12. februára 2006 11:00:41 CET
Ještě jednou. 24/7 D/s vztah je, dle mého názoru i mých zkušeností, zcela reálný. Naopak, já sám bych to ani jinak, než 24/7 neuměl, neumím přepínat ze submisivního do normálního modu. Vše ovšem záleží na tom, co chápeš pod pojmem 24/7. Pokud to vidíš jako jednu nepřetržitou BDSM scénku, neustálé ponižování, trestání, mučení apod., pak podle tohoto pojetí to skutečně zcela nereálné je. Já ovšem vidím 24/7 jinak. Pro mě se jedná o NORMÁLNÍ vztah, v němž mají místo normální věci, resp. tyto běžné, normální věci tvoří převážnou součást jeho náplně. D/s scénky tvoří jen určitou, menší část společně stráveného času.
Proč tedy nazývám tento vztah 24/7? Je to proto, že D/s v určité míře trvá pořád a přesahuje i do normálního života. Jde předevšim o to, že svoji Paní vnímám jako Paní pořád, i když děláme běžné věci, i když nejsma spolu. Tomu odpovídá i způsob komunikace - oslovuji ji má Paní, vykám jí apod. Aoe to se nevylučuje s normálním, láskyplným vztahem, naopak mu to dodává více intimního a mystického kouzla. Mám to vyzkoušené a je to nádherné.