Forums » Nekategorizováno

BDSM PARTY - EXTRA

• 5 posts
    21. februára 2011 21:42:47 CET
    cele to zacalo 02.02.2011 @ 14:14 je jedno s akym umyslom ale urcite to nebolo nic vinimocne pre slovensko .Ale ako byva zvykom niektory ludia si prectavuju serioznu pracu ako Hurvinek válku a niet sa co cudovat skoncilo to cele 18.02.2011 @ 22:07. Po 16 dnoch horlivej diskusie ostalo nasledovne oznam na fore ze nic nebude.ziadna moznost pre tych co mali zaujem aby sa predsa len zabavily to je mozne jedine v Ziline teraz . a nik nepozna osobu co to cele chcela organizovat . ju hu nasa komunita je tu naozaj uzasna .
  • 21. februára 2011 21:20:30 CET
    Ooo a to sa mi ani nik neunuval dat vediet, ze je to zrusene???...
  • 21. februára 2011 19:33:36 CET
    spolocny: uz asi 4 dni, no ;)

profesor: celkom by ma zaujimalo, kde si zobral to cislo (10-15 z celeho slovenska)? aj ked by sme sa tu mohli bavit o tom co je "prisny kodex dresscodu", poznam kopec ludi, co by splnali dresscode lavou zadnou a este by si mohli vyberat co si oblecu.. akurat nechodia ani na taketo stranky a uz vobec nie na take stretka. nie kazdy ma potrebu sa verejne prezentovat, nehovoriac o pretrcani v tychto veciach.. tak mozno 10-15 ochotnych sa takej akcie aj ucastnit, ale to by bolo opat odvazne tvrdenie.
    ---
    cely tento thread inak vyznieva dost smiesne (ako uz bolo zo strany skusenejsich organizatorov naznacene)

kedysi davno som sa tiez pokusal zorganizovat par akcii (sice trochu ineho a mozno viac okrajoveho zamerania), ale takmer vzdy to dopadlo fiaskom. takze ak si madam mysli, ze pride, luskne prstom a bude z toho BDSM PARTY - EXTRA, tak je to prinajlepsom poriadne naivne

