Nazdar Liluska,si mi chybala ale len teraz som tu a ty buvinkas,skoda,,,,aj toto cudo co vytvorilo forum uz buva,tak treba babatka maju ist buvkat skoro,lebo potom im to drbka v hlavicke a pisu sem taketo sprostosti,,,
To mi hned doslo ze sa nebavis,mozocek Ti plava v zvodnatelej gebulke,preto potis take voloviny,opice sa s Tebou nemaju o com bavit,ich IQ im nedovoli ponizit sa na Tvoju uroven,,,chumaj,,,, / na otroka si dost trufas otvarat papulu,,,/,,,aby si neschytal vychovnu,zasran,
Serem na osobitneho nech si pise co chce,toto je forum na chuja a pre chuja tak nech si tu chuj hulaka ako chce a moze ma,,,, ,,,,a damam moze akurat,,,,,, ,,,,ak vobec vie co to je,,,,/nie je to lizing na auto ty ,,,/
Prosím vás, neživte toto fórum nechajte ho padnúť do zabudnutia ako aj tvorcu tohto polointeligentého skvostu.
Neznižujme sa na úroveň tohto fóra jeho tvorcu.
Musite byt riadne v pici.hlavne aragorn01 ti si ten hrob aj vykopes a ja ta do nho skopem ti star,Lisbeth ti sa chod spravit lebo si nervozna a chyba ti kokot ti standa po*****á.Este k tej dievke menom aragorn01 sa nauc pisat ypsilony ti moc nejdu tak sa vrat do skoly ti blbecek.Carrasub ti si to uhadla ze ma pica obuva sak sa na teba kazde rano pozeram.viazes uplne na picu
.Stonecold ti si to uhadol.pisem test s psychologie a ty si ho vyriesil
Pozrite si profil autora /mozno/ ma 18. ,,,a ak ano tak je odchovancom osobitnej triedy mozno skoly,,mala by sa ho ujat prislusna dominantna osoba na napravu jeho spravania voci damam,,ak sa nazda ze tu moze pouzivat take vulgarne slova tak je na omyle,na to su tu ine fora aj ini ludia,,Vrat se do hrobu blbecku,,,, ,,,/ber menej travy,skodi Ti to na mozog/,,,