Forums » Nekategorizováno

BDSM PARTY - EXTRA

• 3. februára 2011 22:29:16 CET
    Ahoj,dakujem za obsazny prispevok:-) Vies,mne nejde o peniaze...preto ten poplatok. nikoho platit urcite nebudem viem, ze je nas dost na slovensku, preto rakusanov tahat nejako nepotrebujem... ale mozno mas skusenosti s niecim podobnym a vazim si Tvoj nazor..ved ako pisete, uvidime...kto ocakava luxus a velke priestory, bude sklamany...tie pridu na rad po 3-4 uspesnych akciach v malom rozsahu.
  • 3. februára 2011 22:25:27 CET
    Dakujem:-) email skontrolujem...
    • Moderator
    • 33 posts
    3. februára 2011 22:24:29 CET
    Ahoj, foto by som dala, ale bohuzial je to len prenajaty priestor, ktory bude upraveny par hodin pred akciou, takze ho nafotim tesne pred a hodim to na web:-)je to cca 40m2,preto je kapacita party obmedzena na 20 ludi!
  • 3. februára 2011 13:09:50 CET
    nieco nove,co nikto nevie ako dopadne , ale aj tak je to chvalihodne,. Ceni sa aspon usilie. Ma to jeden velky klad,, kory moze byt pricinou , ze to neskonci v zabudnuti. BRATISLAVA!!!! miesto je najdolezitejise, ak sa podchyti aj rakuska klientela, tak by to mohlo uspiet.Na formu ako sa tu prezentuje, sa mi javi dost male vstupne,, predpokladam , ze organizatorka aspon zo zaciatku bude musiet zaplatit aspon 5 dievcat, ktore tam budu solo/cena za jeden vecer-bez poskytovanych sluzieb sa pohybuje od 50-100 euro za jedno dievca-len jej pritomnost.Bez pritomnosti solo dievcat-nemyslim co pridu s partnerom, tam nebude chodit muzske solo osadenstvo.Buducnost ukaze, ako to dopadne. Prajem uspech.
  • 3. februára 2011 11:51:00 CET
    rád by som sa na takej party zúčastnil a posielam kýžené v e-maili...
    Držím palce!
  • 3. februára 2011 11:29:36 CET
    rád by som sa na takej party zúčastnil a posielam kýžené v e-maili...
    Držím palce!
    • 7 posts
    3. februára 2011 8:23:48 CET
    Držím palce každému novému projektu,nech Ťa začiatočný neúspech neodradí.
    P.S.Možno by sa hodilo dať do albumu zopár fotiek priestorov,kde sa má párty konať.
  • 2. februára 2011 23:57:58 CET
    to si odhadol velmi spravne
  • 2. februára 2011 23:57:20 CET
    Dakujem, bola by som rada,ak Ta tam uvidim
  • 2. februára 2011 23:56:14 CET
    Ahoj,dakujem za povzbudenie, ale ziadne zmeny som nerobila v texte...zrejme si zle cital
  • 2. februára 2011 23:41:35 CET
    Tusim lady wanda,bude robit paradne party,len treba prist
    • 13 posts
    2. februára 2011 20:37:58 CET
    ja tiež držím palce. Úplne vážne.
    • 5 posts
    2. februára 2011 20:32:57 CET
    ..ako pozeram, tak uz si po mojom dotazu ci kaviaren nie je podnik, spravila opravu ako tu, tak aj vo fore zrazy ohladom kaviarne ...ked som pisal prvy prispevok, este v miestnosti zrazy bolo, ze stretnutie v kaviarni, teraz uz nie v kaviarni aj s vykricnikom? :-) ......ale inak prajem ti, aby sa ti to rozbehlo a bolo to naozaj pravidelne, a nie len vykrik do tmy, ktory uz tu raz v Bratislave bol. ,-)
  • 2. februára 2011 20:19:32 CET
    Znie to skvele. Velmi drzim palce a ak sa podari, rada sa pripojim
  • 2. februára 2011 19:32:19 CET
    Dobry vecer. Som rad, ze ste sa rozhodli sklbit svoje organizacne schopnosti a BDSM zalubu dokopy... Tak nech je to na prospech celej BDSM komunite v BA, teda tym stastnejsim, co sa na party dostanu :)
    • 5 posts
    2. februára 2011 17:52:13 CET
    organizace vyzera byt dobra? .....na kolkych stretnutiach si bol? .....mimochodom kaviaren nie je podnik?
  • 2. februára 2011 14:46:00 CET
    Vyborna vec tato party, aj organizacia vyzera byt dobra, len ide o to ze by som sa rad zucastnil. Nestoji na zamyslenie spravit nejaky portal kde by sa mohli dat dohromady skupinky, pary M+Z, M+M aby som tam nesiel sam?