ludia organizujuci na slovensku uspesne stretnutia si vzhladom k takejto situacii zasluzia respekt a mozno by nebolo pre novacikov v tejto oblasti na skodu s nimi par veci aj prekonzultovat
  • 21. februára 2011 14:55:53 CET
    Už ani nick neexistuje
  • 21. februára 2011 12:59:05 CET
    Organizovanie hocicoho, je vzdy narocne, nehovoriac uz o specifickej BDSM party. Preto nekritizujme L_W, urcite prvopociatocny umysel mala dobry.Ja som za svojej,,BDSM karieri" organizoval dve akcie, na jednu som doteraz velmi pysny , ale teraz uz kludne mozem povedat, ze som to robil viac menej pre seba-chcel som si splnit moj sen-a spokojonost druhych pre mna nebola prioritna.S cim zapasi najviac organizator?kazdy zo zaujemcov chce mat doslova menny zoznam kto tam bude a kto nie, nikto sa nechce slubit na 100%. V den organizovania , Vam na akciu pride asi len 50%prihlasenych a tych zvysnych chybajucich 50%vam nahradia ludia z polovice, co pridu na poslednu chvilu,a zvycajne vam ani nezavolaju , ze tam pridu tiez. Cize v kazdom pripade treba ratat minimalne so stvrtinovym ubytkom prihlasenych.Zorganizovat v tychto podmienkach slusnu BDSM party s poctom 20-30 ludi je na hranici mozneho-skor nemozneho. Fiasku sa vyhnete len v tom pripade, ze aspon polovica ludi z kapacity budu vasi osobni priatelia, na ktorych sa mozete spolahnut , ze skutocne pridu, a len dalsiu polovicu doplnat z netu a roznych chatov,a to musite mat dost ,,liberalne podmienky" na ucast- kde dresscode urcite nepatri. S obtiazami sa kazdy rok podari zorganizovat fetisch party s dresscode pri Brne-dovod-malo zaujemcov ochotnych akceptovat podmienky.Dalej vela ludi najme novych ocakava , ze ako organizator sa tam rozkrajate a pripravite im schow na typ televariete.Aka bude party, ci dobra, alebo sa na nu budete snazit cim skor zabudnut rozhoduje kazdy pritomny tam. Ked som este chodil na rozne akcie pamatam si BDSM party u sklavin v Brne este z vtedajsim partnerom. Bol som na dvoch , jedna bola super, nechcel som ani verit , ze nieco take fantasticke moze existovat, bavil som sa do prichodu ranych elektriciek,a druha bola presny opak tej prvej. Tu som si uvedomil , ze ludia tvoria party, lebo organizator , aj priestory boli rovnake , ale dva rozne vysledky.Este k tomu dreescode. Niekoho to oslovuje , niekoho nie. Mne osobne je lahostajny, ale som si casom kupil kozene nohavice aj nejaky kozeny kabatik by som vykutal ,ale vzdy sa prijemnejsie citim v rifliach. Obojok povazujem len ako doplnok , nie jeho nahradu, a skutocne vo vela vztahoch ma iny vyznam ako dekoracny na pretrcanie sa pred druhymi.Dovolim si tvrdit, ze prisny kodex dresscodu moze splnit na Slovensku asi 10-15 ludi a z toho urcite minimalne tretinu by ste nedostali na ziadnu party.Poviete si, ano keca tu na pol strany , ale sam sa neprihlasi.Je to pravda- uz to nie je moja priorita a za posledne dva roky som navstivil aj s partnerkou asi len desatinu uskutocnenych akcii na Slovensku viac menej z nostalgie.
