10. októbra 2005 9:16:37 CEST
Stale si prezeram nove spravy a zistujem, ze akoby vychod nemal odvahu. Veď sa už toľko nebojme a prejavme sa. Chcem zistiť koľko je nás tu na východe, tak dajme o sebe vedieť.
30. novembra 2005 17:51:49 CET
Nic sa nedeje poznas to prislovie: Poriadne precitaj a potom pis. Mal by som sa nim riadit viac.
26. novembra 2005 7:56:04 CET
Ak som napísal, že to stretko bolo asi "nič moc",nechcel som tým samozrejme nikoho uraziť (organizatorov, alebo účastníkov). Aj ja som tam chcel ísť, ibaže som nezohnal partnerku a sám som nešiel.
Chcel som iba podporiť výzvu zakladateľky tohto fóra o podaní informácie a vyprovokovať niekoho kto tam bol, aby tak učinil.
Ale asi som nezvolil najšťastnejšiu formu, keďže som vyprovokoval akurát toho,"kto sa nemôže spoznať v zrkadle " a pri tom ani tam nebol a obmedzil sa iba na to, že neupiera právo na názor ani predhistorickým tvorom (ináč nemám nič proti dinosaurom - veľmi rád pozerám filmy typu "Jurský park").
Takže sorry.
25. novembra 2005 18:08:07 CET
Nebol som na nom ale urcite bolo nenej na nic moc nez si ty. Ale chapem ta aj dinosauri maju pravo na nazor.
19. novembra 2005 17:25:11 CET
myslím si, že je nás dosť, len málo sa prejavujeme, dominantne aj submisívne založení. hlavne submisívne založené ženy majú problém otvorene prejaviť svoju orientáciu a pocity
14. novembra 2005 17:05:11 CET
Myslim, že "deresa" najviac naštve,ak ho budeme (vychodniari) ignorovat, proste nereagovať na tu jeho "tupú" otázku.
8. novembra 2005 14:38:18 CET
Ja len ze som tiez kosican. Nech sa ta akcia podari a potom tu poreferujte ze ako to vypalilo, ok ?
Mozno by ste mohli vytvorit samostatne forum o tej akcii, nech to kosicania neprehliadnu, nie?
7. novembra 2005 17:25:40 CET
hodne ludom uplne staci to pecko a masturbacia po nete ;-) kazdopadne prajem, nech je to prijemna akcia...
2. novembra 2005 10:10:58 CET
No parada, trochu mi vypadne net a tu sa teda uudejú veci. Inak len tak na margo veci, ja nemam záujem robiť nejaku štatistiku, ale okrem KE existujú tu aj iné mesta a tam to teda ťažko žije, akoby bol strach sa stretnúť lebo sa odrazu dozvieme že kto a čo je. A Bekica a BEEKY sú dve rozdielné osôbky