26. februára 2011 18:13:01 CET
1-Schatz1, Nokian... Ja co si pamatam z detstva napr. ked sa mi pacilo nejake dievca zo zakladnej skoly tak som si NIEKEDY predstavoval ako ma bije, znasilnuje a tak... (presnejsie sa na to nepamatam).
Ze odkial sa vzali tieto predstavy netusim a uz vobec som nechapal co to znamena. Mozno je to tou genetikou, dedicnostou... kto vie... Jednu taku spoluziacku som aj mal co ma sem tam zbila, ale to bolo len take zo srandy :) Samozrejme chalani si to nemohli dovolit, ak ano bola bitka.
Ze co to asi znamena som sa dozvedel na intraku na strednej, ked sme sa s chalanmi rozpravali o roznych veciach... aj BDSM. Ale vtedy som to az tak nebral do uvahy, az tak ma to netahalo... postupne aj cez net som sa dostal k terminom ako "Mistress, Domme, Dominatrix, Domina, D/s" a tak som sa ocitol na tejto stranke. Do uplnych tajov BDSM (presnejsie D/s) ma vsak zasvetila jedna nemenovana Madam
Takze vplyv prostredia tam hra VELKU ROLU. Cloveka to totiz nasmeruje, ALE IMPULZ, KTORIM TO VSETKO ZACINA SA MUSI NIEKDE OBJAVIT. U niekoho to bol napr. impulz homosexuality, u niekoho impulz dominancie... atd. Som rad, ze v mojom pripade to bol impulz submisivity
Tieto veci uz davno neriesim. Beriem to ako zivotny styl a bodka
Nokian ano pre vacsinu je to relax, ale ako sa niektory dotycni dostanu do submisivnej polohy? Pochybujem, ze by to bolo prave pracou... ak ano aj to je vplyv prostredia.