  • 21. februára 2011 10:52:27 CET
    Nedá mi nehodiť sem pár písmenok...v klube pri Žiline organizujeme akčné stretnutia...tento víkend bolo už 4 stretnutie a zraz od zrazu je to lepšie...na prvé i keď nazvané BDSM párty EXTRA...sa nedá čakať nič moc...mám viacročné skúsenosti s organizáciou stretnutí a môžem povedať až teraz po 4 zraze, že sa to už rozbieha pekne... chodia k nám ľudia z čiech,moravy aj slovenska. Takže dobrá rada ak fetish tak vo veľkom s možnosťou účasti aj ľudí z čiech a moravy..niečo ako československá Fetish párty...ale určite nie EXTRA. Potom sa dá očakávať aj účasť...v poňatí malej komornej fetish párty sa to dá robiť ak máte okolo seba dosť ľudí na párty...a ozaj len doplniť niekym z netu. Takže na záver...držím palce a skúste to trochu inak...
  • 21. februára 2011 1:48:41 CET
    Jak je možné dostat se do uzavřené společnosti??
    Měla bych totiž zájem!!!
    • 7 posts
    20. februára 2011 21:58:26 CET
    Ja som Ti písal,že to nebude také jednoduché,ale môžem s tým pomôcť,nezahadzuj flintu do žita,ešte je čas.
    A subík,čo nemá na to,aby si kúpil dresscode,nech si trhne nohou a sníva dalej.Ked chceš,ozvi sa.
    • 13 posts
    20. februára 2011 21:07:29 CET
    ty si hovorca Lady_Wanda?
    Stretká a aj akčné sa na Slovensku robia niekoľko rokov, (Súkromné - pre pozvaných bežia stále, akurát im účastníci nerobia reklamu). Tí čo chodíme na akčnejšie stretká sa všetci poznáme osobne. Nie sú uzavreté ani pre nových ak splnia základné, nie veľmi náročné podmienky. Záujem je minimálny. A aj z tých čo ho prejavia príde nakoniec ozaj málokto. A ani nevyžadujeme drescode. Dokonca na poslednú akciu v BB neprišli ani niektorí čo poslali peniaze. Myslieť si že príde niekto koho nikto nepozná, vyhlási termín „Akčného stretka v Drescode“ a ľudia sa mu pohrnú, je hoodne naivné. Napriek tomu držím palce každému.
  • 20. februára 2011 19:48:57 CET
    aj ked mas scasti pravdu, predsa len, kde beries tu odvahu porovnavat dominy, ked si vzhladom na svoju sipku zrejme u ziadnej nebol? Este raz a naposledy, problem je, ze ked niekto o sebe prehlasuje ze je otrok, pes, nula a subik, zavazne sa prihlasi na nejaku a akciu a potom sa tesne pred jej vyvrcholenim odhlasi, tak co to je za serioznost? Keby si mal cestovku a ludia by ti toto robili tyzden pred odletom na zajazd, lebo si pomilili destinaciu, urcite by si z toho nemal radost...ale ak sa podari, urobim par fotiek z priestoru, nech umlcim kuvicie hlasy..apropo priestor, mozno prave ten je problem - je sice diskretny,ale neumoznujedelenie ludi na dress code a no dress code...inak Wanda to hovorila, ze by sla aj do akcie bez dressu codu, ale az neskor...majte sa!
  • 20. februára 2011 2:57:13 CET
    pre pár vyvolených to myslíš niečo ako tú TV show "Vyvolení", čo tu bežala pred pár rokmi?

