Forums » Nekategorizováno

Aragorn01

• 14. marca 2014 20:31:40 CET
    Stretnime sa zajtra a nech pride aj zopar ludi s tejto stranky.chcem vydiet porazku.qasimodo
  • 18. marca 2014 8:01:46 CET
    Podla tvojho pisania si presne to co si napisal o mne,inteligencii si tiez vela nenechytal ked ma rovnas s fasistami,keby si vedel citat a zaroven rozmyslat co pises tak sa hanbis za seba,to ze si bastard Ta neospravedlnuje v tom ako si sa choval k damam a to akosi zamlcujes,moj vek nehra ulohu,co ste dokazali,,Vy,,,,?...mi sme zmenili system,,,Vy ste sa mali postarat o to aby tam neboli take svine ako su,ignorujete to,,ste lahostajni a tak Vas mninulost dobehla,,,kedykolvek si to s tebou rozdam chlapcek,aj intelektualne sj fyzicky ak si zelas,,som z tvrdeho materialu na rozdiel od dnesnej lenivej generacie,,,potom nevolaj maminku - pomoc prebal ma,,,,,,
  • 18. marca 2014 6:58:04 CET
    INTELIGENCIA TU KLESLA NA SAMÉ DNO, U VÁS OBOCH. Píšte si to do správ nikto nie je zvedavý na vaše výlevy.
  • 17. marca 2014 23:02:59 CET
    Ty si sa ukazala ty hviezda..co mi ideš dat lekciu dejin ci co?ano qasimodo bol mozno statočný a preto sa nanho stes tak velmy podobat.si srac ktoremu psychika nesiaha dietatu po clenky.to je na nohach pre tvoju pozornost.fasistickych kamaratov na teba nemozem volat lebo ja som miesanec ti hviezda ale ano chcel si sa asi slovom vytiahnut.sak ti taha na pädesiatku tak to bude tim ti komunista.ale asi by som ti ich nemal spominat lebo vtedy bola aj pica za dve koruny a ne len mleko.ty ides hovorit na maternicu mojej matky no vzdy lepsie nez jaternicu t.....j ehm.nechapes nevadi.si tak uboha opicka ze ti dviha ego ked ti lilly pritakava.asi ta ste ale to su uz tvoje sracky.si uplne smiesny ale to uz ti vies
  • 15. marca 2014 16:53:08 CET

netreba slov
    • 2 posts
    15. marca 2014 2:05:44 CET
    Qussimoda neurazaj bol to statocny muz,,
  • 14. marca 2014 22:24:32 CET
    Porazku coho chlapcek,,,?... intelekt si trenuj a co chces,,,?... zavolat si tych nitrianskych fasistov,,,?...z toho sa neposeriem synak si na zlej adrese,musis si najst seberovne hovedo co ma take rohy ako Ty v znameni a rozum zabudol v maternici alebo ta maminka obuchala o tehlicky v porodnici a teraz mas nasledky somarik,,,,mozes sa porovnavat akurat sam so sebou a hrat sa na geroja,,ked ti preplachnu mozocek a nainstaluju novy program potom sa mozeme bavit,len neni o com,nevies o zivote ani hovno hras sa na geroja a pritom si obycajny durag odin,,,,
  • 14. marca 2014 22:02:28 CET
    Co napisat na taku hovadinu,,,,?.../ jago,jurosik,mirage,lily - toto je vitaz,vsjo choroso zdelal durag odin,,,/slova su zbytocne,tu aj mne uz brzdi mozog nad takymto dementom,,,,,/boze kde tie decka speju,,,odchovane na americkych blbovinach,,,,