Forums » Nekategorizováno

verejne ponizovanie

• 22. marca 2014 10:25:28 CET
    mate s tym skusenosti? tu v profiloch sa da vyplnovat oblubenost tejto praktiky, ale kazdy to vnima inak. Co uz je verejne? vystavovat fotky online= suvisi to potom s vydieranim? blackmail? alebo ponizovanie pred partnerom..sivisi to potom s cuckoldingom? alebo je to chapane len vylucne na ulici v obchode, v zamestnani? skole? suvisi to potom so sikanou? bol uz niekto verejne ponizeny tak, ze ho to skutocne vzrusovalo? vzrusuje to aj toho dominanta, ktory moze ineho ponizovat?
  • 2. júna 2014 7:20:12 CEST
    ako to potom vo svete vyzera
    a ze na slovensku preto radsej nemame rontgena
  • 1. júna 2014 16:28:36 CEST
    zial je to pravda a odveka,,,
    blizime sa ku konci ci zaciatku cloveka,,,?...
    najvecsie chujoviny velebime
    sami na svojich debilinach
    sa rehoceme
    ,,,,,!,,,,,,,,,,,!,,,,,,,,,,
  • 1. júna 2014 11:32:50 CEST
    uz vyse dvadsat rokov a zjavne to vacsine vyhovuje
  • 31. mája 2014 20:42:17 CEST
    doporucujem jedinecnu snimkubVV verzus Black falus
    nadhera - Britske listy piatok,
    cb fotomontaz,,hladajte najdete zasmejete,,a to poriadne,,,
    to uz v nasom zivote take ponizenie nik neprebije a ani to viac neuvidime,,,
    ,,,
    kto chce byt v obraze klikne na moje aktualne foto,,dik,,,,
  • 31. mája 2014 11:25:41 CEST
  • 10. mája 2014 21:56:14 CEST
    • 9 posts
    10. mája 2014 11:39:43 CEST
    Netrep o politike lebo Ta zjebu tak ako mna pred chvilou na inom fore,
    Na taku temu by sme museli
    Otvorit nove vlakno,ale bolo by to v ramci
    Bdsm lebo vecsich deviantov,sadistov,dominantov,masochistov,a rasistov ako su v nasej vlade tiez nepoznam,
  • 10. mája 2014 7:27:21 CEST
    vláďa
  • 29. apríla 2014 22:27:44 CEST
    a bit niekoho kto si to nepraje je trestny cin
  • 29. apríla 2014 21:06:09 CEST
    psychopata mas v slipoch, co ta vzrusuje na tom, ked ti zenska prikaze aby si isiel po schodoch? sa preber, to uz je vazna uchylka ty deviant.
  • 29. apríla 2014 21:00:24 CEST
    preco sa tu musia vyjadrovat taki, ktori to oblubene nemaju? nemate svoje temy vo fore? neviete si zalozit nejake? reagoval som na to co napisal, ze je sub a paci sa mu lizat nozky ale nevahal by pouzit opasok a zbit ju WTF?! psychopat
  • 28. apríla 2014 23:39:13 CEST
    nerozculuj sa, sak len vyjadril svoj názor, mne to tiež nič nehovorí - verejné ponižovanie, ale ak sa to niekomu páči je to len jeho vec....
