Forums » Nekategorizováno

dominy ani subici neexistuju

• 4. februára 2011 19:05:59 CET
    skutočne dominy ani subikovia neexistujú. Sa na dominy a subikov len hrajú, a to nie sú dominy a subikovia. Ktorá domina len pre peniaze robí dominu ta nie je domina. To aj moja madam tvrdí. Moja madam je skutočná domina. je bohyňa ta si to vie vychutnať.
  • 26. februára 2011 18:24:10 CET
    existuju, existuju... len sa s realnou Dominou aj musis stretnut. Ked citam tvoje prispevky tak mi pripominas moje detske casy :)
  • 26. februára 2011 18:13:01 CET
    1-Schatz1, Nokian... Ja co si pamatam z detstva napr. ked sa mi pacilo nejake dievca zo zakladnej skoly tak som si NIEKEDY predstavoval ako ma bije, znasilnuje a tak... (presnejsie sa na to nepamatam). Ze odkial sa vzali tieto predstavy netusim a uz vobec som nechapal co to znamena. Mozno je to tou genetikou, dedicnostou... kto vie... Jednu taku spoluziacku som aj mal co ma sem tam zbila, ale to bolo len take zo srandy :) Samozrejme chalani si to nemohli dovolit, ak ano bola bitka.

Ze co to asi znamena som sa dozvedel na intraku na strednej, ked sme sa s chalanmi rozpravali o roznych veciach... aj BDSM. Ale vtedy som to az tak nebral do uvahy, az tak ma to netahalo... postupne aj cez net som sa dostal k terminom ako "Mistress, Domme, Dominatrix, Domina, D/s" a tak som sa ocitol na tejto stranke. Do uplnych tajov BDSM (presnejsie D/s) ma vsak zasvetila jedna nemenovana Madam

Takze vplyv prostredia tam hra VELKU ROLU. Cloveka to totiz nasmeruje, ALE IMPULZ, KTORIM TO VSETKO ZACINA SA MUSI NIEKDE OBJAVIT. U niekoho to bol napr. impulz homosexuality, u niekoho impulz dominancie... atd. Som rad, ze v mojom pripade to bol impulz submisivity

Tieto veci uz davno neriesim. Beriem to ako zivotny styl a bodka

Nokian ano pre vacsinu je to relax, ale ako sa niektory dotycni dostanu do submisivnej polohy? Pochybujem, ze by to bolo prave pracou... ak ano aj to je vplyv prostredia.
  • 26. februára 2011 14:51:29 CET
    A u niekho mozno nehra rolu ani genetika, ani prostredie, ale "opacnost relaxu". Ked niekto v praci musi byt sustavne dominantny (sef, velitel, podnikatel, ucitel ...), tak v sukromi potiazmo sexe rad zrelaxuje v submisivnej polohe. Tak ako zvycajne Ti co sedia cely den v kancli radi pocas volna sportuju, zahradkarcia, turistikuju atd. a naopak Ti co cely den makaju fyzicky radi vecer vylozia nohy pred telkou, alebo citaju knihu v posteli.
  • 26. februára 2011 12:08:02 CET
    Vidíš to příliš zjednodušeně. Já jsem nejstarší dítě a v běžném životě jsem dominant a svoje dominantní postavení si jako učitel užívám. Submisivní jsem v sexu proto, že submisivita v sexu mě sexuálně vzrušuje. Kdyby mě nevzrušovala, zcela jistě bych submisiv nebyl.
  • 26. februára 2011 9:30:53 CET
    :D toť skromny nazor odbornika idolu vsetkych zien
  • 26. februára 2011 5:52:08 CET
    má, pár skúseností už toto tvrdenie vyvrátilo, ale o nejakom percentuálnom pomere by sa iste dalo diskutovať. žiaľ nemám k tomu žiadne štatistické podklady..
    a čo sa týka toho alkoholizmu, už to tu bolo uvedené na pravú mieru
  • 26. februára 2011 2:53:38 CET
    Co je dědičné, není sklon k alkoholismu, ale sklon k ZÁVISLOSTI.
    Mám to prostudované, jelikož je to v naší rodině velké téma.

