21. februára 2011 12:59:05 CET
Organizovanie hocicoho, je vzdy narocne, nehovoriac uz o specifickej BDSM party. Preto nekritizujme L_W, urcite prvopociatocny umysel mala dobry.Ja som za svojej,,BDSM karieri" organizoval dve akcie, na jednu som doteraz velmi pysny , ale teraz uz kludne mozem povedat, ze som to robil viac menej pre seba-chcel som si splnit moj sen-a spokojonost druhych pre mna nebola prioritna.S cim zapasi najviac organizator?kazdy zo zaujemcov chce mat doslova menny zoznam kto tam bude a kto nie, nikto sa nechce slubit na 100%. V den organizovania , Vam na akciu pride asi len 50%prihlasenych a tych zvysnych chybajucich 50%vam nahradia ludia z polovice, co pridu na poslednu chvilu,a zvycajne vam ani nezavolaju , ze tam pridu tiez. Cize v kazdom pripade treba ratat minimalne so stvrtinovym ubytkom prihlasenych.Zorganizovat v tychto podmienkach slusnu BDSM party s poctom 20-30 ludi je na hranici mozneho-skor nemozneho. Fiasku sa vyhnete len v tom pripade, ze aspon polovica ludi z kapacity budu vasi osobni priatelia, na ktorych sa mozete spolahnut , ze skutocne pridu, a len dalsiu polovicu doplnat z netu a roznych chatov,a to musite mat dost ,,liberalne podmienky" na ucast- kde dresscode urcite nepatri. S obtiazami sa kazdy rok podari zorganizovat fetisch party s dresscode pri Brne-dovod-malo zaujemcov ochotnych akceptovat podmienky.Dalej vela ludi najme novych ocakava , ze ako organizator sa tam rozkrajate a pripravite im schow na typ televariete.Aka bude party, ci dobra, alebo sa na nu budete snazit cim skor zabudnut rozhoduje kazdy pritomny tam. Ked som este chodil na rozne akcie pamatam si BDSM party u sklavin v Brne este z vtedajsim partnerom. Bol som na dvoch , jedna bola super, nechcel som ani verit , ze nieco take fantasticke moze existovat, bavil som sa do prichodu ranych elektriciek,a druha bola presny opak tej prvej. Tu som si uvedomil , ze ludia tvoria party, lebo organizator , aj priestory boli rovnake , ale dva rozne vysledky.Este k tomu dreescode. Niekoho to oslovuje , niekoho nie. Mne osobne je lahostajny, ale som si casom kupil kozene nohavice aj nejaky kozeny kabatik by som vykutal ,ale vzdy sa prijemnejsie citim v rifliach. Obojok povazujem len ako doplnok , nie jeho nahradu, a skutocne vo vela vztahoch ma iny vyznam ako dekoracny na pretrcanie sa pred druhymi.Dovolim si tvrdit, ze prisny kodex dresscodu moze splnit na Slovensku asi 10-15 ludi a z toho urcite minimalne tretinu by ste nedostali na ziadnu party.Poviete si, ano keca tu na pol strany , ale sam sa neprihlasi.Je to pravda- uz to nie je moja priorita a za posledne dva roky som navstivil aj s partnerkou asi len desatinu uskutocnenych akcii na Slovensku viac menej z nostalgie.