Forums » Nekategorizováno

Výprask "na holú" prospieva

• 8 posts
    5. januára 2011 21:36:09 CET
    Ruskí vedci zistili, že výprask po holom zadku s trstenicou je jedným z najlepších spôsobov ako sa zbaviť všetkého od depresie až po alkoholizmus.Podľa výskumníkov takýto výprask uvoľňuje vnútorné opiáty - endorfíny, ktoré vedú k pocitom eufórie, redukujú chuť do jedla, sexuálne stimulujú a zvyšujú imunitu . Tieto látky účinkujú i na bolesť a to podobne ako morfium alebo kodeín, ale nespôsobujú závislosť.
    Vedci, vedení biológom Dr. Sergejom Šperanským, tvrdia, že telesný trest podobný tomu, ktorý bol "populárny" v mnohých školách v minulom storočí, pomáha ľuďom prekonať závislosť a depresiu.
    Vedci odporúčajú štandardný kurz takéhoto "liečenia", ktorý pozostáva z 30 seáns, kde dostanete 60 rán od osoby priemerného vzrastu.
    Lekárka, ktorá sa podieľa na príprave správy o tomto netradičnom spôsobe liečby, uviedla, že mala desať pacientov, ktorých pravidelne bila. "Najprv sa im to nepáčilo, ale keď začali na sebe pociťovať účinky tejto procedúry, požadovali čoraz viac rán," dodáva.
    Ruský tím vedcov momentálne vedie kurzy za poplatok približne vo výške 3200 Sk na jedného pacienta za štandardnú "liečbu" výpraskom.
    Ja si myslim, že by to bol dobry biznis aj u nás.
  • 23. marca 2012 21:47:42 CET
    Janicko25...to by som aj ja rad vedel...
  • 26. januára 2012 20:19:31 CET
    existuje na vychode Dama,ktora vyplaca po holej,takych ako ja? ak ano za akych podmienok sa vypláca?
  • 20. januára 2012 18:41:03 CET
    Kdeže sa podeli všetci tí chorľaví?? Vari nepokapali! :DDD rychlo píšte, kým sú este voľné kapacity!
  • 13. januára 2012 16:41:18 CET
    Zatiaľ sa nikto neozval.... :D žeby to značílo, že tí chorí sa už uzdravili? :D alebo je kríza a hlboko do vrecka na napr. 100eurové "dary" za liečiteľske seance čisto prírodnými prostriedkami? :D kto chce byť zdraví, musí niečo obetovať! :DDD tak šup šup píšte a pošlem hneď aj číslo účtu :DDD
  • 9. januára 2012 22:22:52 CET
    Ja kľudne budem niekoho biť za peniaze, s tým problém nemám :D len problém skôr bude v tom, aby sa vôbec našli takí ľudia čo za to aj seriózne zaplatia :DD
  • 8. januára 2012 23:10:01 CET
    Chcel by som vás poprosiť aby ste mi poradili nejakú dámu v Košiciach alebo blízkom okolí,ktorá by ma pravidelne vyplácala výchovne po holej.Prospeje mi to,potrebujem sa naučiť slušnému vychovaniu,úcte k ženám a zbaviť sa lenivosti.
  • 26. decembra 2011 14:29:15 CET
    No nieco na tom bude uz som nedostal od ziadnej madam asi rok. A moc mi to chyba uz.
  • 25. decembra 2011 19:42:17 CET
    hahah subovi prospieva len v jeho snách v jeho myslí lepšie už nevie vymyslieť
  • 8. októbra 2011 12:43:02 CEST
    spravne je to co sa ti paci a co si dokazes nalezite uzit.. neexistuje ziadny spravny pocet ani spravny nastroj vseobecne, sme individualne bytosti a tak k tomu treba pristupovat
    • 5 posts
    8. októbra 2011 12:31:27 CEST
    posunul som ti forum spanking vyssie, ked sa nim prelistujes, tak tam najdes odpovede na tvoje otazky
  • 8. októbra 2011 11:43:46 CEST
    Rád by som opýtal skúsenejších,aký je nástroj najsprávnejší na vyplácanie na holú. Podľa môjho názoru po holej má výprask najvyšší efekt ak sa výpláca nejakým prútikom prípadne varechou. proste prírodným,dreveným materiálom. Výprasky remeňom sú síce bolestivejšie,ale neštípu,skôr sa jedná o tupú bolesť.zároveň sa chcem opýtať či je správny počet úderov 25. údajne to je tak zaužívané 25 po holej.ďakujem dopredu každému s úctou kto mi odpovie. číslo 25
  • 8. októbra 2011 9:49:07 CEST
    A nedôjde náhodou po čase ku znovu zmenšeniu na pôvodnu veľkosť ( keď pominú zdureniny, opuchnutie ) čo si vyžiada opakovaný zákrok znovu a znovu pred blížiacim sa randevu :)
  • 8. októbra 2011 0:18:47 CEST
    Dnes som sa dočítala, že nie len na depresiu to zaberá, ale ženám po tom narastú väčšie prsia...údajne je tam jedna podmienka, že tie prsia musia byť aspoň trošku vyvinuté, aby sa dali chytiť...asi do dlaní....toto keby objavili skôr, nemusela som jesť toľko cibule