    kazdý má to svoje obľúbené
  • 28. apríla 2014 19:10:18 CEST
    tomu co pise Jozinko som sa venoval v inej teme tu a celkom som bol sfuknuty pocetnou castou tzv switchov, ktori vraj niesu nebezpecni.. ale to co tu Jozinko predviedol..ked je nadrzany rad bozkava nohy a je to super ponizujuce ale ist pesi po schodoch (co je nakoniec normalne, lebo po schodoch sa chodi pesi :) to uz nie a dokonca nevaha switchnut a konat nasilie, lebo sa "neovladne" ..tak takychto switchov som presne myslel. Ti by sa mali najprv dat sami liecit, aby sa za prve vedeli ovladat a za druhe vedeli vyjadrit, co vlastne chcu, lebo potom takyto velmi kazia meno slusnym subom a ani sa Damam nedivim
  • 28. apríla 2014 11:44:35 CEST
    mne sa paci ponizovanie, ked zena ma prinuti aby som jej bozkaval alebo lizal nohy a najlepsie je ked som pri tom nadrzany :D ale na verejnom ponizovani ma nic nelaka. Ja chapem ze niekoho vzrusuje, ked mu jeho pani vynada, aby s tymi plnymi taskami sa hybal rychlejsie a popritom jej nadiktoval pin, nech si moze vytiahnut peniaze z jeho uctu a okoloiduce zeny sa na nom pohrdavo smeju, ale ja nevidim na tom nic vzrusujuce. Prave naopak, keby mne zenska takto na verejnosti prikazala ist peso schodmi, zatial co ona sa hore vyvezie vytahom, tak pri slabej chvilke by som sa neovladol, dal by som si dole remen a poriadne ju tam pred vsetkymi vymlatil ako psa.
  • 18. apríla 2014 14:52:14 CEST
    Zážitky s veřejným ponížením pokládám za obrovsky vzrušující. Jednou jsem se svojí dominantní kamarádkou nastoupil do výtahu v jednom obchodním centru. Jeli jsme do kavárny, která byla v nejvyšším, asi 13. patře a moje kamarádka mi před lidmi poručila, že musím jít nahoru pěšky. Ten pocit zahanbení a ponížení byl obrovský.
  • 29. marca 2014 0:11:35 CET
    toto je napr na fetish akcii v klube.. a ani pomerne nevsedne divadlo tam neprilakalo ani zdaleka tolko divakov ako v tom prvom videu v uliciach NYC https://vimeo.com/90369423
  • 25. marca 2014 6:43:13 CET
    Tvoj pripad je presne to co tu bolo pisane,urcite hranice odkial pokial a hlavne kde,aka spolocnost,vulgarizmus na verejnosti,atd,potom sa citis neprjemne ked to zajde za urcite hrasnice,lenze tam uz ide o zasadny princip pokial aj Ty dovolis zajst druhemu subjektu../NWO/
  • 24. marca 2014 21:23:33 CET
    to je pekny zazitok… az na to, ze mne zas pride urazajuce samu Damu, ked pouzije take slovo/slovnik.. mal som podobny zazitok s Pani, ktorej sluzim teraz. Nakupy s luxusnou extravagantnou mladou Bohynou..po ktorej sa vsetci stale obzeraju..aj bez toho aby za nou cupital Jej ludsky pes ovesany taskami.. ale ja som cupital a videl som, ze len kazdy 10ty z cumilov si vobec vsimol aj mna.. parkrat som postrehol posmech zien..jedna sa ledva udrzala aby vybuchla v smiech..ina, kamartka mojej Pani, ktora tam robila ako predavacka a zazila ma uz druhy krat a teda vedela o koho ide ked som obdalec stal a cakal kym s nou Pani ukonci rozhovor a bude pokracovat v nakupoch.. ked okolo mna prechadzala, zacul som..taky zvlastny zvuk..zvuk pohrdania.. a citil som sa ako spina na ich koberci. smiet podrzat dalsie nohavicky, ktore si Pani vybrala mi vratilo moju "hrdost" a vdacnost a pocit uzitocnosti.. ked ma potom Pani poslala do rady na pokladnu a znovu sa