Čo sa týka toho, či niekto má či nemá na obojok (a koľko), tak na margo toho len podotknem, že niektorí ľudia, a to vrátane tých, ktorí na takéto akcie chodia, berú obojok nie len ako dekoráciu na party, ale niečo oveľa viac..v D/s vzťahu to môže znamenať niečo, čo sa len tak nenosí na nejakú párty, ale to je na inú debatu...

No a obliecť si na párty len tangá...to je tiež na osobitnú debatu

Prajem Vám, aby ste sa na párty pre "vyvolených" príjemne zabavili, dúfam, že sa vydarí podľa Vašich predstáv
    • 5 posts
    19. februára 2011 22:13:23 CET
    ...zacinam si mysliet, ze ste spolu s wandou nikdy na ziadnom stretku neboli. Skus sa tu opytat ludi, co chodia na stretka a je jedno, v akom su style ("kecacie", alebo "akčne"), ci sa tam niekto tvari doležito, pretože je "D".
    A ver tomu, že tu na Slovensku je dost ľudí, ktorí robili a robia skvele party v roznom style, aj cisto v dresscode, len na to nesili za kazdu cenu. Proste povedia, ...pridte tak a tak, ale keby nie, nic sa nestane ....
    P.S.: 90% komercnych domin su len prezlecene prostitutky, ktore si o bdsm precitali niekde na nete a zistili, ze sa da zarabat na ludoch aj bez suloze, takze s nimi by som wandu neporovnaval.
  • 19. februára 2011 21:43:42 CET
    Ahojte, no proste taketo reakcie sa dali cakat.... ale Wanda je skratka citliva ako kazda zena, ktoru niektore veci irituju viac ako ostatnych... Rovnako ma to mrzi ako Vas, ale chapem aj Wandu, pretoze ked Vam napise dva tyzdne pred party polovica z 15 muzov, ze ani nemaju ziadne veci na oblecenie, tak o com to je? To si ani nemohli precitat poriadne zakladne info skor, ako sa rozhodli niekomu pisat a zavazne sa prihlasit? Neuvedomuju si, ze mozno blokuju miesto niekomu, kto by o to stal? V lakovom/kozemom oblecku so vsetkou pompou? Mne osobne by napriklad vadilo chodit napriklad s kuklou a robit atmosferu a pritom by na mna cumel niekto v rifliach a tvaril sa dolezito... Corvin, mozno je dresscode len ceresnicka a torte, ale ubezpecujem Ta, ze LW nie je typ, ktory mozno oznacit za pseudo D alebo s.... Ma to proste v sebe a to ze ma slabost na pekne oblecenie, je jej plus.... To si nik z tupritomnych nevie kupit za 30 eur nejake tanga alebo obojok? Snaha sa ceni a ked nevysla, mozne ohovarat, ako chcete.... Ale WaNDA je realna zena, s jasnou BDSM orientaciou.... Bol som u viacerych komernych domin, ale ziadna nema v sebe to, co ma ona...proste to nerobi pre peniaze, ale pre svoje pocity, ze ju to bavi...A vobec nie je odkazana na dress code, da vas necakane "dole" aj v starom zupane, ked si uz myslite, ze pojdete spat, lebo ma respekt a vnutorne caro.... No nic, ked sa na Slovensku neda dokopy partia podobne zmyslajucich ludi a kazdy sa bude na nieco vyhovarat,tak to inak nemoze skoncit.... Nic sa nedeje, priestory su prenajate, rekvizity zakupene, len party extra sa jednoducho meni na uzavretu spolocnost pre par vyvolenych.... Mne to takto vyhovuje viac, nie som celkom neznamy a nepotrebujem, aby ma riesili ludia kade tade.... Dakujem za precitanie.
    • 5 posts
    19. februára 2011 21:28:58 CET
    Lady_Wanda preco chces mat za kazdu cenu dresscode ? zabava by bola bez ohladu na to ako je kto obleceny.a nezabudaj na prislovie netlac na pilu lebo sa zlomi .
  • 19. februára 2011 19:56:03 CET
    vyzerá to tak, že tí záväzne prihlásení ľudia Wande napísali, že si nemajú čo obliecť
  • 19. februára 2011 18:24:00 CET
    Tiez tomu celkom nerozumiem
  • 19. februára 2011 1:04:45 CET
    .....pretoze vendulka hraje divadlo.
    • 5 posts
    18. februára 2011 22:42:43 CET
    ...co keby si raz došla na stretko k zemanovi a až pak niečo písala o stretnutí v rifliach? ..vieš my tam nikoho nenutime, aby došiel v dresscode, každý nech si tam dojde ako chce. takže posledné stretko, bolo o vodeni subicku a subiniek na vodítku a predstav si, že tam boli ludia aj v koži a latexu.len zábava bola srdečná a spontanna a nijak strojená. Nik nás nerušil a nevyhanal, proste sme zabavu ukončil sami, ked sme uznali za vhodne. A ked sa opýtaš ludi, každy ti povie, že vždy sa tam niečo zaujímave robi. že to nie je len o tom kecani.Vieš, keď prestanes brat BDSM tak, že oblečeš latex, alebo kožu a si to správne "D", či "s", ale začneš ho brat tak, že si "D", alebo "s" a to oblečenie je len taká čerešnička na torte, tak ti možno ludia budú chodiť na stretka.
    Inak zaujímalo by ma, prečo si potom predvčerom Nathanovi písala, že už to je uzatvorené, že ti chýbajú len dve dámy?
  • 18. februára 2011 22:07:11 CET
    Vazeni,

nakolko nie je mozne dat dokopy 20ludi,ktori by akceptovali dresscode /kedze nevlastnia alebo nechcu/,kedze damy maju problem zucastnit sa,party rusim a bude sa konat v uzkom kruhu tych,ktorych poznam osobne...zelam Vam vela stastia a prijemne posedenia u majora zemana v rifliach...

Wanda
  • 17. februára 2011 23:57:40 CET
    Uroven to bude mat, az vandulka bude mat v rukach moj kokot.
  • 17. februára 2011 23:44:27 CET
    tomu ver kamko ak to ma v rukách Lady_Wanda bude to mat isto úroveň
  • 17. februára 2011 23:37:44 CET
    No ze vraj tam bude aj priestor na realnu akciu ,no to moze byt zaujimave
  • 16. februára 2011 23:33:57 CET
    Dik za info a uzite si to !
  • 16. februára 2011 20:42:58 CET
    urcite aspon kozene nohavice alebo boxerky, kukla je super!
  • 16. februára 2011 20:42:10 CET
    Ahoj, datum prvej je 5.3.,ale uz su volne len 2miesta pre damy.Druha sa bude konat podla toho,ako to dopadne.