Chcete väčšie prsia a menej vrások? Nechajte sa zbiť!
    21.09.2011 Autor: Alex Berger, Diva.sk, Daily mail, Foto: Daily Mail,

Ak ste niekedy rozmýšľali ako efektívne a hlavne lacno zväčšiť svoje prsia alebo upraviť ich časom deforomovaný tvar, dávame vám dnes do pozornosti jednu kurióznu novinku z Thajska. Tá môže dokonca slúžiť aj na formovanie neposlušného zadočku či iných, nie príliš oko vábivých partií tela.

Thajskej masérke Khunying Tobnom sa podarila urobiť hviezdna kariéra na tak trochu masochistických praktikách a jemne povedané agresívnych masážach. Vytiahla totiž na svetlo sveta jednu zo stredovekých thajských metód na formovanie tela, ktorá žne jeden úspech za druhým. Pri tejto metóde však musia ženy zniesť trochu bolesti, no ako sa viacero žien, ktoré bizarnú masáž absolvovali, vyjadrilo, dáva to úplne nový rozmer prísloviu "bez práce nie sú koláče". Nuž, veď je predsa známe, že pre krásu sa musí aj trochu trpieť...

Masérka Tobonom svojou kurióznou masážou zaručuje zväčšenie objemu hrudníka. Zákrok však nemôže absolvovať každá žena - záklaným predpokladom je hranica minimálnej veľkosti poprsia. Ženy s veľmi malými prsiami si masáž dopriať nemôžu.

Pri zákroku masérka klienkte doslova vymláti prsia, no dbá pri tom na zásady thajskej metódy. Jej účinky vraj boli známe už aj v stredoveku, len vtedy nebola natoľko využívaná, kedže veľkosť poprsia bola pre vtedajších ľudí menej podstatná ako dnes.

Samozrejme, že sa okamžite ozvali aj hlasy neprajníkov a odporcov tejto metódy - je aj u nás známe, že údery v oblasti prsníkov môžu v neskoršom časovom horizonte spôsobiť onkologické problémy. Reči odporcov však veľmi rýchlo umlčala thajská vláda, ktorá masérke a jej liečebno-skrášľovacej metóde dala plnú zelenú. Túto metódu schválilo thajské ministerstvo zdravotníctva ako oficiálnu procedúru, ktorá vychádza z dávnych alternatívnych učení a pre telo má dokázateľný blahodárny vplyv - či už zdravotný alebo vizuálny.

A tak Khunying Tobnom ovládla bangkoksý masérsky trh. Spokojné sú aj zákazníčky: "Veľmi sa mi to páči," cituje jednu zo spokojných klientiek Daily Mail. "Prišila som sem, pretože nechcem podstupovať plastickú operáciu. Táto procedúra zabezpečuje rýchle výsledky a je pre moje telo bezpečná," dodáva spokojná žena.
    Kuriózny zákrok: Pomôže prsiam i zvráskavenej tvári

"Táto procedúra je skutočným dedičstvom a bohatstvom, ktoré nám odkázali naše babičky a prababičky," mieni thajská masérka. Metódu je podľa jej slov možné použiť na všetky partie tela, dokonca aj na vyhladzovanie vrások na tvári a vypnutie kože. To potvrdzujú aj klientky, ktoré už po štyroch sedeniach vidia markantné rozdiely.

