Forums » Nekategorizováno

• 14. januára 2011 10:42:56 CET
    Je naozaj skvelé , že si vytvoril tému, v ktorej si nakoniec aj preukázal vyzretosť svojej osobnosti duchaplným príspevkom.Len tak ďalej, snáď časom dozreješ.
  • 14. januára 2011 10:42:52 CET
    ..no však bolo tu spominané,že dominancia je prirodzená...
  • 14. januára 2011 10:35:48 CET
    Ze kde chodia ludia na taketo napady?... Nad takymito otazkami sa radsej nezamyslaj.

Dominy su rozne a nemozme vsetky hadzat do jedneho vreca, kazda je totiz jedinecna. Ale jednu vec ti prezradim: PRIRODZENA DOMINA by sa ti nikdy nepodriadila na 100%,,, mozno ani na 50%. Ako napisal mike23, peniazmi povahu cloveka nezmenis.

Taka mala otazka... poznas vobec nejaku prirodzene dominantnu zenu?
    To su zeny z ktorych vyzaruje respekt uz len ked sa na nich pozries a zaroven su velmi inteligentne.
  • 14. januára 2011 10:14:19 CET
    bla bla bla HorsankaD
  • 14. januára 2011 10:11:20 CET
    to si štastný človek,vole...
  • 14. januára 2011 9:49:26 CET
    Ej, ale si zatrpknutý :-D . Pokým sa bavíme o profi dominkách, tak to je o platbe a službe. Je to práca, kde zákazník platí a diktuje podmienky.
    Ak platiaci chce tak neprirodzenú hru a uspokojí ho a pritom platí, profi domine je to asi jedno, dominka tiež potrebuje jesť.
    Ak sa bavíme o vzťahu, tam je to apriori hlúposť, vo vzťahu by žiaden normálny človek nebude žiadať partnera o niečo, čo sa mu prieči.
    Takže musím priznať, že som celkom neporozumela kam smeruješ založením tohoto fóra.
    Ak by za mnou prišiel partner, s tým, že chce toto takto, zľava doprava, a ním vybratými pomockami, v danom čase pritom denný prídel mojej stravy má byť jeden rezeň, desať deka zemiakov a uhorkový šalát, želá si také oblečenie a onaké topánky, a len tak mimochodom, vyhral milión, povedala by som si, že peniaze fakt robia s ľudmi šialené veci , zvrtla by som sa na opatku a isla čo najdeľej. S idiotmi ma to už totiž dlhší čas nebaví
  • 14. januára 2011 9:18:34 CET
    ...no vieš ako sa vraví,peniaze menia charakter...
  • 13. januára 2011 23:18:26 CET
    ...submisivita a dominancia su vrodené vlastnosti človeka... A môžeš vytiahnut neviem aký veľký balík peňazí, ale povahu a vlastnosti či charakter nikdy nezmeníš, nekúpiš. Možno na oko hej, ale ak sa niekto takto pre peniaze "zmení", tak vnútorne nie je uspokojený a je to z neho cítiť... Ak ja osobne cítim, že subinka nie je uspokojená, tak ani ja nie som nejak vnutorne z "hry" naplnený. Zmyslom je nie len naplniť seba, ale i partnera ;) Ale som zvedavý i na názory ostatných ;)
  • 13. januára 2011 22:44:36 CET
    ale ,nemyslel som to tak,že ja vytiahnem tučný balík a zahraje mi subku... myslel som to trochu inak
  • 13. januára 2011 22:42:58 CET
    to je všetko pravda a všeobecne známe... máš recht...
  • 13. januára 2011 21:45:00 CET
    ....

prostitutku alebo ak chcete (predajnu kurvu)meni na cokolvek dost presne definovana suma ....

Ale k ostatku otazky... vsetko ma svoju cenu...otazkou je, ci je to suma ktorej nedokazeme povedat NIE!!!

za povedzme 10 000 Eur by sa dost vela domin zahralo na subku... Ale nie je to len o dominach Aj ich chlapske protipoly by mali urcite nad cim rozmyslat:-))))