A k dědičnosti dominance či submisivity, mám teorii, že dominantem se stává, či od malička je nejstarší dítě.
    Nemá s tím někdo skušenost?
  • 19. februára 2011 10:35:55 CET
    Co sa tyka dedicnosti kvalitativnych prvkov, u zlozitych organizmov sa da predpokladat ze tieto dominantne znaky sa prejavia v type osobnosti, no to o com sa bavime tu na fore je diagnoza. Konkretne parafilia. Mozme sa teda bavit na temu dedicnost sexualnej deviacie s prvkami dominancie, ci submisivity, alebo ak chcete, tak aj dedicnost genetickych chorob a vad.
    Vplyv prostredia na osobnost je velmi diskutabilna, pretoze zalezi od konkretnej genetickej predispozicie daneho jedinca. To ako clovek reaguje na dane podnety, uzko suvisi s osobnostou ktora je dana geneticky.
    Preto nema zmysel sa bavit o tom, ze ak mam dominantnu matku ktora rada drzi v ruke bic, automaticky budem dominantom aj ja.
  • 18. februára 2011 3:07:13 CET
    nautilus: zaujimalo.. nejake blizsie info?

1-Schatz1: to, ale naozaj len podla tvojho nazoru (ktory ti samozrejme nikto neberie)

