niekoho uspokojit, ale beriem to ako vcelku zaujimavu alternativu na prekonanie casu medzi navstevami dominy(dominantna). Kazdy chce mat predsa kontrolu nad svojim sub.
    Priznam sa ze raz za cas sa na nieco take necham ukecat aj ja, ale je to len pre zabavu.... O trvalom uspokojeni nemoze byt ani reci...
  • 15. decembra 2010 2:31:27 CET
    ... nebo se stydí - co si budeme vyprávět, každý chlap vnímá jednu a tutéž situaci jinak, jinak jinak se s ní vyrovnává a někteří si prostě potřebují osahat, jak hluboko vede zrovna ta jejich králičí nora
    Někdo jim musí říct, že když si to nevychutnají všemi smysly, tak o spoustu věcí přicházejí...
  • 14. decembra 2010 9:49:57 CET
    dost často se setkávám s podobnými žádostmi u submisivů - touží po mailovém výcviku, on-line plnění rozkazů před webkamerou a podobně. Myslím, že může jednat buď o lidi, kteří dominantní partnerku nemohou najít a návštěva profistudia u nich z nejrůznějších důvodů nepadá v úvahu, nebo o lidi, kteří v podstatě ani domiantní ženu nehledají, k povzbuzení vzrušení jim tato forma stačí. Nebo vůbec nejsou BDSM+, jsou jen zvědaví a celé to berou jako ohromnou zábavu... Rozhodně ale nevylučuji, že to někoho může skutečně uspokojovat - lidé jsou různí:)
    Já sama bych ale měla velmi neodbytný pocit, že se bez jakékoliv zpětné vazby někomu starám o zábavu, ke které mu chybí vlastní fantazie, nebo dokonce ochota pro naplnění své touhy cokoliv udělat sám.
  • 14. decembra 2010 9:49:56 CET
    Skúsila som to, ale nič som z toho nemala, je to o ničom:)
  • 14. decembra 2010 7:59:17 CET
    neviem si to predstavit....mozno na zaciatku, pri spoznavani....ale ak to nema realne pokracovanie, neverim, ze to moze fungovat...aspon ja by som z toho nic nemala...
  • 13. decembra 2010 23:12:44 CET
    Je to jako hodinky na baterku - něčí představy to nejspíš splní, ale netiká to
  • 13. decembra 2010 23:05:29 CET
    akurat som sa presne nad tymto nedavno zamyslal, ci toto moze niekomu priniest skutocne trvale uspokojenie.. a tak by som bol celkom rad ak by tu napisal niekto co s tym ma dlhodobu skusenost a staci mu to. lebo ja si to teda vobec neviem predstavit.. pre mna nula bodov
  • 13. decembra 2010 21:44:37 CET
    Nepoznáme to :) . Tiež by ma to nebavilo, proste to nieje ono. Je iné ked môžeš reálne oslovovať osobu ako ked jej píšeš virtuálne..ani neviem či sa to dá..navyše vymožiteľnosť je prakticky nulová, ona odpojí kábel a si nahratý a už si ani neškrtneš...
  • 13. decembra 2010 20:58:33 CET
    Osobně bych z toho nic neměla a nebavilo by mě to...