23. marca 2014 17:08:12 CET
aby som sa len nepytal, tak popisem par svojich, lebo nastastie uz ich par mam a nemusim sa opierat len o mastrubacne fantazie - alebo ako tomu hovoria na nemeckych forach Kopfkino.
napriklad som sa podlizoval jednej mladej fotomodelke, ktora chcela mat pekne fotky a tie co som robil sa jej pacili… mala ale dlh v jednej modelingovej agenture, a ja som ho zacal splacat.. vlastne si kupoval stretnutia s nou, nosil jej na kazde stretnutie peniaze pre tu agenturu a tiez jej oblubene cigarety.. pripaloval jej a pocuval jej starosti a nazory a pochleboval..hladal prilezitost ako sa ponuknut s nejakou sluzbickou.. postupne som sa dokazal aj odhalit, ze by som chcel byt jej sluha alebo otrok ale to sa jej hnusilo a vzdy ma zastavila a nesmel som viac o tom s nou hovorit.. ale nebranila sa tomu aby som jej kupoval veci.. ponzujuce bolo, ked som jej napr doniesol kabelku..dohodla sa so mnou ale tesne predtym, ako prisiel aj Jej priatel.. uz predtym sa so mnou stretla vela krat, ale toto asi bol dasli stupen a chcela aby ma videl aj on.. bolo mi to maximalne trapne, lebo som nevedel ako sa mam pred nim tvarit. Rychlo som odisiel a podakoval sa, ze som smel priniest darcek.. inokedy si objednala topanky, ktore som musel vyzdvihnut a zaplatit..boli rezervovane na moje meno a musel som pbist tri pokladne, kym som nasiel tu spravnu.. vsetky predavacky po mne pozerali..a ja som s topankami a dalsimi darcekmi isiel do podniku, kde uz Ona sedela s priatelom a na stol som vykladal Jej darceky.. prezerala si ich a s priatelom sa bavila kam si ktore nausnice zoberie a tak.. a potom spolu odisli, nesmel som ani zplatit ich ucet..prosil som ale.. inokedy mi pisala, ze chci objednat policku z druheho konce masta, ale dopravne je pomaly taky drahe ako sama policka.. nemal som ale auto a ponukol som sa, ze ja im ju dopravim..celou prahou som niesol 20kg balik, islo mu ruky odtrhnut a od Nej som dostaval smsky, kolko este maju cakat.. ked som prisiel pred ich dom, bola tam s priatelom a bolo im do smiechu z pohladu na mna. Isla do bankomatu, lebo nemala cash.. prosil som, aby mi za to neplatila..ale ona to teda aspon zaokruhlila nizsie. Pytala sa, ci mam ruksak preto, aby som v nom odniesol tu policku..ved by sa nezmestila. Ja som vysvetloval, ze preto, ze som dufal, ze mi dovoli zobrat Jej cizmy do opravy.. tak mi za odmenu dovolila ist pred ich byt a dala mi velku krabicu s Jej ciernymi kozenymi cizmami, na ktorych bolo treba opravit podpatok..dostal som ale obidvoje. Vycistil a vylestil som ich doma a nechal opravit a dostal som od nej este v ted den sms, ze vecer ich chce mat ale naspat.. tieto ponizenia sa mi pacili velmi, lebo sa stale tvarili, akoze ponizovania niesu.. ze je to priatelska vypomoc.. a takmer by som tomu aj veril, aspon ak by som to mal niekomu nezasvetenemu vysvetlovat. Podobne ako v tom filme, Cas Sluhu, ked sa pani domu pytali, ci ma posluhovacku: https://vimeo.com/3778794