Je však veľmi dôležité mať v špeciálnom masírovaní dobrú prax, aby bolo výsledokom zákroku aj želané sladké ovocie v podobe skrášlenia, nie len bolesť a prípadné zranenia. O tom, že metóda nie je vôbec jednoduchá a jedná sa o hodnotné know - how svedčí aj fakt, že budúci maséri neváhajú za kurzy, ktoré ich do starodávnych metód zasvätia, zaplatiť okolo 300 tisíc dolárov.
  • 7. októbra 2011 2:29:46 CEST
    ale to treba rozsirit na inych forach.. asi napisem hoax sa mi zda :D
  • 6. októbra 2011 22:18:23 CEST
    neviem či na depresiu to zaberá ale na celulitídu by mohlo určite
  • 25. septembra 2011 6:01:07 CEST
    ktora kunda potrebuje vyliecit?
    DR Scorpion ma ordinacne hodiny
  • 25. septembra 2011 2:29:36 CEST
    Hej, ono nedostatok serotoninu je vzdy. Len toto bol typ depresie, ked chyba vonkajsia pricina, preco sa niekdo dostal do depresie.
  • 25. septembra 2011 1:32:50 CEST
    Niekomu kto ma depresiu z nedostatku vypraskov urcite pomozu ;)

ad PS: nedostatok serotoninu
  • 24. septembra 2011 20:53:33 CEST
    Nemyslim si ze riesenie na depresiu su vyprasky. Praveze treba psychoterapiu s kvalitnym doktorom. Vyprasky nikdy nevyliecia pricinu depresie.

PS: Existuje typ depresie ktora sa tusim nazyva organicka. Nie som si isty, ale mala by to byt depresia ktora pride len tak, bez ziadneho vonkajsieho podnetu, ziadna zmena v zivotnej situacii. Proste clovek sa ma dobre a zrazu bum, nieco sa v mozgu pokazi, a on ma depresiu Tak tam mozno tie vyprasky pomozu ;)

• 24. septembra 2011 17:34:58 CEST
    Áno výprask po holej prospieva a je to hlavne liek proti lenivosti. S hanbou priznávam že ma momentálne nemá kto vyplácať a preto som strašne lenivý a naozaj začínam mať aj depresie.
  • 1. marca 2011 23:27:44 CET
    Ako, spank je super, ale napriklad TYMTO by som uz urcite dostat nechcel.
  • 26. januára 2011 8:22:33 CET
    aj moja madam tvrdi poriadny vyprask na holi zadok mi prospieva a viac na hole vajcia, na tie mi da poriadne z celej sily kým ju z toho ruka neboli. Keď nie je sama potom pokračujú jej kamošky, tiež mi davaju vyprask po holom zadku a vajciach kým ich z toho ruky nebolia keď ich jedna boli dajú si opasok, bič, trstenicu do druhej ruky a pokračujú. Madam stále ma nejakú kamošku čo jej pomáha ma poriadne vytrestať. minimálne su 3 z madam niekedy je aj 7 žien, sútažie ktorá ma dlhšie vydrží trieskať po zadku ,vajciach. potom pokračujú v iných praktikách keď si oddýchnu.
  • 24. januára 2011 9:56:27 CET
    jako diagnoza je opravdu nemoc, ktera se leci medikamentozne, nema nic spolecneho s tim stavem, o kterem lidi rikaji "mam depku". a na deprese opravdu pomahaji vyprasky, a nejen nutne zrovna rakoskou. soudruzi z ruska zase objevili ameriku, lecebne ucinky vyprasku jsou uz davno znamy a jako lecebna metoda i odborne popsany.
  • 22. januára 2011 19:12:53 CET
    to aj moja mmadam tvrdí že poriadni vyprask na holú mi veľmi prospieva. Najviac mi prospieva vyprask po varlatach keď neposlúcham.
  • 10. januára 2011 19:04:28 CET
    peter32: podobne skusenosti aj mne je po nich vzdy lepsie