no k veci: zohrava tu rolu kombinacia genetiky a prostredia, takze tieto dohady su tak trochu zbytocne. vo vacsine pripadov ma prevahu vplyv genov (pri spominanych zavislostiach az niekde okolo 70-80%) a ked sme uz pri nich, tak tento gen bol uz davnejsie dokazany (ma na starosti aj inklinaciu k hazardnym hram a pod.) a podla mojich poznatkov som cim dalej viac presveceny o tom, ze genetika ovplyvnuje nase zivoty a smerovanie viac nez sme si doteraz boli ochotni priupstit.
    mimochodom, bolo by celkom zaujimave zosumarizovat pocet sub a dom jedincov s prevahou tohto genu..
  • 17. februára 2011 21:06:21 CET
    dominujuci je podla mojho nazoru vplyv prostredia(vychova, komunikacia verbalna i neverbalna, pozorovanie, napodobnovanie)...ten je spustacom, ten ovplyvni aj neskorsie prejavenie sa tej ci onej stranky...
  • 17. februára 2011 8:37:53 CET
    jasne ze nezaruci, ide o predispozicie...a podla mna by to iste mohlo platit o dom a sub sklonoch...potom podla vplyvu prostredia sa tie sklony bud prejavia alebo nie, pripadne sa prejavia neskor
  • 16. februára 2011 21:12:10 CET
    alkoholizmus a dedicnost....niekto si vypije a je mu zle este tri dni potom, iny si vypije a nic mu nieje.... ano tu dedicnost zohra rolu, je vybaveny genetickym materialom, ktory mu umozni lepsie znasat stav po opici....ale dedicnost nezaruci ze sa stane z neho alkoholik....to zarucuje prostredie, ked siaha po alkohole ako jedinej forme riesenia svojej problemovej situacie, lebo iny sposob nevidel.....takze opatovne tvrdim k danej teme na fore...VPLYV PROSTREDIA!
  • 16. februára 2011 10:30:42 CET
    K tomu alkoholizmu: ak dieťa vyrastá v rodine, kde sa veľa pije, tzn. pijú rodičia, ich známy, priatelia, kamaráti atď. Čiže dieťa vyrastá V "alkoholickom" PROSTREDÍ. A v pripade otázok, že ci aj dieťa bude v budúcnosti alkoholik, a kde budú korene tohto jeho alkoholizmu? Na otázku by som skôr odpovedal, že je to výsledok PROSTREDIA, v ktorom vyrastálo a ktoré má veľký vplyv na jeho formovanie... Ak by napríklad žilo od narodenia v kláštore, bez kontaktu so "zlým svetom" značne by sa sa jeho okolie zmenilo oproti alkoholickému prostrediu, nemyslíte? A výsledok by bol snáď iný. Je to len úvaha. Veď sami predsa vidíme, ako v dnešnej dobe na nás z každej strany číhajú rôzne nástroje presviedčania a formovania - ľudia okolo nás, rodina, priatelia, tv, internet, hudba... A ako už bolo písané, dieťa je ako spongia-zachytáva vsetky informácie, aj ked este nevie rozlíšiť čo je pravda-klamstvo, skutočnosť-fikcia, správne-nesprávne... Ku genetike- ak je matka pracovitá, prečo je jej dcéra lenivá? :) v takomto pripade sa gény pracovitosti akosi stratili? :) istý vplyv na charakter človeka môže mať aj znamenie v ktorom sa narodil...
    Záver: človek môže byť vybavený akýmkoľvek genetickým materiálom, avšak jeho charakter je zväčša ovplyvnený prostredím a informáciami s ktorými sa od detstva stretáva.
  • 16. februára 2011 9:50:41 CET
    netvrdila by som to s takou istotou...uz davnejsie sa robil vyskum ohladom dedicnosti alkoholizmu (nech si to nik neberie osobne ) a dedicnost sa potvrdila...pokojne to tak moze byt aj so sklonmi k dominancii a submisivite...aspon u mna by som vplyv prostredia vylucila
    • 13 posts
    15. februára 2011 11:16:28 CET
    http://www.super.cz/clanek/44951-babicka-si-sveho-milence-vedla-za-genital-na-voditku.html
  • 14. februára 2011 23:57:03 CET
    V CZ su dominy
    • 13 posts
    14. februára 2011 21:52:31 CET
    a k tebe zakladatel tejto temy....bud si robi tvoja madam reklamu prostrednictvom teba(co je ubohe a nehodne Dominantnej zeny), alebo je to zufaly pokus zaujat nejaku Dominu...a apropo...kde si stretol dominu...len tak?na ulici?...a hned sa ti tym pochvalila....ale no...
    • 13 posts
    14. februára 2011 21:46:17 CET
    suhlasim s tebou..."Dieta nas vnima aj ked si myslime, ze si nas nevsima. Jeho mozog je prazdna spongia, ktora nasava a uklada aj data, ktore este nechape a neskor ich skompletuje s inymi ked uz chape ich suvislost..."....myslim ze zavazi predovsetkym vplyv prostredia..geneticky zdedime krcove zily ale nase chovanie je ovplyvnene a formovane chovanim nasich rodicov, len sa pozrite ako sa im teraz podobate pri vychove vlastnych deti alebo ako sa snazite nerobit tie chyby, co robili oni pri vas....jednoznacne vplyv prostredia!!!
    • 13 posts
    13. februára 2011 23:56:22 CET
    v tomto mám jasno. Aspoň u mňa je to vrodené, žiadny vplyv prostredia. Otázka bola postavená inak. Či je to dedičné. Na to neviem odpoveď
  • 13. februára 2011 23:33:57 CET
    Je to urcite genetika, alebo vplyv prostredia ? Alebo zeby geneticka pamat ?
    Mne neustale prekvapuje co dokaze dieta nenapadne mimovolne pochytit uz v utlom veku.
    Dieta nas vnima aj ked si myslime, ze si nas nevsima. Jeho mozog je prazdna spongia, ktora nasava a uklada aj data, ktore este nechape a neskor ich skompletuje s inymi ked uz chape ich suvislost, ucel,, vyznam a pouzitie.
    Ono je to jedno ci genetika, alebo vplyv prostredia, ved vysledok je rovnaky.
    Ale ja si myslim, ze je to skor vplyv prostredia (hoci zrejme mimovolny a nie cieleny) nez skutocny zapis v genoch.
    • 13 posts
    13. februára 2011 23:25:00 CET
    Sú názory také, aj také. Absolutne to nedokážem posúdiť. A ymslím že ani výskum by nedopadol úspešne. Veď kto by odpovedal na otázku po pravde. Ste sadista? aj váš otec bol?
  • 13. februára 2011 15:10:46 CET
    Gregor Mendel o tom svojho času robil štúdiu.
    Koho by to veľmi zaujímalo tak sa do toho môže ponoriť :)
  • 13. februára 2011 9:49:37 CET
    Netvrdím, že dominantní rodič bude mít nutně dominantně zaměřeného potomka a samozřejmě i geny otců mají dotoho co mluvit:)) Jistě se může stát, že domiantní rodič bude mít i sobmisivního potomka. Jen tvrdím, že jsem přesvědčena, že na sklony k BDSM má dědičnost naprosto nezanedbatelný vliv.
    • 13 posts
    13. februára 2011 1:11:50 CET
    tak, povahové črty asi dedičné sú. Ak je mama dominantná, je predpoklad že bude dominantná aj dcéra, alebo syn, ak naopak nezdedí viac po otcovi, ktorý môže byť submisívny. Takže by som to nejako nepreceňoval. A BDSM je tak široký pojem že sa asi nedá zovšeobecňovať.
    • 6 posts
    12. februára 2011 22:53:05 CET
    ...