....Vy slapanice teraz mate plno moznosti prejavit sa na vychode tam sa pobavia s Vami....no,,,,?....par tyzdnov dozadu som to pisal,,,,hm zeby 3 ,tia zacala...?...potom sa budete mat fajn splnia sa Vam sny,,,,
Uvidíme či sa nájde dominant ( domina alebo pár asi ťažko ) ktorý nás vezme ( nahodené u neho ) autom na zlaté alebo na slovnaftkú na skupinové perverznosti.
....rozum dosiel na konecnu...?....uniforma=fizel.pindur je ten cviro dole...zial= plac/bol= bolest...a daj si to do rymovania.....kam ta mladez dospela...?...
Ti musíš na všetko reagovať a na všetko mať nejakí Komentent aj za cenu toho že to nedáva zmysel a je to len zhluk slov?? Máš nejakú poruchu osobnosti?? Vysvetlí mi niekto túto vetu prosím vás lebo ja jej nerozumiem:.....slapla uniforma transslapke na pindura a ta slapala aby zial a bol zahnala.... Wtf????
....slapala slapka v Slapaniciach slapla si na vtacika i doslapala razom slapka bo trpko potom plakala i na zlisovaneho lizingoveho pindura sa pozerala.doslapala slapka a trpko teraz narieka naco na slapanie dofrasa dala sa....
...v pohode mozete zacat a suma bude chlapci 500 za ochranku a vsimne pre cierne pyzama po mne uz kadekto palil takze mat Vas v merku bude oddychovka.Dakujem a tesim sa na spolupracu.