dala do rozhovoru s kamaradkou, pouzila papierovu vreckovku a hodila ju mojim smerom na zem.. ludia v rade pozerali, ked som ju ponizene zdvihol a podakoval a schoval si ju do vrecka..alebo ked sme boli v chovoprodukte a Pani mi nahlas vysvetlovala, ze do tej misky, ktoru vyberala mi da zradlo pre psa a to budem z nej zrat ako pes, ktory som.. to uz mi bolo neprijemne, koli tym ludom, ktori to mohli pocut a mozno si pomysleli aj nieco o Nej zle, a ja by som chcel aby Ju vsetci len obdivovali..a samozrejme Jej za zradlo aj za misku a hlavne Jej vzacnu pozornost budem otrocky vdacny
  • 24. marca 2014 20:42:42 CET
    S mojou priateľkou, ochotnou sa so mnou hrať v intenciách FemDom, sme niečo podobné zrealizovali v nákupnom centre v Brne. Moja dáma si vyberala šperky a ja som zatiaľ bol v inom obchode. Keď som prišiel za ňou, tak ma oslovila: "Kde si bol ty čurák, ako dlho tu mám čakať?" To ste mali vidieť ten pohlad tej slečny za pultom (btw - tiež by mohla byť spolu pôsobiaca domina :-), bola siiilne prekvapená, ale zároveň akosi zvedavá..). No bolo to super, ako som potom tie vybrané šperky kúpil a celú dobu som sa mojej dáme ospravedlňoval a prosil o prepáčenie... krásny zážitok
  • 24. marca 2014 18:53:25 CET
    Je to pravda,problemy celkovo vychadzaju z toho ze ludia su voci sebe neuprimni a skryvaju sexualitu za dverami,a este horsie je ze Ti,,;;normalni,,;;si ani nepovedia co vlastne chcu a maju radi,,je to dobre zhrnute v spodnom prispevku,
  • 24. marca 2014 11:15:02 CET
    ja osobne si myslim ze je to to povestne hrozienko na torte.Danu temu vnimam, skor ako vykonavanie bdsm pred verejnostou ci uz aj zo sexom , alebo len bdsm bez sexu , cize vacsia skupina- nie len pred nejakym jednotlivym parom, kludne aj ludmi co ich vidis prvy krat. Ludia sa delia na uzavretejsie povahy , co svoju sexulaitu vcetne bdsm realizuju len doma vo svojej spalni a vyhovuje im to... a potom ludi , ktoych rajcuju prvky exibicionizmu,a pritomnost inych, u nich stupnuje vzrsusenia, , dolezite je aby tak boli zohrati obidvaja..... dovolim si tvrdit, ze 80%ludi co navstevuje akcne BDSm stretnutia maju velmi pozitivny vztah k public humiliation.
  • 23. marca 2014 17:08:12 CET
    aby som sa len nepytal, tak popisem par svojich, lebo nastastie uz ich par mam a nemusim sa opierat len o mastrubacne fantazie - alebo ako tomu hovoria na nemeckych forach Kopfkino.
    napriklad som sa podlizoval jednej mladej fotomodelke, ktora chcela mat pekne fotky a tie co som robil sa jej pacili… mala ale dlh v jednej modelingovej agenture, a ja som ho zacal splacat.. vlastne si kupoval stretnutia s nou, nosil jej na kazde stretnutie peniaze pre tu agenturu a tiez jej oblubene cigarety.. pripaloval jej a pocuval jej starosti a nazory a pochleboval..hladal prilezitost ako sa ponuknut s nejakou sluzbickou.. postupne som sa dokazal aj odhalit, ze by som chcel byt jej sluha alebo otrok ale to sa jej hnusilo a vzdy ma zastavila a nesmel som viac o tom s nou hovorit.. ale nebranila sa tomu aby som jej kupoval veci.. ponzujuce bolo, ked som jej napr doniesol kabelku..dohodla sa so mnou ale tesne predtym, ako prisiel aj Jej priatel.. uz predtym sa so mnou stretla vela krat, ale toto asi bol dasli stupen a chcela aby ma videl aj on.. bolo mi to