24. decembra 2010 0:40:10 CET
Chcelo by to zadefinovať pojmy: pokial sa jedná o plánovité "vycvičovanie", plnenie nejakých úloh, podozrivé ponuky, posielanie fotiek.. tak sa mi to zdá zdravým rozumom neakceptovatelné a aj smiešne.. pod úroveň..samozrejme že reál je reál, je lepší.. vlastne sa to nedá ani porovnať. Takéto čosi može len ťažko niekoho napĺňať v pravom zmysle slova...nehovoriac o tom že často sa jedná o podvod, keďže je to internet ako vieme. Na druhú stranu, čítam tuná plno pokryteckých tvrdení, preto by bolo dobre pozrieť sa nato reálne... nevidím nič zlého, natom keď niekto dá najavo že chce - napríklad nezávezne písať o niečom zaujímavom, možno aj s pálivym obsahom. A chlapci - verím tomu, že každý z vás, rád skočí na výrečnú ... a zmyselnú...debatu.. podpichovačky a bla bla bla atď, vieme o čom vravíme že..
Ďalšia vec je, že sa chcem zastať tých, čo len začínajú, pre nich je možno dobré skúsiť možno aj ten emailový výcvik neh vidia, aspon približne o čo pojde atd atd atd.. radšej ako sa pustiť do niečoho narýchlo a zbrklo.. všetko má totižto svoj algorytmus.
Ďalšia vec je, preboha, nerýpte už do tých akože, takým smiešnym názvom ste ich nazvali, že profi dominy
Ale iné som chcel povedať. A síce, tárate, že musíte platiť a podobne, že ako to može vzrušiť a bla bla bla...A kde nemusíte zaplatiť?! Všetko niečo stojí, ak máte vzťah, predsa kúpite svojej mladej darčeky, pozvete ju na večeru do kina atd atd.. a.. čo vtedy robíme? Platíme! Neviem ako vy, ale ja keď niekam idem, mladú platiť za mna nenechám
Ďalšia vec, pozrel by som sa ako by vás to nevzrušovalo, keď vás dá do parády pekná sexi dominka alebo resp. keď dáte vy do pucu šarmantnú sub .. testosterón robí svoje a tie peniaze vás podla mna trápiť nebudú..
A posledná vec, žasnem ako sa tu niektorý ludia obhajujú, prestante s tým, prestante s tým psychologickým popudením v integrovanej forme vo vydieraním pocitmi. Sme hriešnici, všetci..pokrytectvom hriešne chute nezastavíte aj tak...
Dúfam že som pomohol :D