maximalne trapne, lebo som nevedel ako sa mam pred nim tvarit. Rychlo som odisiel a podakoval sa, ze som smel priniest darcek.. inokedy si objednala topanky, ktore som musel vyzdvihnut a zaplatit..boli rezervovane na moje meno a musel som pbist tri pokladne, kym som nasiel tu spravnu.. vsetky predavacky po mne pozerali..a ja som s topankami a dalsimi darcekmi isiel do podniku, kde uz Ona sedela s priatelom a na stol som vykladal Jej darceky.. prezerala si ich a s priatelom sa bavila kam si ktore nausnice zoberie a tak.. a potom spolu odisli, nesmel som ani zplatit ich ucet..prosil som ale.. inokedy mi pisala, ze chci objednat policku z druheho konce masta, ale dopravne je pomaly taky drahe ako sama policka.. nemal som ale auto a ponukol som sa, ze ja im ju dopravim..celou prahou som niesol 20kg balik, islo mu ruky odtrhnut a od Nej som dostaval smsky, kolko este maju cakat.. ked som prisiel pred ich dom, bola tam s priatelom a bolo im do smiechu z pohladu na mna. Isla do bankomatu, lebo nemala cash.. prosil som, aby mi za to neplatila..ale ona to teda aspon zaokruhlila nizsie. Pytala sa, ci mam ruksak preto, aby som v nom odniesol tu policku..ved by sa nezmestila. Ja som vysvetloval, ze preto, ze som dufal, ze mi dovoli zobrat Jej cizmy do opravy.. tak mi za odmenu dovolila ist pred ich byt a dala mi velku krabicu s Jej ciernymi kozenymi cizmami, na ktorych bolo treba opravit podpatok..dostal som ale obidvoje. Vycistil a vylestil som ich doma a nechal opravit a dostal som od nej este v ted den sms, ze vecer ich chce mat ale naspat.. tieto ponizenia sa mi pacili velmi, lebo sa stale tvarili, akoze ponizovania niesu.. ze je to priatelska vypomoc.. a takmer by som tomu aj veril, aspon ak by som to mal niekomu nezasvetenemu vysvetlovat. Podobne ako v tom filme, Cas Sluhu, ked sa pani domu pytali, ci ma posluhovacku: https://vimeo.com/3778794
  • 23. marca 2014 16:49:34 CET
    @corwin, dakujem. ani ako poucovanie som to nemyslel, co by som mal urobit ja alebo co moze urobit dominant.. vas vlastny nazor a skusenost. mas taky? ponizil ta niekto? alebo ty niekoho? zazil si sikanu z niektorej strany? a dokazu to niekto chapat aj ako sexualne vzrusujuce?
    • 5 posts
    23. marca 2014 16:03:55 CET
    Ako si napísal, každý to vníma úplne inak. Najjednoduchšie to je asi tak ako opísala riderka,uzatvorená spoločnosť, kde každý vie o čo ide. Ale sú aj situácie, kedy sa aj na verejnosti dá vyhrať a na podiv po prvých neveriacich pohladov od vaniliek, to tie vanilky zvládnu uplne v pohode. Ale nesmieš brať iba výprask ako poníženie, to je len jedna z možností ako ponížiť a naozaj sa to hodí skorej iba do uzatvorenej spoločnosti, kde aj budeš znať ľudí. Existuje vela možností, kedy môžeš svojho submisiva určitým spôsobom "ponížiť" a ľudia zvonku to rozdýchaju :-)
    K tým fotkám - je to dvojsečná zbran, tam už to podla mna nebýva o ponižovaní, ale skorej o vydieraní. Ale to už je na iné fórum .....

Inak k teme ponižovanie je tu viacero fór už otvorených, tak skús pohladať, možno sa tam dozvieš aj niečo viacej
  • 23. marca 2014 14:48:36 CET
    V uzavretej spolocnosti to beriem ze Ano,,implementovat to do kazdodenneho zivota nemozne,,,staci ak sa zle pozries na holuba a uz volaju ochranu zvierat,ak ma chapes,,